Презентація "Практична робота за темою: "Виконання ранкового та вечірнього туалету"

Про матеріал
Презентація складено відповідно до "Програми з корекційно-розвиткової роботи «Соціально-побутове орієнтування» для 5-10 класів спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів для дітей з інтелектуальними порушеннями" (авт. Остапенко Л. І., Тарновська Л. І.). Тема уроку: "Правила особистої гігієни (розширення знань). Послідовність виконання ранкового і вечірнього туалету.Практична робота. Виконання ранкового і вечірнього туалету". Уточнення та розширення уявлень учнів 5 класу спеціальної школи про збереження та зміцнення здоров’ я шляхом засвоєння правил особистої гігієни. Формування наочно-дійового мислення шляхом встановлення послідовності дій при виконанні ранкового та вечірнього туалету.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

5 КЛАС СПОПРАКТИЧНА РОБОТА ЗА ТЕМОЮ:«Виконання ранкового і вечірнього туалету»КОРЕКЦІЙНИЙ ПЕДАГОГ НОВОЖЕЛАНІВСЬКОЇ СШ№39 ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ: МАКУХ І. В.

Номер слайду 2

РЕЖИМ ДНЯ1

Номер слайду 3

За малюнком запиши послідовність ранкового туалету:

Номер слайду 4

Що необхідно робити кожного вечора?

Номер слайду 5

Подивись на ютубі відео «Ранкова зарядка» та покажи рідним декілька вправ ранкової зарядки https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=YPBj. Pz. MOa. Bw

pptx
Додано
22 січня
Переглядів
100
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку