Презентація "Практика підбору ноутбука"

Про матеріал
Презентація "Практика підбору ноутбука" навчить оптимально і коректно, вибрати та купити бюджетний зразок в Україні, а саме, корисно проводити пошук, підбір за характеристиками і параметрами.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Практика підбору ноутбука

Номер слайду 2

Без ноутбука важко уявити сучасне життя. Вибрати недорогу техніку просто через великий товарний асортимент, складніше підібрати модель. Щоб вибрати оптимально, коректно і купити бюджетний зразок в Україні, корисно проводити пошук, підбір за характеристиками і параметрами.Іноді складно вибрати ноутбук. При підборі акцент роблять такі параметри:

Номер слайду 3

Торгова марка. Оперативна пам'ять. Процесор. Жорсткий диск. Відеокарти. Операційну систему. Акумулятори. Бездротовий зв'язок. Вага.

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Торгові марки, відгуки споживачів зумовлюють вибір товарів. Рейтинг - 2022 популярних фірм очолюють: Toshiba. Підходять для дому, офісу. Характерні надійність, якість, зручність. Samsung. Фірми відсутні невдалі зразки. Підійдуть користувачам, які не шукають надзвичайної якості, надпотужності. Acer. Вирізняють стильність дизайну, зручність корпусу, доступні ціни. Але останніми роками погіршилася якість збирання. Microsoft. Високоякісні і надійні заслужили на повагу користувачів. HP. Різна потужність та вартість. Трансформери підходять для офісу та подорожей. MSI. Випускає ігрові ноутбуки. Компанія не дуже відома в Україні. Lenovo. Виробляє продукцію середньої цінової категорії. Asus. Лептопи видаються різноманітними моделями та цінами. Dell. Належать до найкращих на світовому ринку. Мають низький відсоток неполадок. Apple. Лідирує у рейтингу. Простота ОС, встановлення програм, якість. Єдиний мінус – ціна.

Номер слайду 6

Технічні характеристики ноутбука. Оперативна пам'ять ОЗУ відповідає за швидкодію. Вона зберігає інформацію та команди, щоб виконати операції. Обсяг оперативної пам'яті обумовлює кількість відкритих програм одночасно. Діагональ монітора визначає розміри робочої зони. Виберіть залежно від призначення моделі. Вимірювання проводиться в дюймах, який дорівнює 2.54 см. Щоб нормально працювати у всесвітній мережі та офісних програмах, достатньо 13-дюймового дисплея. 17 дюймів для зручного перегляду відеофільмів, ігор, фотошопу. Процесори зумовлюють продуктивність. На ринку лідирують: Intel та AMD. Зразки Intel позиціонуються як дорогі. Ціна AMD доступніша, а конструкція постійно удосконалюється через конкуренцію з Інтел. Бюджетні офісні Intel Celeron/Pentium вирішують повсякденні питання. Дорогі мультимедійні лептопи для ігор оснащуються зразками останнього покоління Intel Core i3/i5/i7.

Номер слайду 7

Кількість ядер. Впливає на продуктивність. Ядра процесора відповідають за автоматичне розподілення загального навантаження. Проте чисельність ядер – це не головний показник. Важливу роль продуктивності грають маркування, і навіть архітектура, потоки. Тактова частота. Визначає швидкість обчислювальних операцій. Об'єм cash-пам'яті. Забезпечує час обробки даних. Відеокарта. Розрізняють інтегровані (вбудовані) та дискретні відеокарти. Для вбудованих характерна невелика потужність, щоб працювати в офісних програмах, вирішувати прості графічні завдання. Акумулятор батареї середньої ємності тримає заряд протягом 4-5 годин, більш високої - до 10 годин. Ємність залежить від кількості комірок.

Номер слайду 8

Бездротовий зв'язок. Використовується для підключення до мережі без незручних дротів. Кожен ноутбук обладнується модулями Вай-Фай, Bluetooth. Зустрічаються інші види зв'язку: Wireless. HD; WWAN; NFC. Операційна система. З встановлених ОС виділяють Windows, DOS, Linux (Skolelinux, Ubuntu). При виборі лінійки Windows вибирають версії 7 і 10, 11: базова, професійна, домашня. ОС Linux необхідна програмістам та користувачам, які турбуються про безпеку інформації, гнучкість інтерфейсу. DOS є дискову операційну систему, не підтримувану багатьма програмами. Після придбання доведеться самостійно встановлювати відповідну ОС. Вага. При виборі пристрою зважають на його вагу. Виробляють із масою від 1 до 3 кг і більше. Легкі портативні вироби вагою до 1,5 кг називаються ультрабуками.

pptx
Додано
3 жовтня 2022
Переглядів
703
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку