Презентація "Права дитини"

Про матеріал
Презентація у доступній для дітей формі розповідає про їхні права. Згадуються також регулюючі настанови. Також, робиться акцент на тому, як и куди можна звернутися за допомогою, якщо порушуються права дитини.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Права дитини

Номер слайду 2

Права людини записані у Загальній Декларації прав людини ООН, Конституції України. Конвенція ООН про права дитини. Усі права дітей записані у Конвенції ООН про права дитини. Конвенція — це угода. Конвенция ООН про права дитини - це угода між країнами. В ній записано, як уряд кожної країни має дбати про дітей.

Номер слайду 3

В нашій країні права дитини виділені окремими статтями Сімейного, Цивільного, Кримінального кодексів, Законами України: «Про охорону дитинства»,«Про попередження насильства в сім’ї». Багато зусиль також докладають громадські організації, які працюють щоб кожна дитина почувала себе захищеним законом повноцінним членом суспільства.

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Дитячий фонд ООН – ЮНІСЕФДитя́чий фонд ООН, ЮНІСЕФ , спецілізована структура ООН створена 11 грудня 1946 року. Мета фонду — поліпшення стану здоров'я, харчуваня, умов існування дітей. Фонд надає допомогу дітям бідних держав. Прапор дитячого фонду ООН — ЮНІСЕФДитячий Фонд ООН (ЮНІСЕФ) відкрив своє представництво у Києві у 1997 році. З того часу він працює над покращенням життя дітей та сімей на всій території України

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

pptx
Додано
13 квітня 2021
Переглядів
825
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку