Презентація "Правила ТБ під час війни"

Про матеріал
Техніка безпеки у разі надзвичайної ситуації. Що таке надзвичайна ситуація?!Правила поведінки при надзвичайній ситуації.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Воєнний стан в Україні.Інструктаж з ТБ «Збереження життя та здоров'я під час воєнного стану»

Номер слайду 2

Мозковий штурм. Що таке надзвичайна ситуація?

Номер слайду 3

Надзвичайна ситуація – це подія, порушення нормальних умов життя і діяльності людей на об'єкті або території, спричинених аварією, катастрофою, стихійним лихом або вищою небезпечною ситуацією, яка призвела (може призвести) до загибелі людей та (або) значних матеріальних збитків.

Номер слайду 4

24 лютого 2022 року країна-агресор здійснила повномасштабне військове вторгнення в Україну. У зв'язку з цим , у нашій державі введено воєнний стан УКАЗОМ ПРЕЗИДЕНТА №64/2022 Тобто, в даний час в нашій країні – надзвичайна ситуація!

Номер слайду 5

Агресія, військові дії країни-агресора завдали великих втрат нашій країні, загинули тисячі українців…Нажаль, військові дії продовжують відбуватися на території України і зараз. Саме тому, нам потрібно бути максимально обережними! Дотримуватися правил та норм суспільної поведінки в умовах військового стану!

Номер слайду 6

Діти, будьте максимально обережними! Спілкуючись в соціальних мережах, уникайте незнайомих людей. Не фотографуйте місцевість та не публікуйте, не репостіть інформацію, яка містить фото з координатами інфраструктури, розташування ЗСУ тощо. Не розповсюджуйте інформацію, яка несе загрозу для України!

Номер слайду 7

Не ігноруйте сигналів, які повідомляють про повітряну тривогу!!! Після отримання такого сигналу негайно прямуйте в укриття!!!

Номер слайду 8

Ідучи на прогулянку, не перебувайте далеко від дому!!! Знаходячись на вулиці, не підходьте та не торкайтесь до невідомих речей!

Номер слайду 9

Навіть звичайні побутові предмети можуть бути заміновані, тому, не беріть у руки: іграшки, коробки, телефони тощо. Побачивши будь-які підозрілі предмети, будь ласка, повідомте дорослих!

Номер слайду 10

Прогулянки в лісі – заборонені!!!

Номер слайду 11

Ні в якому разі не підпалюйте суху траву, очерети, чагарники тощо. В умовах військового стану такі дії прирівнюються до диверсії!!!Так, у статті 113 «Диверсія» Кримінального кодексу України входить до переліку злочинів, вчинених з метою ослаблення держави або інших дій, спрямованих на знищення людей чи завдання шкоди їхньому здоров’ю, відтепер додано і навмисні підпали, зокрема й сухої рослинності.

Номер слайду 12

Уникайте колон техніки, не стійте біля військового транспорту!!! Не спостерігайте за ходом військових дій, ховайтесь одразу, як чуєте постріли чи вибухи!!! Не підбирайте покинутої зброї!!!

Номер слайду 13

Будьте здорові і бережіть своє життя!Лиха, діти стережіться, та при цьому – не губіться. Бо життя у нас одне, іншого не буде. Хай же сонечко ясне ніжно вас голубить. Хай всміхаються до вас і трави, і квіти. Бережіть себе, любі мої діти!

Номер слайду 14

Настане день і зацвіте калина, І заспівають ніжно солов'ї,Здобуде Перемогу Україна!І знову настане Мир на нашій землі!

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 3
Оцінки та відгуки
  1. Хвостенко Валентина Григорівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
  2. Борова Ольга
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
  3. Огородник Надя
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
2 вересня 2022
Переглядів
10646
Оцінка розробки
5.0 (3 відгука)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку