Презентація-привітання з початком нового навчального року

Про матеріал
Оригінальне привітання учням від класного керівника з початком нового навчального року. Побажання за навчальними предметами.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Вітаю з початком нового навчального року

Номер слайду 2

Бажаю на уроках української мови вивчити правопис найважливіших слів, навчитися правильно вживати розділові знаки і щоб кожен урок закінчувався на !

Номер слайду 3

Нехай уроки української літератури познайомлять Вас з найкращими українськими авторами, а їх твори навчать Вас любити, цінувати, жити, вірити, надіятися та творити.

Номер слайду 4

Уроки зарубіжної літератури нехай допоможуть Вам зустрітися з найкращими літературними скарбами світу та нададуть Вам можливістьзануритися в глибини їхсвітогляду.

Номер слайду 5

Уроки англійської мови нехай нададуть Вам розуміння важливості знати іноземні мови. Не даремно говорять: скільки мов ти знаєш, скільки разів ти людина.

Номер слайду 6

На уроках німецької мови Ви зможете ще раз стати людиною, ще раз долучитися до традицій та звичаїв Німеччини.

Номер слайду 7

Нехай уроки історії поведуть Вас у минуле, розкриють таємниці, розвіють міфи. А ще навчать любити нашу батьківщину, берегти таповажати її історію.

Номер слайду 8

Бажаю щоб алгебра та геометрія навчили Вас правильно рахувати, бо в житті є що рахувати. Навчіться правильно міряти та важити. І, напевно, гарно вчіть кути, щоб знати як оминати гострі та не потрапляти у тупі.

Номер слайду 9

Нехай уроки біології навчать Вам розуміти себе: своє тіло, свої емоції, свої стани, свої відчуття та почуття. Цікаво: Які ми під мікроскопом?

Номер слайду 10

Нехай уроки географії дадуть Вам можливість подорожувати світом. І якби було чудово, щоб ці подорожі були не на карті чи глобусі.

Номер слайду 11

Нехай уроки фізики навчать Вас рухатися в правильному напрямку з правильною швидкістю.

Номер слайду 12

Бажаю щоб на уроках хімії Ваші експериментибули вдалими та корисними.

Номер слайду 13

Нехай уроки мистецтва допоможуть Вам потрапити у світ прекрасного, у світ краси та досконалості.

Номер слайду 14

Дуже хочеться побажати щоб уроки інформатики навчили Вас бути безпечними під час користування інтернетом. І щоб інтернет-залежність Вас оминула. Занурюйтеся в мережу, але незаплутайтесяу павутині.

Номер слайду 15

Уроки праці хай Вас навчать знати що таке гайки та болти, гвіздки та шурупи. Це теж знадобиться в дорослому житті.

Номер слайду 16

Уроки основ здоров’я навчать Вас дбати про себе, цінувати своє життя, берегти здоров’я, спілкуватися з оточуючими, уникати конфліктів та вирішувати їх. Ваша безпека у Ваших руках.

Номер слайду 17

А уроки фізичної культури хай будуть гарною заміною чи доповненням занять у фітнес клубі. Будьте красиві фізично та духовно. Адже, в здоровому тілі - здоровий дух.

Номер слайду 18

І хоч ми вчитимемося дистанційно, я все одно бажаю щоб навчання було цікавим, отримані знання корисні, спілкування позитивним, і щоб в цей навчальний рік ми святкували Перемогу України.

pptx
Додано
1 вересня 2022
Переглядів
1427
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку