Презентація "Проєкт "Я-здоровий,я-щасливий"

Про матеріал
На допомогу класному керівнику. В презентації представлений підсумок роботи над шкільним проєктом "Я-здоровий,я-щасливий",який проходив в школі протягом двох місяців.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Subtitle here. ПРОЄКТ«Я-ЗДОРОВИЙ, Я-ЩАСЛИВИЙ»РОЗРОБИЛИ УЧНІ 8 класу. Української ЗОШ І-ІІІ ступенів № 13 Селидівської міської ради

Номер слайду 2

НІХТО НЕ ДБАЄ ПРО ТВОЄ ЗДОРОВ'Я, КРІМ ТЕБЕ САМОГО.                         ЖАН ПОЛЬ

Номер слайду 3

АКТУАЛЬНІСТЬ ПРОЄКТУЗдоров’я –запорука повноцінного та щасливого життя. Проте згубні звички, мало рухливий спосіб життя та неповноцінне харчування заважають сучасній людині бути здоровою. Саме тому ми вирішили створити даний проєкт та власним прикладом закликати учнів школи дотримуватися навичок здорового способу життя. Той факт, що бути здоровим означає бути щасливим, уже нікого не здивує. Проте вести здоровий спосіб життя – це не просто, тим паче, коли ти молодий, а навколо стільки всього цікавого. Як казав А. Вінцевич: «ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ В МОЛОДОСТІ - ТЯГАР, У ЗРІЛОСТІ - БОРОТЬБА ІЗ СОБОЮ, У СТАРОСТІ - НЕОБХІДНІСТЬ».

Номер слайду 4

МЕТА ПРОЄКТУ: Виховання відповідального ставлення до збереження особистого здоров’я та життя, пропагування здорового способу життя серед учнів нашої школи;Створення творчої атмосфери, яка сприяє виявленню лідерських якостей учнів. Залучення учнів, батьків, учителів до вирішення проблеми збереження здоров’я людей та формування у молоді навичок здорового способу життя.

Номер слайду 5

ЗАВДАННЯ ПРОЄКТУ: Пошук та обробка інформації для визначення завдань проєкту. Проведення години позитивних метаморфоз «Щастя: це пункт призначення чи спосіб подорожувати?»Пошук та обробка інформації за темою «Видатні спортсмени України». Проведення дайджесту «Видатні спортсмени України». Проведення квесту-гри «Подорож до Олімпійської вершини». Створення умов для виявлення творчих здібностей учнів та уміння працювати в команді при підготовці та проведенні шкільного Дня здоров’я. Проведення флешмобу учнів школи 1-2-х класів «День чистих рук». Пошук та обробка інформації за темою «Супергерої нашої школи». Проведення родинного воркшопу «Домашнє вогнище родинне – оселя наша і сім’я». Проведення круглого столу для обговорення підсумків проєкту.

Номер слайду 6

ЕТАПИ РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОЄКТУ: ВЕРЕСЕНЬ-ЖОВТЕНЬ 2019 рік

Номер слайду 7

СТАРТ ПРОЄКТУ: ГОДИНА ПОЗИТИВНИХ МЕТАМОРФОЗ «ЩАСТЯ: ПУНКТ ПРИЗНАЧЕННЯ ЧИ СПОСІБ ПОДОРОЖУВАТИ»

Номер слайду 8

РОБОТА В ГРУПАХ: ПРОЄКТ «Я-ЗДОРОВИЙ, Я-ЩАСЛИВИЙ»

Номер слайду 9

ВЕКТОР «Я-УКРАЇНА»ДАЙДЖЕСТ «ВИДАТНІ СПОРТСМЕНИ УКРАЇНИ»

Номер слайду 10

ВЕКТОР «Я-УКРАЇНА»ДАЙДЖЕСТ «ВИДАТНІ СПОРТСМЕНИ УКРАЇНИ»

Номер слайду 11

ВЕКТОР «Я-ШКОЛА»ФЛЕШМОБ «ДЕНЬ ЧИСТИХ РУК».

Номер слайду 12

ВЕКТОР «Я-ШКОЛА»ФЛЕШМОБ «ДЕНЬ ЧИСТИХ РУК».

Номер слайду 13

ВЕКТОР «Я-РОДИНА»РОДИННИЙ ВОРКШОП «ДОМАШНЄ ВОГНИЩЕ РОДИННЕ – ОСЕЛЯ НАША І СІМ’Я».»

Номер слайду 14

ВЕКТОР «Я-РОДИНА»РОДИННИЙ ВОРКШОП «ДОМАШНЄ ВОГНИЩЕ РОДИННЕ – ОСЕЛЯ НАША І СІМ’Я.»

Номер слайду 15

ВЕКТОР «Я-ОСОБИСТІСТЬ» КВЕСТ- ГРА «ПОДОРОЖ ДО ОЛІМПІЙСЬКОЇ ВЕРШИНИ»

Номер слайду 16

ВЕКТОР «Я-ОСОБИСТІСТЬ» ДЕНЬ ЗДОРОВ’Я

Номер слайду 17

ВЕКТОР «Я-ОСОБИСТІСТЬ»КУЦЕВ МАКСИМ, УЧЕНЬ 5 класу. Займається спортивною аеробікою. Має перший спортивний розряд. Призер Кубка Слобожанщини Суми, Кубка Королеви Житомира, Кубка Азовського моря Бердянськ. Чемпіон в категорії аероденс на Чемпіонаті України в Бердянську. Зараз з командою готуються на міжнародні змагання в Швейцарії.

Номер слайду 18

ВЕКТОР «Я-ОСОБИСТІСТЬ»КУЦЕВА МАРИНА, УЧЕНИЦЯ 10 класу. Кандидат в майстри спорта. Фіналістка Кубків України в містах Житомир, Суми, Київ, Бердянськ. А також фіналістка міжнародних змагань в Швейцарії і в Баку. Приймала участь в змаганнях за кордоном. Була в Чехії, Естонії, Швейцарії, Баку. На даний час готується до закордонної поїздки до Швейцарії, а також на Кубок України серед дорослих та юніорів в Запоріжжі.

Номер слайду 19

ПІДВЕДЕННЯ ПІДСУМКІВ:

Номер слайду 20

ВИСНОВКИ: ДЕНЬ ЗДОРОВ’ЯНАВЧИТИСЬ ЦІНУВАТИ СВОЄ ЗДОРОВ'Я, ЛЮБИТИ СЕБЕНЕ ШКОДУВАТИ ЧАСУ НА ФІЗИЧНІ ВПРАВИРОБИТИ СВОЄ ЖИТТЯ НАСИЧЕНИМ І ЦІКАВИМ,ЖИТИ В ПОШУКУ ПОЗИТИВНИХ ЕМОЦІЙ І ПОСМІХАТИСЯ СОБІ Й ОТОЧУЮЧИМ ЧАСТІШЕ. РЕАЛІЗУЮЧИ СВІЙ ПРОЄКТ, МИ МАЄМО НАДІЮ, ЩО УЧНІ НАШОГО КЛАСУ ТА НАШОЇ ШКОЛИ ЗМІНЯТЬ СТАВЛЕННЯ ДО СВОГО ЗДОРОВ'Я, АБО ПОКРАЩАТЬ  СВОЄ САМОПОЧУТТЯ - НАШІ ЗУСИЛЛЯ  КОМПЕНСУЮТЬСЯ ВЕЛИЧЕЗНИМ  ЗАДОВОЛЕННЯМ ВІД ПРОВЕДЕНОЇ РОБОТИ. ЩОБ ЖИТИ ПОВНИМ, ЯСКРАВИМ ЖИТТЯМ ТРЕБА БУТИ ЗДОРОВИМ І ПОЧИНАТИ ТРЕБА З СЕБЕ. ДЛЯ ЦЬОГО ТРЕБА:

Номер слайду 21

«ЗДОРОВІ ЛЮДИ ЛЮБЛЯТЬ ЖИТТЯ. А ЛЮБОВ ДО ЖИТТЯ - ЗАПОРУКА УСПІХУ І НАЙБІЛЬШЕ ЩАСТЯ» Генріх Гейне

pptx
Додано
31 березня 2020
Переглядів
1051
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку