Презентація проєкту "Усна народна творчість і здоров'я"

Про матеріал
Мета прєкту: дослідити як український народ через усну народну творчість пропагував важливість ведення здорового способу життя. Бо прості правила, що допомагають зберегти життя і здоров я стають зрозумілішими, якщо прививати їх за допомогою гри.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Усна народна творчість і здоров'я. Координатори: Дерев’янченко Т. С., Роспасієнко Л. І.,Литвиненко О. М., Ковальова В. О.класоводи початкових класів Подорожненської ЗШ

Номер слайду 2

Для чого ми вивчаємо прислів'я та приказки про здоров'я? Прислів'я, приказки, загадки,казки нас навчають піклуватися про своє здоров'я. А здоров'я – це можливість милуватися красою природи, радіти зустрічі з друзями, відчувати любов до рідних і близьких людей, дізнаватися щось нове про навколишній світ!

Номер слайду 3

Мета проекту: закріпити уявлення учнів про те,що найбільше багатство людини – це здоров'я;викликати бажання займатися спортом;розвивати елементарні звички здорового способу життя;- виховувати прагнення берегти своє здоров'я.rr

Номер слайду 4

Групи: учні 1 класу учні 2 класу учні 3 класу учні 4 класу

Номер слайду 5

Завдання для груп:прислів'я, приказки про здоров'я та малюнки до них готують учні 1 класу;Загадки вивчають та складають власні г учні 2 класу;Інсценізацію уривка казки про здоров'я готують учні 3 класу;Гру “Веселі старти” для початкових класів Готують учні 4 класу. Форма звітності: свято та гра “Веселі старти”

Номер слайду 6

Оцінювання : За роботу в групах. За підбір матеріалу. За звітність. За творчість. За оригінальність.

Номер слайду 7

Підсумки проекту1. Проект тривав 2 тижні.2. Свято “Ми за здоровий спосіб життя”Розвага – гра “Веселі старти”ppt_x

Номер слайду 8

Джерела інформаціїБібліотечна література. Дитяча періодика Інтернет

pptx
Додано
17 лютого 2021
Переглядів
418
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку