24 травня о 18:00Вебінар: Підготовка до ЗНО: систематизація матеріалу та узагальнення знань за допомогою сервісу Canva

Презентація "Профілактика шлунково-кишкових захворювань"

Про матеріал

В презентації подані основні правила запобігання шлунково -кишковим інфекціям (мити руки, боротися з комахами, пити перевірену воду, не їсти зіпсовані продукти тощо). Все з яскравими картинками. Також подані основні ознаки псування харчових продуктів та ознаки кишкових інфекцій. Розробка підійде як для уроків, так і для виховних годин та бесід.

pptx
До підручника
Основи здоров’я 4 клас (Танько Т. П., Медведєва В. Л.)
Додано
25 листопада 2018
Переглядів
510
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку