Презентація "Профілактика шлунково-кишкових захворювань"

Про матеріал

В презентації подані основні правила запобігання шлунково -кишковим інфекціям (мити руки, боротися з комахами, пити перевірену воду, не їсти зіпсовані продукти тощо). Все з яскравими картинками. Також подані основні ознаки псування харчових продуктів та ознаки кишкових інфекцій. Розробка підійде як для уроків, так і для виховних годин та бесід.

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Головко Ніна Федорівна
    Дякую за презентацію!
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
До підручника
Основи здоров’я 4 клас (Танько Т. П., Медведєва В. Л.)
Додано
25 листопада 2018
Переглядів
1463
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку