Презентація "Програмне забезпечення для опрацювання об’єктів мультимедіа"

Про матеріал
Презентація для уроку з інформатики у 8 класі з теми "Програмне забезпечення для опрацювання об’єктів мультимедіа". Допоможе проілюструвати частину уроку з поясненням нового матеріалу.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Програмне забезпечення для опрацювання об’єктів мультимедіа. Засоби перетворення аудіо- й відеоформатів. Захоплення аудіо й відео, створення аудіо-, відеофрагментів.

Номер слайду 2

Завдання: - ознайомитися з програмним забезпеченням для опрацювання об’єктів мультимедіа; - навчитися яким чином можна записувати аудіо- та захоплювати відеофрагменти; - дізнатися якими засобами можна перетворювати аудіо- та відеоформати.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Запис аудіо- та відеофрагментів Запис аудіофрагментів Запис відеофрагментів Windows Звукозаписувач, Audacity, Audiograbber, Streamripper, AML Easy Audio Recorder, Free Sound Recorder та ін. CamStudio, QIP Shot, Free Screen Video Recorder, Ezvid, OBS Studio, UVScreenCamera та ін. http://voca roo.com; http://online-voice-recorder.com

Номер слайду 5

Засоби для перетворення аудіо- та відеофрагментів HAMSTER Free Audio Converter, SoundConverter XRECODE II, TAudioConverter, AudioConverter Studio, FormatFactory та ін.

Номер слайду 6

Вправи: 1. Записати відеофрагмент створення напису З Днем народження в програмі Paint. 2. За допомогою програми FormatFactory перетворити файл Київ.avi у файл Київ.mp4

Номер слайду 7

§4.1. ст. 132 - 137 Домашнє завдання:

ppt
До підручника
Інформатика 8 клас (Ривкінд Й.Я., Лисенко Т.І., Чернікова Л.А., Шакотько В.В.)
Додано
14 жовтня
Переглядів
25
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку