Презентація Психологічне навантаження на початку уроку

Про матеріал

Презентація створена для кращого працювання учнів на уроці. На початку уроку проводиться психологічне навантаження де діти розслаблюються,і входять у тему уроку

Зміст слайдів
Номер слайду 1

ПСИХОЛОГІЧНЕ(емоційне) НАЛАШТУВАННЯ на початку уроку. НУШ

Номер слайду 2

Дзвонить дзвоник, не стихає,Школярів усіх скликає. Сядьте зручно, усміхнітьсяІ на мене подивіться. Зробимо в науку крок, Починаємо урок.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Доброго ранку! Доброго дня! І сяють усмішки,Хай плещуть долоньки, Доброго ранку!Хай тупають ніжки. Доброго дня!Працюють голівки. Бажаєте ви. Бажаю вам я!

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Пролунав для нас дзвінок!Кличе в подорож урок. Вушка, прислухайтесь!Очки, придивляйтесь!Носик, глибше дихай!Ротик, посміхнись!Спинки, розправляйтесь!Ручки, піднімайтесь,Нумо до роботи. Дружно всі взялись!

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Ви спокійно всі сідайте,Працювати починайте. Чути дзвоник голосистий – Він дзвенить, немов намисто,Намистинки розсипає Й весело нас всіх скликає. Подивилися на мене, Посміхнулися усі: Хто готовий до роботи? Хто бадьорий? Молодці!

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Доброго ранку! Доброго дня!Хай плещуть долоньки!Хай тупають ніжки!Працюють голівки! Доброго ранку! Доброго дня! – Бажаємо собі ми здоров’я й добра!

Номер слайду 11

От і знову дзвоник лунає, Мелодійно і срібно звучить. Він до класу дітей закликає, Щоб успішно діток учить. Підросли ви всі і зміцніли,І цікавістю очі горять. Дай вам, Боже, здоров’я і сили,Щоб багато нового пізнать!

Номер слайду 12

Любе сонце ясно світить,Посилає всім привіти, Ніжно гріє і ласкає,До роботи закликає. Не барись, а поспішайІ читати починай.2. Зошит свій я розгортаю,Навскоси його кладу. Ручку правильно тримаю. Буду я писати вправно,Сяду прямо, не зігнуся,До роботи вже беруся.

Номер слайду 13

Наш урок залюбки. Поведе тебе в світи.І на „як?”, „чому?” і „де?”Завжди відповідь знайде.

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Якщо сядемо красиво,То напишемо на диво. Чисто, рівно і красиво. Раз, два, три, чотири, п’ять – Починаємо писать. Ручку вправно поверну, Зошит правильно кладу І рівненько запишу…

Номер слайду 16

Ми сонечко вітаємо,Встаємо разом з ним. Зарядку починаємо. Під небом голубим.

Номер слайду 17

Не урок, а справжнє свято,Бо полинемо в світи. Мандрувати будемо завзято,Юний друже, я і ти.

Номер слайду 18

Клас готовий працювати,Додавати й віднімати. Вчасно руки піднімати,Щоб задачу розв’язати.

Номер слайду 19

В путь щасливу і широку. Всіх виводить школа нас. До уроку! До уроку!В школі кличе дзвоник вас!Поспішіть місця зайняти,Час урок розпочинати. Нумо діти підведіться!Всі приємно посміхніться.

Номер слайду 20

pptx
Додано
10 серпня 2018
Переглядів
7909
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку