Презентація «QR-код:алгоритм створення та використання»

Про матеріал
QR-код може бути потрібний для безлічі сфер, адже у ньому можна закодувати будь-яку інформацію – від текстів і до простого номеру телефону. Створити власний QR-код можна вдома, крім того, сьогодні є безліч ресурсів і генераторів, які допоможуть зробити це безкоштовно.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

«QR-код:алгоритм створення та використання» Вчитель початкових класів: Скупневська Л. В.

Номер слайду 2

QR-код-розшифровується як «quick response», в перекладі з англійського – «швидкий відклик».

Номер слайду 3

QR-код розроблений і представлений японською компанією «Denso-Wave» у 1994 році. Основна перевага QR-коду — легкерозпізнавання сканувальним обладнанням (в тому числі і фотокамерою мобільного телефону).

Номер слайду 4

Використання QR-кодів

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Еко-сумка,світшот- QR код України. Українська вишивка - перший QR-код нації

Номер слайду 7

QR-коди у навчальному процесідомашні завдання (наприклад, якщо їх виконання передбачає використання гугл-форми, гугл-диску тощо);проведення квесту, підказки до кожної схованки якого будуть зашифровані у вигляді відповідного QR-коду;кодування відеоматералів,аудіофайлівпосилання на текстову інформацію по темі,презентацію,онлайн-конкурси,вікторини тощоорганізація виставки у класі чи коридорами школи, інформацію до експонатів якої можна отримати після сканування відповідного QR-коду.розміщення коридорами школи відповідних кодів, кожний з яких буде містити посилання на непересічні факти, цікаві статті тощо;використання кодів на підручниках чи книгах  з посиланнями доступу до електронної версії відповідного видання.

Номер слайду 8

Як створити QR-код онлайн. Генератор QR-кодів – це інструмент, який допоможе вам швидко та легко створити власний персоналізований QR-код. Після створення код можете завантажити та прикріпити до свого сайту, електронного листа, або роздрукувати та демонструвати його.

Номер слайду 9

Корисні сервіси Websiteplanet Це генератор QR-кодів, який допоможе швидко та легко створити власний. Вам необхідно буде вибрати, куди саме QR-код має спрямовувати користувачів – URL-адреса, номер телефону, текст чи місце проживання. Після цього потрібно вказати свої дані,натиснути Генерувати QR-код. Після цього ви зможете завантажити його та активно використовувати.

Номер слайду 10

Корисні сервіси. Free-qr. Це сервіс, у якому можна не лише згенерувати власний код, а й вибрати його дизайн. Функціонал тут зручний та схожий на попередній. Крім того, Free-qr дозволяє також вибирати розмір, висоту та тло вашого коду.

Номер слайду 11

Рageloot Щоб розпочати роботу на цьому сервісі, необхідно зареєструватися. Потім генератор пропонує обрати тип вашого QR-коду (посилання, текст, соцмережі тощо), а далі – рамку, колір та тіло коду. Насправді, варіантів дизайну дуже багато, тому можна створити особливий QR-код. Останній крок – завантажити готовий код. Корисні сервіси

Номер слайду 12

Корисні сервіси. Qr. Codechimp Цей сервіс мало відрізняється від своїх попередників. Функціонал легкий у використанні. З цим генератором ви зможете створити лише код на посилання або текст, а от вибір дизайну та форм QR-кодів тут безмежний.

Номер слайду 13

ME QR-Код. Необмежене Створювання. Створюйте необмежену кількість QR-кодів, без обмежень Створіть QR-код у 3 кроки. Корисні сервіси

Номер слайду 14

Джерела:https://uk.wikipediahttps://life.fakty.com.ua/ua/tekhnolohii/yak-stvoryty-qr-kod-onlajn-chotyry-bezkoshtovni-servisy/https://www.google.com

pptx
Додано
1 вересня
Переглядів
30
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку