Презентація "Ранкове коло"

Про матеріал
Презентація "Ранкове коло" містить віршовані вітання, щоденні новини, привітання іменинникам, настрій, фізхвилинки з Лего.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Доброго ранку! Доброго дня! Бажаєте ви і бажаю вам я! Хай плещуть долоньки, кивають голівки, хай тупають ніжки і сяють усмішки! Доброго ранку! Доброго дня! Бажаєте ви і бажаю вам я!

Номер слайду 11

Школо! Школо! Ти у нас – просто супер, просто клас! Ти – школяр і я – школяр! Доброго ранку всім нам!

Номер слайду 12

Доброго ранку, Травам росистим! Доброго ранку, Квітам барвистим! Доброго ранку, Сонечку ясному! Людям усім І усьому прекрасному.

Номер слайду 13

Встало вранці сонце ясне, Зазирнуло у віконце. Ми до нього потяглися, За промінчики взялися. Будем з сонцем ми вітатись І до друзів посміхатись.

Номер слайду 14

Продзвенів дзвінок, розпочався в школі урок: з Божої ласки, з маминої казки, гомінких пісень. «Добрий день всім, діти!», «Добрий день!»

Номер слайду 15

Клас – це родина! Клас – це сім’я!Один, два, три – сусіда обійми!Доброго ранку тобі і мені! 

Номер слайду 16

Ранок розпочавсь цікаво, Світить сонечко ласкаве, В календарик заглядає І від посмішки аж сяє.

Номер слайду 17

У цьому класі друзі всі!Один, два, три!Ми та ви, я та ти!Один, два, три!Посміхнись тому, хто зліва,Посміхнись тому, хто справа. Скажем дружно всі: «Привіт!»

Номер слайду 18

Поплескайте руками, потупайте ногами, до сонця потягніться і друзям посміхніться. Якщо вам веселенько – “Ура!” - скажіть тихенько. А як стало веселіше – “Ура!”- скажіть гучніше. Якщо вам стало ще веселіше – “Ура!” - кричіть голосніше!

Номер слайду 19

Треба разом привітатись:- Добрий день! Добрий день!Дружно й весело сказати:- Добрий день! Добрий день!Вправо, вліво повернутись.- Добрий день! Добрий день!

Номер слайду 20

Рано-вранці всі проснулись, потягнулись, посміхнулись, ну, а потім, гарно вмились, на сусіда подивились і сонечко привітали: “Доброго ранку!” – сонечку сказали, і тихенько за парти всі посідали.

Номер слайду 21

Доброго ранку! – всіх я вітаю. Доброго ранку людям бажаю. Гарного дня і спокійної ночі, доброго вечора зичу охоче. Доброго ранку вам! – щиро вітаюсь. Будьте здорові! – людям всміхаюсь.

Номер слайду 22

Привітаймо Сонечко: - Добридень, дороге!Привітаймо Квіточку:- Хай вона росте! Привітаймо дощик:- Лийся, мов з відра!Привітаймо друзів всіх:- Зичимо добра!

Номер слайду 23

“Доброго ранку!” – сонечку сказали, сонячний зайчик в долоньку спіймали. Сонячний зайчик нас гріє, настрій гарний він нам передає. Ми побажаємо друзям своїм хороших думок і гарного дня, щоб думка весела і радісна була!

Номер слайду 24

Другу руку простягни. Посмішку усім пошли. Добрий ранок! Добрий день!Нашу зустріч розпочнем!

Номер слайду 25

pptx
Пов’язані теми
Я досліджую світ, 2 клас, Презентації
НУШ
Додано
31 січня 2023
Переглядів
1197
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку