Презентація Різнорівненві вправи "Квітка"

Про матеріал
Кожен урок – це презентація, в якій представлені завдання (тести, визначення, доповнення речення, встановлення відповідності тощо), які вчитель може використовувати для індивідуальної чи групової перевірки знань.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Завдання по темі «Квітка. Суцвіття»Біологія 6 клас2022 р.

Номер слайду 2

1. З даного переліку вибери правильні назви частин квітки та установи відповідність з буквами на малюнку:1.1) маточка1.2) тичинки1.3) квітконіжка1.4) оцвітина1.5) чашечка1.6) квітколоже1.7) пелюстки

Номер слайду 3

2. Дано зображення квітки. Розглянь малюнок і доповни текст.2.1. Зав'язь на рисунку позначена:______.2.2. Функцією пелюстки є: А) залучення обпилювачів Б) утворення чоловічих статевих клітин В)збереження яйцеклітин.

Номер слайду 4

3. На якому малюнку зображена жіноча квітка? А) Б)

Номер слайду 5

4. У квіток з подвійною оцвітиною є: А) чашолистки Б) пелюстки В) як чашолистки так і пелюстки4.1. На малюнку квітка з подвійною оцвітиною належить: ______________. А) Б)

Номер слайду 6

5. Познач суцвіття китицю А Б В

Номер слайду 7

6. Розглянь малюнки і виконай завдання. 6.1. Познач прості суцвіття: А) 5 Б) 8 В) 2 6.2. Установи відповідність між назвою суцвіття та типом до якого вони належать (просте чи складне)2) __________ 8) __________ 5) __________

pptx
Додано
5 лютого 2022
Переглядів
420
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку