Презентація роботи вихованців ГПД 1-х класів “Грошове дерево”

Про матеріал

Презентація роботи вихованців ГПД 1-х класів “Грошове дерево".

Сьогодні, ми – вихованці групи продовженого дня 1-х класів Берестівського НВК пропонуємо Вашій увазі власноруч виготовлену роботу.


Зміст слайдів
Номер слайду 1

Берестівський НВКПрезентація роботи вихованців ГПД 1-х класів “Грошове дерево”Підготувала вихователь ГПД Оленіч Тамара Михайлівна

Номер слайду 2

Сьогодні, ми – вихованці групи продовженого дня 1-х класів Берестівського НВК пропонуємо Вашій увазі власноруч виготовлену роботу, яка має назву “Грошове дерево”

Номер слайду 3

Ось які ми!

Номер слайду 4

А ось наша готова робота!

Номер слайду 5

Для виготовлення виробу нам знадобилися: Пластмасове відеречко з-під майонезу;Кольорові прищіпки;Клей ПВА;Клей-олівець;Сувенірні гроші;Пластмасовий кущик жоржини;Гіпс

Номер слайду 6

Спочатку ми виготовили горщик. Для цього потрібно: Відеречко змастити клеєм ПВА і обклеїти газетою; 2) Ще раз змастити відеречко клеєм ПВА і обклеїти прищіпками;3) Верхню частину відеречка обклеїти мереживом;4) Дати відеречку висохнути.

Номер слайду 7

Після того, як наш горщик висох, ми закріпили в ньому штучний кущик жоржини за допомогою гіпсу. Для цього треба розвести гіпс до консистенції сметани і залити ним горщик. Дати висохнути.

Номер слайду 8

Потім ми приступили до виготовлення квітів: Сувенірні грошові купюри ми складали “гармошкою” і фіксували їх по боках і посередині за допомогою клею-олівця. Дали готовим квіточкам висохнути.

Номер слайду 9

Далі готові “грошові” квіти ми кріпили до виготовленого раніше деревця. Для цього ми акуратно знімали штучну квіточку жоржини зі стовбура, кріпили на стовбур “грошову” квіточку (посередині такої квіточки має бути малесенький отвір) і знову надівали квіточку жоржини на стовбур. Прікріплену “грошову” квіточку потрібно змастити посередині клеєм і прикріпити до стовбура.

Номер слайду 10

Ось і робота майже готова!Мереживо на горщику ми також обклеїли “грошовими” квітами за допомогою клею-олівця.

Номер слайду 11

Ще раз демонструємо наш готовий виріб

Номер слайду 12

За нього ми отримали грамоту

Номер слайду 13

Дякуємо за увагу!

pptx
Додано
5 липня 2018
Переглядів
1211
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку