Презентація "Розуміння вчителем психології учня- запорука ефективного уроку і збереженняпсихолого-педагогічного клімату".

Про матеріал

Ця презентація допомагає більш яскравіше зрозуміти виступ на педагогічній раді про те, як важливо для вчителя розуміти психологію учня, щоб провести ефективний урок і зберегти психолого-педагогічний клімат у класі. Вона містить умови проведення хорошого уроку, притчу і вислів В.О. Сухомлинського.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Розуміння вчителем психології учня – запорука ефективного уроку і збереження психолого-педагогічного клімату. Вчитель початкових класівліцею №25 м. Житомира. Немировська Т. С.

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Умови проведення ефективного уроку1. Санітарно-гігієнічні умови класу2. Кількість видів навчальної діяльності3. Методи навчання4. Застосування технічних засобів навчання5. Поза учня6. Фізкультхвилинки7. Виховний момент

Номер слайду 4

8. Мотивація до навчальної діяльності9. Психологічний клімат10. Мікроконфлікти між вчителем і учнем11. Вираз обличчя вчителя12. Щільність уроку13. Особливості підсумку уроку14. Стан і вигляд учнів і вчителя

Номер слайду 5

Притча. Жив мудрець, який знав усе. Одна людина захотіла доказати, що мудрець не такий вже й мудрий і все знати не може. Затиснувши в руці метелика, він запитав: «Скажи мудрецю, який метелик у мене в руках: мертвий чи живий?»А сам думає: «Скаже живий – я його умертвлю, скаже мертвий – випущу»Мудрець подумав, відповів: «Все в твоїх руках»

pptx
Додано
30 серпня 2018
Переглядів
984
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку