Презентація самоврядування "Школа-щасливий берег нашого дитинства"

Про матеріал

Основною ланкою у становленні виховного колективу є учнівське самоврядування - самодіяльна організація дитячого життя в школі. Воно уособлює демократичну та самодіяльну атмосферу, захищає й забезпечує права всіх учасників колективу, сприяє формуванню у них громадянськості, організаторських якостей, допомагає педагогічному колективу в проведенні різноманітних заходів, виступає їх ініціатором. Загалом учнівське самоврядування є незамінним помічником у моїй виховній роботі з класом.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Презентація самоврядування“ Школа-щасливий берег нашогодитинства”Класний колектив10-А класу“Н П”(Нове покоління)2013-2014

Номер слайду 2

«Тобі нудно?! Ти не маєш чим зайнятися і водночас хочеш отримати багато нових вражень та дізнатися безліч цікавого?! Подивись навколо… Бачиш людей, які занурені у себе і не знають чого вони хочуть від життя? Не будь таким!Ти маєш друзів. Вони хочуть тобі допомогти. Спробуйте хоч трішки змінити світ – і відчуєш насолоду. Створи для себе атмосферу свята, отримай досвід, як володіти ситуацією та керувати людьми. А для цього потрібно зовсім небагато – вміти організувати себе для великих справ. Звичайно, ти сам не завжди впораєшся з цим завданням, а тому це краще робити групою. Отак і народжується наше − молодіжне самоврядування. Хочемо робити, знаємо, що і як робити, і, зрештою, робимо! Головне для нас – бути оптимістами, а тоді всі перешкоди лише допомагають бути наполегливими в досягненні поставленої мети». “ НП”

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Наш девіз:: Ми всі одна сім’я,Єдина ми родина. Багато різних “Я”-Всі разом-Україна. Школа- це маленька країна,в якій учні та вчителі живуть за своїми законами і правилами.

Номер слайду 5

Напрямки створення груп учнівського самоврядування “НП”Навчальна Інформаційна Дисципліниі порядку Господарська Розважальна Трудова

Номер слайду 6

Структура учнівського самоврядування “НП” Староста. Навчальний сектор. Мистецькийсектор. Трудовийсектор. Спортивнийсектор

Номер слайду 7

Принцип учнівськогосамоврядування:“Самі вирішили-Самі зробили-Самі відповідаємо”

Номер слайду 8

Протокол № 2 Протокол №2зборів учнівського самоврядування 10-А класу від 04.09.2013 року. Присутні 25 учнів,класний керівник Бойко. В. В. Порядок денний: Вибори активу учнівського самоврядування класу, розподіл обов'язків між членами класних секторів. Планування роботи на вересень 2013 /2014 н.р. Регламент роботи: Перше питання -10 хв. Друге – 10 хвилини. Для виступів – по 2 хвилини. Збори провести за 30-35 хвилин. 1. Слухали по першому питанню класного керівника Бойко в. В. про регламент роботи учнівського самоврядування школи та про створення нової учнівської організації 10 А класу, про необхідність створення класного активу самоврядування. Виступили: Осташко М., яка запропонувала кандидатуру Порної Н. на посаду президента класу. 2. Слухали класного керівника про основні питання плану роботи 10 А класу на вересень 2013 року Виступили: Осташко. М.,Гуцало А. . з доповненнями до плану роботи. Ухвалили: Обрати президентом класу Осташко М., її заступником Тахтамиш В. Розподілити обов’язки між членами секторів за вміннями, бажанням та працездптністю обраних . Затвердити план роботи самоврядування 10 А класу на вересень із внесеними доповненнями.  

Номер слайду 9

Все,що не заборонено кодексом учня: Творити;Думати;Обговорювати;Задавати питання;Розвивати свої здібності;Висловлювати свої думки;Поводити себе виховано.

Номер слайду 10

Що не можна: Битися;Сваритися;Ламати та псувати майно;Заважати на уроці;Смітити будь-де;Запізнюватися.

Номер слайду 11

Навчальний сектор “Робота з портфоліо”

Номер слайду 12

Прийняття важливого рішення

Номер слайду 13

Рейтинг:наші досягнення.

Номер слайду 14

Семінарське заняття для батьків“Ми на порозі дорослого життя”

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Єрмак Марина Миколаївна
    Дякую за презентацію.
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
10 січня 2018
Переглядів
4506
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку