Презентація Сєрік О.В. "Пірамідотерапія як ефективний метод лікування та оздоровлення населення міста Чугуєва"

Про матеріал

Актуальність вирішення проблем впливу нетрадиційних методів фізіотерапевтичного лікування на здоров'я людини полягає в альтернативності перед іншими методами лікування, які забезпечують ефективність наряду з традиційними методами.

Первинна профілактика – стратегія, спрямована на раннє виявлення груп людей високого ризику захворюваності й проведення до них превентивного лікування. Це дозволяє знизити рівень хвороб більш ніж на 50%.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Міністерство освіти і науки України Департамент науки і освіти Харківської облдержадміністрації Харківське територіальне відділення МАН України Відділення: хімія та біологія Секція: валеологія ПІРАМІДОТЕРАПІЯ ЯК ЕФЕКТИВНИЙ МЕТОД НЕТРАДИЦІЙНОЇ ФІЗІОТЕРАПІЇ У ПРОФІЛАКТИЦІ ТА ОЗДОРОВЛЕННІ НАСЕЛЕННЯ МІСТА ЧУГУЄВА Роботу виконала: Баришева Даріна Володимирівна, вихованка гуртка Чугуївського будинку дитячої та юнацької творчості Чугуївської міської ради Харківської області учениця 10 класу Чугуївської гімназії № 5 Чугуївської міської ради Харківської області Науковий керівник: Сєрік Ольга Вадимівна, керівник гуртка Чугуївського будинку дитячої та юнацької творчості Чугуївської міської ради Харківської області, вчитель біології Чугуївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Чугуївської міської ради Харківської області, спеціаліст І категорії Харків - 2017

Номер слайду 2

Актуальність теми Актуальність вирішення проблем впливу нетрадиційних методів фізіотерапевтичного лікування на здоров'я людини полягає в альтернативності перед іншими методами лікування, які забезпечують ефективність наряду з традиційними методами. Первинна профілактика – стратегія, спрямована на раннє виявлення груп людей високого ризику захворюваності й проведення до них превентивного лікування. Це дозволяє знизити рівень хвороб більш ніж на 50%.

Номер слайду 3

Мета: дослідження впливу пірамідотерапії на оздоровленні населення міста Чугуєва. .

Номер слайду 4

Завдання: 1. Проаналізувати літературні джерела з даного питання. 2. Вивчити вплив нетрадиційної фізіотерапії на сучасному етапі. 3. Провести дослідження: «Пірамідотерапія – ефективний метод в профілактиці та оздоровленні людини» на базі Територіального центру соціального обслуговування Чугуївської міської ради з 03.10.2016 по 28.10.2016 року. 4. Провести анкетування щодо інформованості населення міста Чугуєва та Чугуївського району щодо застосування нетрадиційних методів фізіотерапевтичного лікування. 5. Провести просвітницьку роботу «Вплив нетрадиційних фізіотерапевтичних методів лікування на здоров'я населення» для вихованців гуртка ЧБДЮТ Чугуївської міської ради Харківської області та для населення, яке проходить профілактику та реабілітацію на базі Територіального центру соціального обслуговування Чугуївської міської ради Харківської області. 6. Розробити пам’ятку та буклет «Нетрадиційні методи фізіотерапії - це збереження, відновлення та зміцнення здоров'я людини» та розповсюдити серед населення міста Чугуєва та Чугуївського району.

Номер слайду 5

Об'єкт дослідження: люди, які потребують профілактики та оздоровлення. Предмет дослідження: вплив пірамідотерапії на стан людини.

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Новизна роботи вперше досліджено вплив пірамідотерапії на оздоровлення населення міста Чугуєва та Чугуївського району; не здійснювались соціометричні дослідження щодо інформованості населення міста Чугуєва та Чугуївського району з питання нетрадиційних методів фізіотерапевтичного лікування.

Номер слайду 9

Номер слайду 10

ЦРЛ імені М.І. Кононенка та Територіальний центр соціального обслуговування Чугуївської міської ради

Номер слайду 11

Макет піраміди Хеопса

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Номер слайду 19

Зразки ротової рідини До проведення дослідження Після проведення дослідження

Номер слайду 20

Звернення людей при нездужанні

Номер слайду 21

Номер слайду 22

Номер слайду 23

Просвітницька робота «Вплив нетрадиційних фізіотерапевтичних методів лікування на здоров'я населення»

Номер слайду 24

Пам’ятка «Нетрадиційні методи фізіотерапії - це збереження, відновлення та зміцнення здоров'я людини» Нетрадиційні методи фізіотерапії застосовують для лікування хвороб, тому вона є основою профілактики різних захворювань. Нетрадиційні методи фізіотерапії не потребують застосування лікарських препаратів, а також дозволяють звести до мінімуму можливі побічні ефекти. Нетрадиційні методи фізіотерапії позитивно впливають на захисні сили організму: зміцнюють імунітет і тим самим скорочують терміни лікування. Негайно повідомляйте про нездужання чи погане самопочуття лікарю. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Пам’ятайте, що Ваше здоров’я залежить тільки від Вас! Автор: Баришева Д.В., вихованка гуртка Чугуївського БДЮТ

Номер слайду 25

Інформування населення міста Чугуєва та Чугуївського району

Номер слайду 26

Номер слайду 27

Номер слайду 28

Номер слайду 29

Номер слайду 30

1. Проаналізували літературні джерела з даного питання. 2. Вивчили вплив нетрадиційної фізіотерапії на сучасному етапі. 3. Провели дослідження: «Пірамідотерапія – ефективний метод в профілактиці та оздоровленні людини» на базі Територіального центру соціального обслуговування Чугуївської міської ради з 03.10.2016 по 28.10.2016 року. 4. Провели анкетування щодо інформованості населення міста Чугуєва та Чугуївського району щодо застосування нетрадиційних методів фізіотерапевтичного лікування. 5. Провели просвітницьку роботу «Вплив нетрадиційних фізіотерапевтичних методів лікування на здоров'я населення» для вихованців гуртка ЧБДЮТ Чугуївської міської ради Харківської області та для населення, яке проходить профілактику та реабілітацію на базі Територіального центру соціального обслуговування Чугуївської міської ради Харківської області. 6. Розробили пам’ятку та буклет «Нетрадиційні методи фізіотерапії - це збереження, відновлення та зміцнення здоров'я людини» та розповсюдили серед населення міста Чугуєва та Чугуївського району.

Номер слайду 31

ppt
До підручника
Біологія (профільний рівень) 10 клас (Межжерін С.В., Межжеріна Я.О., Коршевнюк Т.В.)
Додано
24 серпня 2018
Переглядів
880
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку