Презентація "Скульптура з солодкого тіста"

Про матеріал
Скульптура з солодкого тіста (рельєф або кругла скульптура). Завдання підходить для молодших й для середніх класів.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Скульптура з солодкого тіста. Підготувала Білоус Г. В.

Номер слайду 2

Скульптура з солодкого тіста.. Тісто солодке для скульптури. В миску розбити три яйця, насипати один стакан цукру та чайну ложку соди, та все ретельно розтерти до білого. Влити 1 стакан кефіру, перемішати, додати ¾ пачки розтопленого маргарину, та 3-4 стакана борошна. Замісити густе тісто. Дати йому полежати хвилин 10. Солодку скульптуру роблять 2 способами. Перший спосіб: рельєф, тобто розкочуємо пласт тіста, а потім з цього пласта вирізуємо фігурки, які ми вирішили зробити. Можна зробити викрійки, за формою яких потім обрізати тісто по краях. Другий спосіб: кругла скульптура, для цього беремо прямо на деко кладемо шматочок тіста й ліпимо одразу двома руками потрібну форму. Бажано заздалегідь зробити начерк, яку форму ви хочете. Ліпити можна все, що бажає ваша фантазія: риби, птахи, тваринки, машини, будинки. Декор: робимо різні насічки ножицями та ножом, прикрашаємо ізюмом та горішками.

Номер слайду 3

Скульптура з солодкого тіста.. Тісто солодке для скульптури. В миску розбити три яйця, насипати один стакан цукру та чайну ложку соди, та все ретельно розтерти до білого. Влити 1 стакан кефіру, перемішати, додати ¾ пачки розтопленого маргарину, та 3-4 стакана борошна. Замісити густе тісто. Дати йому полежати хвилин 10.

Номер слайду 4

Скульптура з солодкого тіста.. Перший спосіб: рельєф, тобто розкочуємо пласт тіста, а потім з цього пласта вирізуємо фігурки, які ми вирішили зробити. Можна зробити викрійки, за формою яких потім обрізати тісто по краях.

Номер слайду 5

Скульптура з солодкого тіста. Декор: робимо різні насічки ножицями та ножом, прикрашаємо ізюмом та горішками...

Номер слайду 6

Скульптура з солодкого тіста.. Тісто солодке для скульптури. В миску розбити три яйця, насипати один стакан цукру та чайну ложку соди, та все ретельно розтерти до білого. Влити 1 стакан кефіру, перемішати, додати ¾ пачки розтопленого маргарину, та 3-4 стакана борошна. Замісити густе тісто. Дати йому полежати хвилин 10. Кругла скульптура: для цього беремо прямо на деко кладемо шматочок тіста й ліпимо одразу двома руками потрібну форму. Бажано заздалегідь зробити начерк, яку форму ви хочете. Ліпити можна все, що бажає ваша фантазія: риби, птахи, тваринки, машини, будинки. Декор: робимо різні насічки ножицями та ножом, прикрашаємо ізюмом та горішками.

Номер слайду 7

Скульптура з солодкого тіста.. Черепашка з солодкого тіста для скульптури.

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Наталія Смирнова
    Дякую за дуже чудовий матеріал!
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
20 травня 2020
Переглядів
1051
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку