Презентація "Соборна Україна - одвічна мрія народу"

Про матеріал
Узагальнити та систематизувати знання учнів про Україну і національні символи; ознайомити з поняттям «соборність», розповісти про утворення єдиної, незалежної Української Народної Республіки; довести до усвідомлення дітей розуміння високого звання громадянина України; розвивати почуття патріотизму; виховувати любов до своєї Вітчизни — України, до української мови, гордість за співвітчизників, повагу до державних символів України.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Соборність включає у себе значення єдності і згуртованості.

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Україна – індустріально-аграрна країна зі значними економічними ресурсами. Вона посідає одне з перших місць в світі за видобутком залізної, марганцевої руд, видобутку вугілля.

Номер слайду 12

Україна – держава європейська. Ми маємо свою конституцію, національну валюту, нам вдалося зберегти мир на квітучий землі. Ми тепер маємо вільний виїзд за кордон, релігійну свободу.

Номер слайду 13

Україна – це повновартісна, повносила європейська держава. Вона усвідомлює своє місце в сучасному світі. Має вольовий та гордий, працьовитий народ, поважає власну історію,культуру і рідну мову.

Номер слайду 14

Україна – держава демократична, бо у ній народ бере участь в управлінні її справами.

Номер слайду 15

Україна – суверенна держава, бо вона є самостійною у вирішенні внутрішніх справ, а також є рівною серед рівних у міжнародних відносинах.

Номер слайду 16

ppt
Додано
19 січня 2019
Переглядів
1367
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку