Презентація "Створення презентації Microsoft Office Sway"

Про матеріал
Часто ми задаємо учням створити проєкт, і бачимо що вони бездумно скачують презентацію (до того ж чужу), іноді не можуть її навіть прочитати. Я розробила презентацію,як створити онлайн проєкт цікавий, і неповторний, де діти будуть самостійно знаходити матеріал і презентувати його.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Створення онлайн - презентаціїMicrosoft Office Sway

Номер слайду 2

Онлайн-презентація (від англ. Online - на лінії, на зв'язку і презентація (спосіб представлення інформації)) - презентація, проведена з передачею інформації з інформаційної мережі, найчастіше Інтернет.

Номер слайду 3

Онлайн-презентація проводиться за допомогою засобів мультимедіа. Основною умовою онлайн-презентації є режим інтерактивності, коли глядач може впливати на хід презентації, безпосередньо беручи участь в ньому. Можливість проведення онлайн-презентацій з'явилася завдяки розвитку засобів мультимедіа та підвищення швидкості Інтернет-з'єднання в сучасному світі.

Номер слайду 4

Особливості: користувачі можуть додавати вміст з різних джерел у свої презентації Sway. Деякі з інтегрованих сервісів належать Microsoft, включаючи One. Note , Bing та інші сайти Sway. Програма також забезпечує вбудовану інтеграцію з іншими службами, включаючи You. Tube , Facebook , Twitter , Mixcloud та Infogram

Номер слайду 5

Для того щоб розпочати створювати онлайн – презентацію, потрібно перейти за посиланням https://sway.office.com/

Номер слайду 6

Після того як перейшли за посиланням, відкривається вікно програми sway.office.com

Номер слайду 7

Потім потрібно зареєстуватись, увівши назву електронної скриньки

Номер слайду 8

Уведіть пароль

Номер слайду 9

Визначившись із темою, та склавши план розпочинаємо створення онлайн - презентації

Номер слайду 10

Ви можете створити презентацію із готового шаблону, та краще буде починати із пустого використовуючи свою фантазію і пропозиції програми.

Номер слайду 11

Отже, в першу чергу даємо назву презентації, збоку є місце для вставлення картинки. Зверніть увагу, що всередині програми є своя пошукова система, з якої зображення можна перетягнути і вставити на потрібне місце. Натискаємо кнопку «вставлення» потім з’являється вікно пошукової системи, куди вводимо слова для пошуку. Далі програма пропонує нам обрати зображення, відео чи усе разом.

Номер слайду 12

Ще один спосіб вставити зображення, загрузити його із робочого столу вашого комп’ютера. Натискаємо на «+» далі обираємо зображення, і вставляємо його у потрібне місце.

Номер слайду 13

Зображення у Sway ви можете збільшити та зменшити (1), видалити (2), або згрупувати (3)

Номер слайду 14

Для того щоб зображення не виглядали просто і звичайно їх можна погрупувати. Ось як це зробити:123 Коли сформувалась група, зображення до неї перетягуютьсяабо вставляються з робочого столу.

Номер слайду 15

Показ слайдів. Стіс Порівняння Сітка Показ слайдів. Приклади

Номер слайду 16

Ну звичайно, що ж це за презентація без слів? Текст у Sway ми вставляємо із заздалегідь підготовленогодокумента на робочому столі (копіювати – вставити), або надрукувати самостійно. Після уведення текст можна виділити, тоді вінбуде надрукований жирним шрифтом та іншим кольором, акцентувати увагу на важливій інформації (1). Також ви можете створити списки маркований та нумерований (2), зробити текст більшим чи меншим (3), або взагалі видалити його (4).

Номер слайду 17

Чому онлайн – презентації стали такими популярними та зручними? Тому що, не потрібно думати де вмістити масу інформації, і сформувати слайд по параметрах. Sway складається ніби із карток, і програма сама формує вигляд майбутньої презентації. Також зручно вміщувати інформацію за допомогою посилань. Це має привабливий і незвичайний вигляд, і займає мало місця.12

Номер слайду 18

Ось який це має вигляд: Коли підкреслена назва стає посиланням. Звичайне посилання. Режим редагування. Режим редагування. Режим «відтворити»Режим «відтворити»

Номер слайду 19

Щоб змінити оформлення презентації, переходимо на вкладку Конструктор(1), і в правому верхньому кутку натискаємо на значок палітри з написом Стилі(2). Також тут ми можемо обрати спосіб прокрутки презентації(3):

Номер слайду 20

У будь – який час ми можемо подивитися яка у нас створюється презентація натиснувши на значок Відтворити

Номер слайду 21

Після того як презентація завершена натискаємо Спільний доступ. Зверніть увагу, доступ повинен мати кожен, у кого є посилання, інакше презентацію бачитимуть лише авторизовані користувачі.https://sway.office.com/Mj. XD4 BTYKH7 Tm. H80 Приклад учнівської презентації

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Сидорова Майя Віталіївна
    Дякую за матеріал. Цікаво і зрозуміло.
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
7 квітня 2020
Переглядів
2186
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку