Презентація "Світ у краплині води"

Про матеріал
Матеріал презентації стане в нагоді при проведенні уроків фізики у 8 класі та позакласної роботи з предмету. Розвиває дослідницький підхід до використання матеріалу свої місцевості. Сприяє формуванню в школярів екологічної та здоров'язбережувальної компетентностей.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Світ у краплині води Вода, у тебе немає ні смаку, ні кольору, ні запаху. Тебе неможливо описати, тобою насолоджуються, не розуміючи, що ти таке! Не можна сказати, що ти потрібна для життя: ти і є життя. Ти найбільше багатство на світі. Антуан- де-Сент-Екзюпері

Номер слайду 2

Світ у краплині води. ВОДА = ЖИТТЯ = = ЗДОРОВ’Я

Номер слайду 3

Світ у краплині води ЯКІСТЬ ВОДИ І ЗДОРОВ'Я НАСЕЛЕННЯ «Людина випиває 90% своїх хвороб» - сказав Луї Пастер ще у XVІІІ столітті.

Номер слайду 4

Світ у краплині води. Вода – найцінніше багатство у світі. Вона входить до складу всіх живих організмів. Чиста вода є запорукою здорового організму. Вода – джерело життя.

Номер слайду 5

Світ у краплині води. Питна вода –це вода, в якій бактеріологічні, органолептичні показники та показники токсичних хімічних речовин перебувають в межах норм питного водопостачання.

Номер слайду 6

Світ у краплині води Органолептична оцінка води – узагальнена оцінка її якості, здійснена лише за допомогою органів відчуттів людини.

Номер слайду 7

Світ у краплині води Унікальне гідрологічне утворення, пам’ятка природи місцевого значення – «Сім джерел» у Шалигине. Історична та природна цінність місця полягає в якості води. Це не просто чудове місце для відновлення водного балансу в жаркий день, джерела мають справжню лікувальну дію.

Номер слайду 8

Світ у краплині води Порівняння якості джерельної води з водопровідною за органолептичною оцінкою{5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A}Фізичні властивості води. Джерельна вода з криниці “Сім джерел”Водопровідна вода з кранунашої школиколірністьбезбарвнабезбарвназапахнемаєнемаєпрозорістьпрозорапрозорасмакнемаєнемає

Номер слайду 9

Світ у краплині води. Метод заморожування (одержання талої води) Метод кип’ятіння. Очищення за допомогою активованого вугілля Відстоювання

Номер слайду 10

Світ у краплині води Споглядання водної гладі, вивчення водних відблисків, переливів кольору в хвилях доброчинно впливають на нашу психіку, як і звук спокійної води, що протікає.

Номер слайду 11

Світ у краплині води. ШОУ ФОНТАНІВ У ДУБАЇ

Номер слайду 12

Світ у краплині води. Живопис у техніці Ебру

Номер слайду 13

Світ у краплині води. Вода замість мармуру і різця скульптора

Номер слайду 14

Світ у краплині води. Вода – модель для фотографа

Номер слайду 15

Світ у краплині води Чиста вода – шлях до довголіття. Всі ми хочемо довго жити. А рецепт простий: берегти воду від забруднення. Бажаємо, щоб у кожного вдома була чиста вода. Адже чиста вода – запорука існування здорової нації.

Номер слайду 16

Дякую за увагу!

pptx
Пов’язані теми
Фізика, 8 клас, Презентації
До підручника
Фізика 8 клас (Бар’яхтар В. Г., Божинова Ф. Я., Довгий С. О., Кі-рюхіна О.О. (за ред. Бар’яхтар В. Г., Довгого С.О.))
Додано
23 січня
Переглядів
137
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку