Презентація та відео до уроку з ЯДС (інформатична) на тему: ,,Комунікація. Групова робота''

Про матеріал
Дана розробка містить презентацію та відео з ЯДС (інформатична галузь) для 2 класу на тему „ Комунікація. Групова робота“. Відео містить інструкції з виконання малюнка за допомогою геометричних фігур в програмі Paint. Розробку можна використовувати як для дистанційного, так і очного навчання.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Розгадайте ребус.спілкування

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Комунікація (від лат. Communicatio – єдність, передача) – це процес обміну інформацією (фактами, ідеями, поглядами, емоціями тощо) між двома чи більше особами.

Номер слайду 4

Під час спілкування не обов’язково перебувати поруч зі співрозмовником. Для цього можна використовувати мережі.

Номер слайду 5

Як уникнути конфлікту під час комунікації? ставтеся з повагою до співрозмовника, вислухайте іншу сторону; ввічливо відмовляйте, пояснивши причину відмови, говоріть спокійно; намагайтесь знайти компроміс.

Номер слайду 6

Перейдіть за посиланням та виконайте вправу.https://learningapps.org/watch?v=pjyw4xybt19

Номер слайду 7

Минулого разу ми вчились малювати прямокутники, квадрати та інші многокутники. А сьогодні будемо вчитися малювати круги та овали.

Номер слайду 8

Виконайте руханку.https://www.youtube.com/watch?v=k8 Y6xu. Bp. R9 Q

Номер слайду 9

Практична робота. Малюємо сніговика. Запустіть програму Paint. Натисніть кнопку Фігури, виберіть овал. Оберіть місце і намалюйте три кола для тулуба та два кола для рук, утримуючи клавішу Shift. Зітріть зайве інструментом Гумка. Домалюйте відро на голові за допомогою фігури Прямокутник. Домалюйте ніс за допомогою інструмента Лінія, а рот за допомогою Пензлика.

Номер слайду 10

Домалюйте мітлу за допомогою інструмента Лінія, відразу вибравши її колір. Розфарбуйте малюнок (інструмент Заливка)Зафарбуйте фон (інструмент Заливка)Домалюйте пензликом сніжинки.

zip
Додано
11 грудня 2022
Переглядів
390
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку