Презентація-тест "Динаміка"

Про матеріал
Тест "Динаміка" оформлений у вигляді презентації,може бути використаний на уроці узагальнення для фронтального опитування.Містить відповіді та шаблон для швидкої перевірки.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

повторимо теоретичний матеріал Динаміка

Номер слайду 2

  1.       2.         3.                     4.        5.             6.            7.                   8.          9.               10.          11.           12.            Запитання до кросворду. Розділ механіки, який вивчає причини руху тіл. Одиниця вимірювання сили. Стан тіла, при якому його вага дорівнює 0. Міра інертності тіла. Прилад для вимірювання сили. Властивість тіл, яка виявляється в тому, що для зміни швидкості тілу потрібен деякий час. Одиниця вимірювання часу (в СІ). Сила, з якою тіло внаслідок його притягання до Землі діє на опору або підвіс. Сила, яка виникає при рухові одного тіла по поверхні іншого. Кількісна міра взаємодії тіл. Відношення пройденого шляху до часу. Взаємне притягання тіл.

Номер слайду 3

  1. ДИНАМІКА       2.         3.                     4.        5.             6.            7.                   8.          9.               10.          11.           12.            Запитання до кросворду. Розділ механіки, який вивчає причини руху тіл. Одиниця вимірювання сили. Стан тіла, при якому його вага дорівнює 0. Міра інертності тіла. Прилад для вимірювання сили. Властивість тіл, яка виявляється в тому, що для зміни швидкості тілу потрібен деякий час. Одиниця вимірювання часу (в СІ). Сила, з якою тіло внаслідок його притягання до Землі діє на опору або підвіс. Сила, яка виникає при рухові одного тіла по поверхні іншого. Кількісна міра взаємодії тіл. Відношення пройденого шляху до часу. Взаємне притягання тіл.

Номер слайду 4

  1. ДИНАМІКА       2. НЬЮТОН   3.                     4.        5.             6.            7.                   8.          9.               10.          11.           12.            Запитання до кросворду. Розділ механіки, який вивчає причини руху тіл. Одиниця вимірювання сили. Стан тіла, при якому його вага дорівнює 0. Міра інертності тіла. Прилад для вимірювання сили. Властивість тіл, яка виявляється в тому, що для зміни швидкості тілу потрібен деякий час. Одиниця вимірювання часу (в СІ). Сила, з якою тіло внаслідок його притягання до Землі діє на опору або підвіс. Сила, яка виникає при рухові одного тіла по поверхні іншого. Кількісна міра взаємодії тіл. Відношення пройденого шляху до часу. Взаємне притягання тіл.

Номер слайду 5

  1. ДИНАМІКА       2. НЬЮТОН   3. НЕВАГОМІСТЬ          4.        5.             6.            7.                   8.          9.               10.          11.           12.            Запитання до кросворду. Розділ механіки, який вивчає причини руху тіл. Одиниця вимірювання сили. Стан тіла, при якому його вага дорівнює 0. Міра інертності тіла. Прилад для вимірювання сили. Властивість тіл, яка виявляється в тому, що для зміни швидкості тілу потрібен деякий час. Одиниця вимірювання часу (в СІ). Сила, з якою тіло внаслідок його притягання до Землі діє на опору або підвіс. Сила, яка виникає при рухові одного тіла по поверхні іншого. Кількісна міра взаємодії тіл. Відношення пройденого шляху до часу. Взаємне притягання тіл.

Номер слайду 6

  1. ДИНАМІКА       2. НЬЮТОН   3. НЕВАГОМІСТЬ          4. МАСА    5.             6.            7.                   8.          9.               10.          11.           12.            Запитання до кросворду. Розділ механіки, який вивчає причини руху тіл. Одиниця вимірювання сили. Стан тіла, при якому його вага дорівнює 0. Міра інертності тіла. Прилад для вимірювання сили. Властивість тіл, яка виявляється в тому, що для зміни швидкості тілу потрібен деякий час. Одиниця вимірювання часу (в СІ). Сила, з якою тіло внаслідок його притягання до Землі діє на опору або підвіс. Сила, яка виникає при рухові одного тіла по поверхні іншого. Кількісна міра взаємодії тіл. Відношення пройденого шляху до часу. Взаємне притягання тіл.

Номер слайду 7

  1. ДИНАМІКА       2. НЬЮТОН   3. НЕВАГОМІСТЬ          4. МАСА    5. ДИНАМОМЕТР   6.            7.                   8.          9.               10.          11.           12.            Запитання до кросворду. Розділ механіки, який вивчає причини руху тіл. Одиниця вимірювання сили. Стан тіла, при якому його вага дорівнює 0. Міра інертності тіла. Прилад для вимірювання сили. Властивість тіл, яка виявляється в тому, що для зміни швидкості тілу потрібен деякий час. Одиниця вимірювання часу (в СІ). Сила, з якою тіло внаслідок його притягання до Землі діє на опору або підвіс. Сила, яка виникає при рухові одного тіла по поверхні іншого. Кількісна міра взаємодії тіл. Відношення пройденого шляху до часу. Взаємне притягання тіл.

Номер слайду 8

  1. ДИНАМІКА       2. НЬЮТОН   3. НЕВАГОМІСТЬ          4. МАСА    5. ДИНАМОМЕТР   6.ІНЕРТНІСТЬ  7.                   8.          9.               10.          11.           12.            Запитання до кросворду. Розділ механіки, який вивчає причини руху тіл. Одиниця вимірювання сили. Стан тіла, при якому його вага дорівнює 0. Прилад для вимірювання сили. Властивість тіл, яка виявляється в тому, що для зміни швидкості тілу потрібен деякий час. Одиниця вимірювання часу (в СІ). Сила, з якою тіло внаслідок його притягання до Землі діє на опору або підвіс. Сила, яка виникає при рухові одного тіла по поверхні іншого. Кількісна міра взаємодії тіл. Відношення пройденого шляху до часу. Взаємне притягання тіл.

Номер слайду 9

  1. ДИНАМІКА       2. НЬЮТОН   3. НЕВАГОМІСТЬ          4. МАСА    5. ДИНАМОМЕТР   6.ІНЕРТНІСТЬ  7. СЕКУНДА            8.          9.               10.          11.           12.            Запитання до кросворду. Розділ механіки, який вивчає причини руху тіл. Одиниця вимірювання сили. Стан тіла, при якому його вага дорівнює 0. Міра інертності тіла. Прилад для вимірювання сили. Властивість тіл, яка виявляється в тому, що для зміни швидкості тілу потрібен деякий час. Одиниця вимірювання часу (в СІ). Сила, з якою тіло внаслідок його притягання до Землі діє на опору або підвіс. Сила, яка виникає при рухові одного тіла по поверхні іншого. Кількісна міра взаємодії тіл. Відношення пройденого шляху до часу. Взаємне притягання тіл.

Номер слайду 10

  1. ДИНАМІКА       2. НЬЮТОН   3. НЕВАГОМІСТЬ          4. МАСА    5. ДИНАМОМЕТР   6.ІНЕРТНІСТЬ  7. СЕКУНДА            8. ВАГА      9.               10.          11.           12.            Запитання до кросворду. Розділ механіки, який вивчає причини руху тіл. Одиниця вимірювання сили. Стан тіла, при якому його вага дорівнює 0. Міра інертності тіла. Прилад для вимірювання сили. Властивість тіл, яка виявляється в тому, що для зміни швидкості тілу потрібен деякий час. Одиниця вимірювання часу (в СІ). Сила, з якою тіло внаслідок його притягання до Землі діє на опору або підвіс. Сила, яка виникає при рухові одного тіла по поверхні іншого. Кількісна міра взаємодії тіл. Відношення пройденого шляху до часу. Взаємне притягання тіл.

Номер слайду 11

  1. ДИНАМІКА       2. НЬЮТОН   3. НЕВАГОМІСТЬ          4. МАСА    5. ДИНАМОМЕТР   6.ІНЕРТНІСТЬ  7. СЕКУНДА            8. ВАГА      9. ТЕРТЯ          10.          11.           12.            Запитання до кросворду. Розділ механіки, який вивчає причини руху тіл. Одиниця вимірювання сили. Стан тіла, при якому його вага дорівнює 0. Міра інертності тіла. Прилад для вимірювання сили. Властивість тіл, яка виявляється в тому, що для зміни швидкості тілу потрібен деякий час. Одиниця вимірювання часу (в СІ). Сила, з якою тіло внаслідок його притягання до Землі діє на опору або підвіс. Сила, яка виникає при рухові одного тіла по поверхні іншого. Кількісна міра взаємодії тіл. Відношення пройденого шляху до часу. Взаємне притягання тіл.

Номер слайду 12

  1. ДИНАМІКА       2. НЬЮТОН   3. НЕВАГОМІСТЬ          4. МАСА    5. ДИНАМОМЕТР   6.ІНЕРТНІСТЬ  7. СЕКУНДА            8. ВАГА      9. ТЕРТЯ          10. СИЛА      11.           12.            Запитання до кросворду. Розділ механіки, який вивчає причини руху тіл. Одиниця вимірювання сили. Стан тіла, при якому його вага дорівнює 0. Міра інертності тіла. Прилад для вимірювання сили. Властивість тіл, яка виявляється в тому, що для зміни швидкості тілу потрібен деякий час. Одиниця вимірювання часу (в СІ). Сила, з якою тіло внаслідок його притягання до Землі діє на опору або підвіс. Сила, яка виникає при рухові одного тіла по поверхні іншого. Кількісна міра взаємодії тіл. Відношення пройденого шляху до часу. Взаємне притягання тіл.

Номер слайду 13

  1. ДИНАМІКА       2. НЬЮТОН   3. НЕВАГОМІСТЬ          4. МАСА    5. ДИНАМОМЕТР   6.ІНЕРТНІСТЬ  7. СЕКУНДА            8. ВАГА      9. ТЕРТЯ          10. СИЛА      11.           12.            Запитання до кросворду. Розділ механіки, який вивчає причини руху тіл. Одиниця вимірювання сили. Стан тіла, при якому його вага дорівнює 0. Міра інертності тіла. Прилад для вимірювання сили. Властивість тіл, яка виявляється в тому, що для зміни швидкості тілу потрібен деякий час. Одиниця вимірювання часу (в СІ). Сила, з якою тіло внаслідок його притягання до Землі діє на опору або підвіс. Сила, яка виникає при рухові одного тіла по поверхні іншого. Кількісна міра взаємодії тіл. Відношення пройденого шляху до часу. Взаємне притягання тіл.

Номер слайду 14

  1. ДИНАМІКА       2. НЬЮТОН   3. НЕВАГОМІСТЬ          4. МАСА    5. ДИНАМОМЕТР   6.ІНЕРТНІСТЬ  7. СЕКУНДА            8. ВАГА      9. ТЕРТЯ          10. СИЛА      11. ШВИДКІСТЬ  12.            Запитання до кросворду. Розділ механіки, який вивчає причини руху тіл. Одиниця вимірювання сили. Стан тіла, при якому його вага дорівнює 0. Міра інертності тіла. Прилад для вимірювання сили. Властивість тіл, яка виявляється в тому, що для зміни швидкості тілу потрібен деякий час. Одиниця вимірювання часу (в СІ). Сила, з якою тіло внаслідок його притягання до Землі діє на опору або підвіс. Сила, яка виникає при рухові одного тіла по поверхні іншого. Кількісна міра взаємодії тіл. Відношення пройденого шляху до часу. Взаємне притягання тіл.

Номер слайду 15

  1. ДИНАМІКА       2. НЬЮТОН   3. НЕВАГОМІСТЬ          4. МАСА    5. ДИНАМОМЕТР   6.ІНЕРТНІСТЬ  7. СЕКУНДА            8. ВАГА      9. ТЕРТЯ          10. СИЛА      11. ШВИДКІСТЬ  12. ГРАВІТАЦІЯ  Запитання до кросворду. Розділ механіки, який вивчає причини руху тіл. Одиниця вимірювання сили. Стан тіла, при якому його вага дорівнює 0. Міра інертності тіла. Прилад для вимірювання сили. Властивість тіл, яка виявляється в тому, що для зміни швидкості тілу потрібен деякий час. Одиниця вимірювання часу (в СІ). Сила, з якою тіло внаслідок його притягання до Землі діє на опору або підвіс. Сила, яка виникає при рухові одного тіла по поверхні іншого. Кількісна міра взаємодії тіл. Відношення пройденого шляху до часу. Взаємне притягання тіл.

Номер слайду 16

тест

Номер слайду 17

1. Кількісну міру дії одного тіла на інше, внаслідок якої тіла набувають прискорення, називають… А. масою. Б. силою. В. роботою. Г. тиском

Номер слайду 18

2. Який фізичний закон стверджує, що дія одного тіла на інше завжди супроводжується “протидією”?А. І закон Ньютона. Б. ІІ закон Ньютона. В. ІІІ закон Ньютона. Г. Закон Гука

Номер слайду 19

3. Якщо тіло кинути під кутом до горизонту, то траєкторія руху буде…А. парабола. Б. спіраль. В. пряма лінія Г. гіпербола

Номер слайду 20

4. Установіть відповідність між законами та їх математичним записом…А. Закон Гука. Б. ІІ закон Ньютона. В. ІІІ закон Ньютона. Г. Закон всесвітнього тяжіння{5940675 A-B579-460 E-94 D1-54222 C63 F5 DA}

Номер слайду 21

5. Установіть відповідність між фізичними величинами та їх математичним записом…А. Сила тяжіння. Б. Сила тертя. В. Сила пружностіГ. Вага тіла{5940675 A-B579-460 E-94 D1-54222 C63 F5 DA}

Номер слайду 22

6. Установіть відповідність між силою та її графічним зображенням…А. Сила тяжіння. Б. Сила тертя. В. Сила пружностіГ. Вага тіла1.2.3.4.5.{5940675 A-B579-460 E-94 D1-54222 C63 F5 DA}

Номер слайду 23

1. Кількісну міру дії одного тіла на інше, внаслідок якої тіла набувають прискорення, називають… А. масою. Б. силою. В. роботою. Г. тиском

Номер слайду 24

2. Який фізичний закон стверджує, що дія одного тіла на інше завжди супроводжується “протидією”?А. І закон Ньютона. Б. ІІ закон Ньютона. В. ІІІ закон Ньютона. Г. Закон Гука

Номер слайду 25

3. Якщо тіло кинути під кутом до горизонту, то траєкторія руху буде… А. парабола. Б. спіраль. В. пряма лінія Г. гіпербола

Номер слайду 26

4. Установіть відповідність між законами та їх математичним записом…А. Закон Гука. Б. ІІ закон Ньютона. В. ІІІ закон Ньютона. Г. Закон всесвітнього тяжіння{5940675 A-B579-460 E-94 D1-54222 C63 F5 DA}2154

Номер слайду 27

5. Установіть відповідність між фізичними величинами та їх математичним записом…А. Сила тяжіння. Б. Сила тертя. В. Сила пружностіГ. Вага тіла{5940675 A-B579-460 E-94 D1-54222 C63 F5 DA}3521

Номер слайду 28

6. Установіть відповідність між силою та її графічним зображенням…А. Сила тяжіння. Б. Сила тертя. В. Сила пружностіГ. Вага тіла1.2.3.4.5.{5940675 A-B579-460 E-94 D1-54222 C63 F5 DA}2153

Номер слайду 29

1б2в3а4 А2 Б1 В5 Г45 А3 Б5 В2 Г16 А2 Б1 В5 ГУСНА ВІДПОВІДЬВСЬОГО{5940675 A-B579-460 E-94 D1-54222 C63 F5 DA}КЛАСПризвіще, ім’я. ОЦІНКА

Номер слайду 30

1234 АБВГ5 АБВГ6 АБВГУСНА ВІДПОВІДЬВСЬОГО{5940675 A-B579-460 E-94 D1-54222 C63 F5 DA}КЛАСПризвіще, ім’я. ОЦІНКА

pptx
Додано
12 листопада 2019
Переглядів
1457
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку