Презентація: Види дизайну

Про матеріал
Дизайн (англ. design) — задум, план, мета, намір, творчий задум, проєкт і креслення, розрахунок, конструкція, ескіз, малюнок, візерунок, композиція, мистецтво композиції, витвір мистецтва. Дизайн — специфічний ряд проєктної діяльності, що об'єднує художньо-предметне мистецтво і науково обґрунтовану інженерну практику у сфері індустріального виробництва.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ВИДИ ДИЗАЙНУ

Номер слайду 2

Дизайн. У перекладі з англійської мови (design) — задум, план, мета, намір, творчий задум, проєкт і креслення, розрахунок, конструкція, ескіз, малюнок, візерунок, композиція, мистецтво композиції, витвір мистецтва. Простіше кажучи, дизайн – це все те, що нас оточує, весь навколишній світ з усіма нововведеннями і постійним прогресом. Але дизайн – це не тільки створення нових електроприладів і засобів зв’язку з навколишнім світом. Дизайн включає в себе і розробку буклетів, листівок, книг, одягу та меблів.

Номер слайду 3

Види дизайну. Графічний. Промисловий. Ландшафтний. Комп’ютерний. Дизайн одягу (аксесуарів)Фітодизайн

Номер слайду 4

Графічний дизайн. Графічний дизайн - художньо-проектна діяльність по створенню гармонійного та ефективного візуально-комунікативного середовища. 

Номер слайду 5

Промисловий дизайнвикористання комбінації прикладного мистецтва і прикладної науки для поліпшення естетики, ергономіки, архітектури, функціональності і зручності використання продукту

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Ландшафтний дизайн

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Комп’ютерний або Веб-дизайн. Комп’ютерний або Веб-дизайн (англ. Web design) — галузь веб-розробки і різновид дизайну, до завдання якого входить проектування призначених для користувача веб-інтерфейсів для сайтів або веб-застосунків

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Дизайн одягу (аксесуарів)Дизайн одягу (аксесуарів)-це один з напрямків творчої діяльності, метою якої є проектування комфортного, функціонально оправданого, естетично цілісного одягу, як одного з елементів предметного середовища, який відповідає відповідним матеріальним та духовним вимогам споживача.

Номер слайду 14

Номер слайду 15

ФІТОДИЗАЙНФітодизайн - це складання квіткових композицій, букетів, придбання ексклюзивної сувенірної продукції; декорування приміщень живими рослинами; створення зимових садів, озеленення терас, балконів, міні-сади в склі.   

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Номер слайду 19

Піктограма (від лат. pictus — мальований і грец. γράμμα — письмовий знак, риска, лінія) — умовний малюнок із зображенням будь-яких дій, явищ, предметів і т.д. Піктограми походять із давніх часів, де вони використовувалися на письмі. Піктограми – це елементи візуальної комунікації, невеликі графічні символи, які передають певну інформацію. Піктограми переважно застосовують в брошурах, на сайтах, в листівках, і т.д.

Номер слайду 20

Номер слайду 21

ЛОГОТИПЛоготип - (дав.-гр. ὀ λόγος — слово, і ὀ τύπος — знак, відбиток) — графічний або текстовий символ, який представляє якийсь конкретний суб'єкт або об'єкт, наприклад — компанію, організацію, приватну особу або продукт.

Номер слайду 22

Текстові

Номер слайду 23

Номер слайду 24

ГРАФІЧНІ ЛОГОТИПИ

Номер слайду 25

ЗМІШАНІ ЛОГОТИПИ

Номер слайду 26

ПІДСУМОК УРОКУОЦІНЮВАННЯ

Номер слайду 27

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 3
Оцінки та відгуки
  1. Токарчук Оксана Йосипівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
  2. cent 50
    Дякую, дуже гарна презентація. Переглянула, навіть, нічого змінити не захотілося. Все змістовно, логічно, послідовно, чудово оформлено. Використаю на своїх уроках.
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
  3. Галицкая Наталия
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
6 квітня 2020
Переглядів
12202
Оцінка розробки
5.0 (3 відгука)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку