Презентація "Виховання гармонійно-розвиненої особистості засобами позакласної роботи"

Про матеріал
Виховання гармонійно-розвиненої особистості засобами позакласної роботи. Для цього розроблені завдання Концепції позакласної виховної роботи, закріплення і поглиблення знань,набутих у процесі навчання; розширення загальноосвітнього кругозору студентів , формування у них наукового світогляду; формування інтересів до різних галузей науки, техніки, мистецтва, спорту; виявлення і розвиток індивідуальних творчих здібностей і нахилів; організація дозвілля дітей, культурного відпочинку та розумних розваг; Виховання гармонійно-розвиненої особистості засобами позакласної роботи поширення виховного впливу у різних напрямках виховання.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Виховання гармонійно-розвиненої особистості засобами позакласної роботи Підготувала викладач іноземної мови СТХТ НУХТ Усенко Т.Й.

Номер слайду 2

Той, хто навчає, сам навчається Сенека

Номер слайду 3

Завдання Концепції позакласної виховної роботи Закріплення і поглиблення знань,набутих у процесі навчання; розширення загальноосвітнього кругозору студентів , формування у них наукового світогляду; формування інтересів до різних галузей науки, техніки, мистецтва, спорту; виявлення і розвиток індивідуальних творчих здібностей і нахилів; організація дозвілля дітей, культурного відпочинку та розумних розваг; поширення виховного впливу у різних напрямках виховання.

Номер слайду 4

Специфіка позакласної виховної роботи Це певна цілісна, динамічна система, яка спрямована на досягнення єдиної мети виховання. Це система взаємодії вчителів і учнів. Це різноманітна освітня виховна робота. Це нерегламентована часом робота, яка характеризується відсутністю оцінювання учнів, вільним спілкуванням суб’єктів. Це цілеспрямовано організоване педагогами дозвілля учнів.

Номер слайду 5

ppt
Додано
1 грудня 2019
Переглядів
1075
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку