Презентація "Вітання з нагоди ювілею поету-земляку"

Про матеріал

Пишу поетичні рядки для різних позакласних заходів, які проводяться у школі. При цьому, ніби розв'язую поставлену перед собою математичну задачу. Ця невеличка презентація створена з нагоди ювілею Василя Простопчука - в минулому редактора газети "Віче". Використано фотографії з сімейного архіву поета.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Вітання з нагоди ювілею поету-землякулистопад 2012 р. Підготувала О. С.Іванчук

Номер слайду 2

І, знову, лине серце знов до хати,Де сповивали Тебе батько й мати –В те наймиліше ріднеє село,Хоч вже стежок багато терном поросло.листопад 2012 р.

Номер слайду 3

Там колисали вишня і тополя,Звідти дорогу у життя стелила доля. Там очі карі в душу так запалиІ там, напевно, вперше покохали.листопад 2012 р.

Номер слайду 4

Чи це любов поета розбудила,Чи рідна сторона дала таланту крила?!Ми горді, що між нас Ви є!Нехай сто років вам зозуля накує.листопад 2012 р.

Номер слайду 5

Вітаєм Василя Простопчука!Танцюйте вміло й вправно гопака,Через літ двадцять – перейдіть на польку,Ще на два боки покрутивши Гандзю й Ольку.І принципово : танго та фокстрот - Лише коли за сто пройдете поворот. У вальсі покружляти не відмовте. Хай Вам позаздрить навіть листя жовте. Здоров’я, сили, щастя і добра!Нехай палаючий талант Ваш не згора ! Пам’ятайте про Поповичілистопад 2012 р.

pptx
Додано
18 квітня 2018
Переглядів
873
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку