Презентація "Вогонь-друг, вогонь- ворог"

Про матеріал
Презентація до виховної години "Вогонь-друг, вогонь- ворог" ,про правила поведінки з вогнем
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Гра «Шифрувальник»                                                                         5 во                  6 гонь                                                           1 Во               7 во      3  др                                4уг                                              2  гонь                                                                 8 рог

Номер слайду 3

Номер слайду 4

«Асоціативний кущ»ВОГОНЬ

Номер слайду 5

Якщо холоди настали –Допоможе нам вогонь. Він розтопить піч у хаті,Але ти стій осторонь.   На вогні готують їжу,   Пиріжки мама пече. Якщо раптом світло гасне,Свічку ми запалимо. В цьому випадку вогню. Ми подякуємо.                              

Номер слайду 6

Вогонь друг-зігріває наше житло і нас,-потрібен для приготування їжі , -дає нам світло .

Номер слайду 7

Фізкультхвилинка. На галявині вогнище . Полум я стелеться низько-низько. Далі вогнище розгорається ,І полум’я коливається Ми взяли водички прямо із кринички. Полили, загребли І з галявини пішли. 

Номер слайду 8

Пожежа – полум`я, яке охоплює і знищує все, що може горіти

Номер слайду 9

«Причини виникнення пожежі у побуті» На роботі мама й тато. Сірники знайшли малята.І не знає дітвора,Чим скінчитись може гра.Ігри з сірниками

Номер слайду 10

Залишені без нагляду працюючі електроприлади. Електропраска ,кожен знає , У побуті допомагає. Та пам’ятати має кожний: Лишать без нагляду її не можна.

Номер слайду 11

Наказали мама й тато. Всі електроприлади разом не вмикати,Бо нагріється розетка, Спалахне вогнем умить, І від того дім згорить. Недотримання правил користування електроприладами

Номер слайду 12

«Причини виникнення пожежі у побуті» Новий рік! Зійшлись малята,Щоб ялинку прикрашати. Та свічкам – прикрасам – зась!щоб ялинка не зайнялась. Запалені свічки, петарди, бенгальські вогники

Номер слайду 13

Але й іншим буває вогонь - Злим, як змій, і жорстоким, як ворог. Не зігріє він ваших долонь, Може все спопелити на порох. Будьте ж ,діти, з вогнем обережні, Вчить правила протипожежні. 

Номер слайду 14

Утвори речення, з’єднавши правильно ліву та праву частини. Для розваги і для гри                           а не в лісі, а ні в хаті. Не розпалюй сам багаття,                умикати нам не слід. З печі жару не беріть         то вимкни всі електроприлади  Плитку, праску                                  це небезпечно. Коли йдеш з квартири,                     користуйся ліхтариком. Не грайся з вогнем -                           жар в собі вогонь таїть. Не грайся запальничкою,                  сірників ти не бери.

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Пожежник ліквідовує пожежі, бореться з вогнем. Професія пожежника – це справжній героїзм.

Номер слайду 19

Номер слайду 20

НЕ ДОПУСКАЙ ЖАРТІВ У ВИКЛИКАХ ПОЖЕЖНОЇ СЛУЖБИ! ПАМ'ЯТАЙ: помилковий виклик може відвернути увагу пожежників від справжньої пожежі, і тоді може згоріти чийсь будинок або навіть загинуть люди.

Номер слайду 21

Гра «Так чи ні!»- Можна гратися із сірниками?- Вимкни телевізор і вкладайся спати.- Рятувальну службу викликай за номером 102!- Не можна сушити білизну над газом- Увімкни електроприлади і йди до школи.- Сірники дітям – не іграшка- Ялинку прикрасимо бенгальськими вогнями?- Під час пожежі ховайся під ліжко.

Номер слайду 22

pptx
Додано
22 жовтня 2023
Переглядів
467
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку