Презентація " Як розмістити роботу для друку на сайтах"

Про матеріал
Як вчителю початкових класів розмістити свої матеріали на сайтах для друку і отримати відповідний сертифікат на елекрону свою адресу В презентації поетапно розписано як подати матеріал : він обов’язково повинен бути авторським, доступним і відповідати всім вимогам. Розробка естетично оформлена, без помилок. Календарно- тематичне планування повинне бути розгорнутим, не менше ніж по двом класам Презентація повинна супроводжуватись відповідно розробкою (уроком, доповіддю, виховним заходом тощо Якщо в матеріалі вказано посилання на презентацію (слайд 1, слайд 2 і т.д) до цього матеріалу обов’язково додаємо дану презентацію, в іншому випадку матеріал не буде розміщено. При відсиланні, зверніть увагу, приймаються файли формату doc, docx, rar (архів), zip (архів). Щоб надіслати декілька файлів – заархівуйте їх.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Як розмістити власну роботу для друку підготувала вчитель початкових класів Курилівського ліцею Костенко Валентина Іванівна

Номер слайду 2

Номер слайду 3

1. Надішліть власний авторський матеріал заповнивши форму нижче. 2. Завантажити сертифікат Ви зможете на сторінці розміщення власної розробки. 3. Сертифікат електронний, безкоштовний, формат А4, jpg (only print – тільки роздрукуй) Як отримати сертифікат, який підтверджує Вашу публікацію на сайті “Шкільне життя”

Номер слайду 4

Вимоги до матеріалів: 1. Ваша розробка НІКОЛИ, повторюємо, НІКОЛИ до цього не розміщувалась в Інтернеті. (матеріали перевіряються в ручному режимі) 2. Матеріал  може використовуватись у навчальних закладах та відповідає новим програмам. 3. Розробка естетично оформлена, без помилок. 3.1. Календарно- тематичне планування  повинне бути розгорнутим, не менше ніж по двом класам; 3.2. Презентація повинна супроводжуватись відповідно розробкою   (уроком, доповіддю, виховним заходом тощо.) Презентації без розробки ми не розміщуємо. 3.3. Якщо в матеріалі вказано посилання на презентацію (слайд 1, слайд 2 і т.д) до цього матеріалу обов’язково додаємо дану презентацію, в іншому випадку матеріал не буде розміщено. 4. При відсиланні, зверніть увагу, приймаються файли формату doc, docx, rar (архів), zip (архів). Щоб надіслати декілька файлів – заархівуйте їх. 

Номер слайду 5

Вимоги до матеріалів: 5. Ви можете надіслати 1 файл до 30 МБ, не приймаються файли більшого розміру чи розміщенні у хмарних сховищах. 6. Перевага надається сценаріям, нестандартним урокам, календарно- тематичному плануванню по усім класам відразу тощо. 7. Увага! Ми не розміщуємо російськомовні матеріали (уроки, сценарії тощо). 8. Ми не розміщуємо не завершені матеріали (наприклад, календарне планування на І семестр чи виховний план на І семестр, один кросворд або дві загадки і т.д.) 9. Ми не розміщуємо відео матеріали, при надсиланні розробок у файлі вказуйте посилання на відеофайл, який повинен міститись на загальнодоступному сервері. 10 . Ми не приймаємо до розгляду матеріали надіслані з указанням російських поштових сервісів. 

Номер слайду 6

Застереження! Адміністрація сайту може не розмістити Ваш матеріал без указання причини. Ми не відповідаємо на листи, які містять запитання “ЧОМУ НЕ РОЗМІСТИЛИ МІЙ УРОК/СЦЕНАРІЙ/РОЗРОБКУ?” (див. п.1) Час розміщення матеріалів до 15 днів, якщо протягом цього періоду Ви не отримали посилання на сертифікат- це означає, що Ваша розробка не буде розміщена на нашому сайті. Після розміщення ваших матеріалів Вам буде надіслано посилання на завантаження сертифіката. В розділі розміщення Вашої публікації вказується Ваше прізвище, ім’я, по батькові, ці ж дані переносяться на сертифікат. Забороняється подальше розповсюдження Ваших матеріалів на інших ресурсах без указання посилання на наш сайт. У разі виявлення порушення Ваш матеріал буде видалено разом із сертифікатом, а подальша співпраця припинена.    Надсилаючи нам свої напрацювання Ви погоджується із всіма вище переліченими правилами.

Номер слайду 7

Електронна адреса  admin@schoollife.org.ua Уважно перевіряйте дані, які вносите, вони переносяться на сертифікат. Ваше прізвище, ім'я, по батькові (обов'язково) Навчальний заклад (статутна назва) (обов'язково) Для якого класу матеріал(наприклад 5 чи 1 клас) (обов'язково) Ваш email (обов'язково) Тема/Назва матеріалу О Додаткова інформація (якщо потрібно) Додати файл (обов'язково) Відправити

Номер слайду 8

Номер слайду 9

http://teacherjournal.in.ua/ Ще більше від Видавничої групи «Основа» - Он-лайн публікація авторських розробок. Немає часу чекати на відповідь редакції? Прагнете поділитися власним досвідом? Є цікаві матеріали до уроку? Додайте свою роботу на порталі творчих вчителів   "Учительський журнал он-лайн"

Номер слайду 10

Вимоги Зареєструйтеся на новому сайті Розмістіть матеріал самостійно (тільки авторський матеріал) Закажіть сертифікат, що підтверджує публікацію і захищає Ваше авторське право Доставка: Укрпоштою (доставка 1 місяць) або Новою поштою (доставка 1 тиждень)

Номер слайду 11

Публікація власної роботи Матеріали публікуються он-лайн в короткі терміни без редакційного відбору Можливо опублікувати не тільки текстові матеріали, а також презентації (різноманітні формати, у тому числі MS Power Point), фото та різноманітні графічні формати, відео тощо Можливість отримання сертифікату про публікацію на власні розробки – якщо Ваш матеріал опублікований і є авторським,  Ви можете замовити сертифікат про публікацію, який можна використати під час атестації

Номер слайду 12

КОНТАКТИ Поштова адреса: «Учительський журнал он-лайн» ВГ «Основа», вул. Плеханівська, 66, оф. 5, м. Харків, 61001 Адміністратор порталу: Тел. : (+3057) 731-96-33 e-mail: ua.teacherjournal@gmail.com

Номер слайду 13

Практичний журнал для вчителя початкової школи Періодичність виходу: 3 рази на місяць. Авторський матеріал Розписка-дозвіл Анкета автора Квитанція про оплату на журнал  

Номер слайду 14

Умови друку 1.ОФОРМЛЕННЯ МАТЕРІАЛІВ: бажано подавати у набраному на комп’ютері варіанті з надаванням диску (рукописні варіанти, написані розбірливим почерком, також приймаються). 2. ОБСЯГ МАТЕРІАЛІВ: розробки уроків, методичні рекомендації, статті подавати обсягом від 6–9 сторінок друкованого тексту; завдання, тести — 3–6 сторінок. 3. ЗМІСТОВЕ НАПОВЛЕННЯ: урок, який ви презентуєте, має бути методично грамотним, із дотриманням усіх його структурних компонентів; розкривати актуальність, новизну ваших педагогічних пошуків, з обов’язковою вказівкою на підручники, з якими ви працюєте на уроці, зазначенням орієнтовного терміну проведення заняття (місяць, чверть, семестр). Також урок має бути змістовним та інформативно наповненим, зі списком використаної автором літератури. 4. ФОТО автора або класу (дітей). 5. Наявність РОЗПИСКИ-ДОЗВОЛУ 6. КОПІЯ КВІТАНЦІЇ про передплату нашого фахового журналу (редакційна або поштова (паперова) передплата на ваше прізвище терміном не менше 3 місяців).

Номер слайду 15

РОЗПИСКА-ДОЗВІЛ

Номер слайду 16

АНКЕТА АВТОРА ВИДАВНИЧОЇ ГРУПИ «ОСНОВА»

Номер слайду 17

Квитанція про оплату на журнал «Початкове навчання та виховання» Вартiсть передплати Індекс 1 міс. 3 міс. 6міс. 12міс. 60.00 180.00 360.00 720.00 Що відбувається після того як ви надіслали матеріал? Вашу роботу буде зареєстровано, про що вас сповістять листом (звичайним/електронним) чи через sms. Після цього робота буде знаходитися на розгляді редакції біля 2х місяців. Рішення редакції ви можете дізнатися за телефоном (057)-703-21-61. Видавнича група «Основа» залишає за собою рішення відмовити у друці, не коментуючи причин. Робота у цьому випадку не повертається.

Номер слайду 18

Форум педагогічних ідей "УРОК" Всеукраїнський каталог педагогічних матеріалів «Відкритий урок: розробки, технологій, досвід»та національний освітній інтернет-сайт «Освіта.ua» запрошують всіх освітян України взяти участь у Форумі педагогічних ідей «УРОК» та опублікувати на сторінках каталогу власні матеріали. Усі учасники форуму отримують на поштову адресу сертифікат про публікацію матеріалу в каталозі «Відкритий урок: розробки, технології, досвід». Наступний номер каталогу вийде з друку у квітні 2018 року. Подання матералів до грудневого каталогу триватиме до 15 березня 2018 року включно. Для публікації в каталозі приймаються розробки уроків, позакласних заходів, дидактичні матеріали, статті та інші матеріали вчителів.

Номер слайду 19

Умови участі у Форумі педагогічних ідей "УРОК" Форум проводиться тільки для передплатників каталогу «Відкритий урок: розробки, технології, досвід». Для того щоби взяти участь у форумі необхідно надіслати до редакції файл з матеріалом та копію передплатної квитанції за допомогою електронної форми. Кожному учаснику Форуму звичайною поштою надсилається Сертифікат на публікацію матеріалу в каталозі "Відкритий урок: розробки, технології, досвід».

Номер слайду 20

Умови участі у Форумі педагогічних ідей "УРОК" Для розміщення одного матеріалу на Форумі учаснику необхідно передплатити каталог «Відкритий урок» на 1 місяць (квітень 2018 року). Вартість передплати становить 139,00 грн. Для розміщення на Форумі двох матеріалів, учаснику необхідно передплатити два примірники каталога, трьох матеріалів – 3 примірники і т.д. Без копії передплатної квитанції матеріали на участь у Форумі не приймаються. Автор може надіслати необмежену кількість матеріалів для участі у форумі. Сертифікати надсилаються протягом п'яти робочих днів із моменту отримання редакцією заяви, матеріалу та передплатної квитанції. Передплату каталогу можна оформити в будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс каталогу: 21853. У рамках проведення Форуму учасники також можуть отримати дипломи за популяризацію педагогічного досвіду та спеціальний диплом "Вибір редакції Також, дипломами нагороджуються педагогічні колективи навчальних закладів за узагальнення та популяризацію педагогічного досвіду.

Номер слайду 21

Портал вчителів початкових класів «УРОК» ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! Завантажуючи матеріал на сайт користувач погоджується з тим, що несе цілковиту відповідальність за інформацію, розміщену ним на сайті, у відповідності до законодавства України і норм міжнародного права. За інформацію, розміщену на сайті  Користувачами, Адміністрація відповідальності не несе. Користувач надає права власнику сайту використовувати розміщений контент в цілях функціонування сайту та право іншим користувачам використовувати контент. Для того, щоб отримати сертифікат, який підтвердить публікацію Вашого матеріалу на сайті, заповніть форму Якщо Ви з якоїсь причини не змогли завантажити матеріал на сайт, надішліть його за допомогою цієї форми, внизу є посилання «Додати файл»

Номер слайду 22

Портал вчителів початкових класів «УРОК» Оплата Сертифікату: Для отримання сертифікату Вам потрібно переказати 10 грн на картку  ПРИВАТБАНКУ 5168742019810328 на ім'я Кресак Наталя Миколаївна, або WebMoney  на номер гаманця U245052269874.. Вартість Сертифікату: Один Сертифікат коштує 10 грн.. Ви можете замовити Сертифікат спільно з вашими колегами.  Отримання Сертифікату: Сертифікат надійде на вказану електронну адресу після сплати коштів і відправлення замовлення з цієї сторінки. Плату можна зробити не виходячи із будинку скориставшись посилання

Номер слайду 23

ppt
Додано
4 серпня 2019
Переглядів
3195
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку