Презентація "Яким повинен бути класний керівник?"

Про матеріал
Презентацію «ТВОРЧІСТЬ КЛАСНОГО КЕРІВНИКА: ШЛЯХИ ЗВІЛЬНЕННЯ ВІД СТЕРЕОТИПІВ І ШАБЛОНІВ.» можна використати на засіданні методичного об'єднання класних керівників або педагогічній раді. З метою розглянути різні форми роботи із здобувачами освіти та зміни стереотипів класного керівника.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ТЕМА: «ТВОРЧІСТЬ КЛАСНОГО КЕРІВНИКА: ШЛЯХИ ЗВІЛЬНЕННЯ ВІД СТЕРЕОТИПІВ І ШАБЛОНІВ.»

Номер слайду 2

МЕТА: вільний пошук шляхів самоосвіти за рахунок впровадження новихметодів, нестандартних прийомів, різноманітних видів діяльності у вихованні учнів.

Номер слайду 3

Творчість класного керівника – безмежний океан розвитку творчої особистості у системі виховної роботи. Малик Н. В.

Номер слайду 4

ЗАПОВІДІ КЛАСНОГО КЕРІВНИКА:-Не лише виховувати дітей,а жити з ними спільною діяльністю;Сили і час, витрачені на організацію насиченого класного життя,Ніколи не будуть витрачені дарма;Діти в класі – відображення класного керівника.

Номер слайду 5

ЩО ТАКЕ ТВОРЧІСТЬ?Творчість – це завжди творення, побудова нового та оригінального,нестандартного. Баченняв звичайному нових можливостей та включення його в систему.

Номер слайду 6

ТВОРЧІ РІВНІ КЛАСНОГО КЕРІВНИКАНОВАТОРСЬКИЙПередбачає розв’язання педагогічної проблеми на принципово нових засадах, відрізняється новизною, оригінальністю, високою результативністю. КОНСТРУКТОРСЬКИЙПередбачає діяльність у якій на основі свого досвіду, знань використовують існуючі методики, учитель конструює свій варіант розв’язання проблем. РЕПРОДУКТИВНИЙПередбачає роботу на основі вироблених вчителем методів, досвіду, які найбільше відповідають конкретним умовам його праці. РАЦІОНАЛІЗАТОРСЬКИЙНа основі досвіду, конкретних умов своєї діяльності вносить корективи у роботу.

Номер слайду 7

НАПРЯМИ ВИХОВНОЇ РОБОТИРОДИННО-СІМЕЙНЕ ВИХОВАННЯТРУДОВЕ ВИХОВАННЯНАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНЕ ВИХОВАННЯМОРАЛЬНО-ЕСТЕТИЧНЕ ВИХОВАННЯХУДОЖНЬО-ЕСТЕТИЧНЕ ВИХОВАННЯПРЕВЕНТИВНЕ ВИХОВАННЯФІЗИЧНЕ ВИХОВАННЯ

Номер слайду 8

ЯКИМ ПОВИНЕН БУТИ СУЧАСНИЙ КЛАСНИЙ КЕРІВНИК?

Номер слайду 9

МЕТОДИ РОБОТИ З КЛАСНИМИ КОЛЕКТИВАМИПІЗНАВАЛЬНІОРГАНІЗАЦІЙНІХУДОЖНЬО-ЕСТЕТИЧНІТРУДОВІСУСПІЛЬНО-ГУМАНІСТИЧНІСПОРТИВНО-ОЗДОРОВЧІ

Номер слайду 10

РИСИ СУЧАСНОГОКЛАСНОГО КЕРІВНИКАЛЮБИТИ ДІТЕЙ;ДОБРОЗИЧЛИВИЙ;ТАКТОВНИЙ;ТОЛЕРАНТНИЙ;КРЕАТИВНИЙ;ПОВАЖАЄ ДУМКУ ІНШИХ;ВИМОГЛИВИЙ;РУХАЄТЬСЯ «В НОГУ З ЧАСОМ»;КОМУНІКАТИВНИЙ;СТРЕСОСТІЙКИЙ;ПОРАДНИК, НАСТАВНИК;ПРИКЛАД ДЛЯ НАСЛІДУВАННЯ;

pptx
Додано
30 листопада 2021
Переглядів
1881
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку