Презентація " Закріплення вміння додавати та віднімати числа у межах 10.Подорож до парку відпочинку ім. Горького у Харкові"

Про матеріал
Презентація до уроку математики у 1 класі. Тема: Закріплення вміння додавати і віднімати числа у межах 10. Подорож до парку відпочинку ім. Горького. Мета: закріпити вміння учнів додавати та віднімати числа в межах першого десятку , навчати розв’язувати задачі,складати задачі за скороченою умовою, порівнювати результати математичних виразів; розвивати увагу, пам’ять, творче мислення учнів; виховувати любов до рідного міста Харкова та вдячність за сучасні перетворення на краще. Обладнання: комп’ютер, інтерактивна дошка, документ-камера, ширма лялькового театру, лялька-білочка, плакати для створення панно « Парк відпочинку», картки з прикладами для панно, картки у кожного учня « Емблема парку» на звороті з прикладами, плакат « Оглядове колесо», презентація уроку.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Закріплення вміння додавати та віднімати числа у межах 10. Урок-подорож до парку відпочинку Ім. Горького у Харкові

Номер слайду 2

Наш урок математичний і цікавий і незвичний. Ледарів у нас немає?Руку кожен підіймає?1, 2, 3, 4, 5 – починаєм працювать!

Номер слайду 3

Завдання Наш гід2 + 13 + 42 + 22+33+33+55 + 43745689 БІЛОЧКАВзаємоперевірка, робота в парах

Номер слайду 4

Символ нашого парку

Номер слайду 5

Парк ім. Горького у Харкові

Номер слайду 6

Фізкультхвилинка“ ТАНЦІ-ЗІГРІВАНЦІ”https://youtu.be/A09a. J3gv. LWs

Номер слайду 7

Посадив ведмідь в садочку Шість берізок, два дубочки. Рахувати сам не вмів І зозулю попросив. Почала вона літати, Почала вона кувати. Та не може полічить. А ну, всі допоможіть.

Номер слайду 8

Їжак по гриби пішов, вісім рижиків знайшов. 6 грибів поклав в корзину. Скільки залишились на спині?

Номер слайду 9

Десять стиглих зерен сої Хом’ячок у нірку з поля За щоками наносив, З них чотири зранку з’їв, Лишок перегодом з’їсть. Скільки в нього зерен?

Номер слайду 10

Білка- мама, білченя По горіхи йдуть щодня, А зриваючи горіхи, Білченя сказало тихо: -Ось чотири, ось це п’ять, Як же їх порахувати?

Номер слайду 11

Завдання « Гойдалка» 3+6 *10-54+4 * 8-69-4 * 5+0

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Рефлексія

Номер слайду 14

Наш парк-найкращий

pptx
Додано
10 лютого 2021
Переглядів
620
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку