Презентація "Здоровий спосіб життя"

Про матеріал

Дана презентація була розроблена для учнів 5 класу. Метою було допомогти дітям усвідомити, що кожен з них – неповторна особистість і завдання кожного – наповнити життя змістом, зберегти здоров'я, бо здорова дитина – здорова молодь – здорова сім'я – здорова нація; розширити і поглибити знання про здоровий спосіб життя; формувати свідоме вміння піклуватися про членів своєї родини; розвивати логічне мислення, творчі здібності, пам'ять уміння працювати в групі, робити висновки; виховувати відповідальність за свої вчинки, свідоме ставлення до здоров'я в цілому.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Здоровий спосіб життя

Номер слайду 2

позитивні емоціїфізична культура, спорткориснаїжавідмовавід шкідливих звичокособиста гігієназдоровий відпочинокздоровийспосібжиття

Номер слайду 3

Не будь сумним і не нудьгуй! Посміхайся скоріше! Коли ти щасливий, то світ навколо тебе світліший і добріший! Посмішка-веселка здоров’я!

Номер слайду 4

Режим дня Я раненько прокидаюсь,Біля ліжка потягаюсь,Йду й водицею вмиваюсь,Рушничком я утираюсь, А тоді роблю зарядку, Різні вправи по порядку. Один, два, три, чотири – Всі хвороби відступили

Номер слайду 5

Особиста гігієна. Руки з милом мий щоденно. Після гри і до їди. Та життя сприймай натхненно,Будь здоровою завжди!Будь розумною, дитино,І здоров’я бережи. У кишені май хустинку. Й слів поганих не кажи.

Номер слайду 6

Правильне харчування Де ховаються вітаміни?В фруктах, ягодах, итино,причаїлись вітаміни: у малині, у суниці, у смородині, чорниці. Ми з’їмо оті суниці, і малину, і чорниці, ще й смородину, порічки, щоб рум’яні мати щічки.

Номер слайду 7

Свіжа їжа- здоров’я залог! Пам’ятай ти завжди. Цей життєвий урок!

Номер слайду 8

Cпорт Праця, піт і тренування. Підсумовує старання новий світовий рекорд. То ж приймай вітання, СПОРТ!

Номер слайду 9

Від хвороб та застуд, від суму і ліні – бігти, пливти, лізти, іти, летіти… Рух-це сила! А сила – це життя!

Номер слайду 10

Загартовування Якщо сильним хочеш бути, про хвороби всі забути, варто змалку гартуватись, про здоров’я піклуватись!   Не лінуйся обливатись, рушниками обтиратись, обливатись, обтиратись, про здоров’я піклуватись! На повітрі слід бувати, тепле сонечко вітати, засмагати, гартуватись, про здоров’я піклуватись!

Номер слайду 11

Якщо хочеш бути завжди здоровим-закаляйся! Водою холодною обливайся!!!

Номер слайду 12

Та якщо вже сталось захворіти й знемогти, до лікарні зобов’язаний зайти! Їх турбота-нам допомогти!

Номер слайду 13

Стережисьшкідливих звичок. Шкідливі звички різними бувають,Багато їх люди вживають, То цигарки палять, то горілку п’ють, То наркотики вживають......

Номер слайду 14

Знає вже старе й мале, що паління- дуже зле! Скажи сигареті НІ!!!

Номер слайду 15

У житті так багато спокус!!! Але тільки ти можеш себе уберегти!!!

Номер слайду 16

Головне — здоровим бути Це потрібно всім збагнути!Бо як є здоров’я й сила,То весь світ людині милий. Й думка в неї веселенька,І тоді вона жвавенька. Все їй хочеться робити,І сміятись, і радіти. А як тільки захворіє —Зразу й сонечко тускніє. Тому це запам’ятай. Й про своє здоров’я — дбай!

Номер слайду 17

Пам’ятай, дитино!Здоров’я- найголовніше в житті!!!

Номер слайду 18

Бажаю міцного здоров’я!ppt_x

pptx
Додано
7 квітня 2018
Переглядів
1868
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку