Презентація "Зимові захоплення і спорт"

Про матеріал
Образотворче мистецтво 2 клас за підручником Масол Л. М. ІІ. Природи мова кольорова
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Образотворче мистецтво2 клас за підручником Масол Л. М.ІІ. Природи мова кольорова

Номер слайду 2

Урок 2. Зимові захоплення і спорт

Номер слайду 3

Вітання. Діти та вчитель стають у коло. Сніжинка зимова залетіла у класІ в коло велике зібрала, друзі, нас. Давайте з’єднаєм долоньки своїІ радо всміхнемось я - вам, ви - мені. Привітання один з одним. Діти по колу передають сніжинку і вітаються.● Доброго ранку, Зоряночко! Мені дуже приємно тебе бачити.● Доброго ранку, Артемчику! Я рада, що ти з нами.

Номер слайду 4

• Діти, яка зараз пора року?• Чи подобається вам гуляти на вулиці взимку? • В які ігри ви зазвичай граєтеся взимку на вулиці?Загадки. Що то за віз,Що без коліс,Влітку відпочиваєВзимку дітей катає. Ой, немає їм ціни!По льоду біжать вони – Швидконогі…Дерев’яні коні по снігу йдуть,А в сніг не провалюються. Я – істота нежива,Я – істота снігова. З кульок я складаюсь,Діток потішаю.

Номер слайду 5

Гра «Знайди 10 відмінностей»r

Номер слайду 6

Номер слайду 7

- Що відбувається на картинах?- Яких спортсменів зобразили художники?- Які емоції викликають ці художні твори?Розгляньте, які види спорту зображено на рельєфах?

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Перегляд відеоролику «Пізнайко про зимові розваги»

Номер слайду 10

Номер слайду 11

ppt_x

Номер слайду 12

Номер слайду 13

1. Що нового ви дізналися та відкрили для себе?2. Що таке рельєф?3. Які зимові розваги ви запам’ятали?4. Чи складно було вам виконувати роботу?

Номер слайду 14

Номер слайду 15

6.https://naurok.com.ua/rankova-zustrich-na-temu-zima-72714.html7.https://www.google.com.ua/search?1. Мистецтво: підручник для 2 кл. закладів загальної середньої освіти./Л. М. Масол, О. В. Гайдамака, О. М. Колотило. – К.: Генеза, 2019. – 112 с. : іл.2. Мистецтво: підручник для 2 кл., загальноосвітніх навчальних закладів./Л. М. Масол, О. В. Гайдамака, Н. В. Очеретяна, О. М. Колотило. – К.: Генеза, 2012. – 144 с. : іл.3. Типові освітні програми для закл. Загальної середньої освіти:1-2 класи. – К.: ТД«Освіта-Центр+», 2018. – 240с.4. http://youtube.com/watch?v=S8 T5w. WGGc. Y4. 5. http://artdosug.ru/wp-content/uploads/2008/

pptx
Додано
18 лютого 2023
Переглядів
1275
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку