Презентація Зупинемо булінг разом

Про матеріал
Презентація Зупинемо булінг разом .Матеріал для класного керівника 5-8 класи
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Підготувала Н.М.Шевченко

Номер слайду 2

Шкільне насильство — вид насильства, при якому має місце застосування сили (примус) між дітьми . Насильством є будь яка поведінка , яка порушує права іншої людини.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Що таке “булінг”? Булінг (від англ. bully— хуліган, залякувати) – форма насильства у вигляді травлі, бойкоту, насмішок, дезінформації, псування особистих речей, фізичної розправи, тощо

Номер слайду 5

Форми булінгу Фізичний булінг – штовхання, підніжки, зачіпачання, бійки, стусани, ляпаси,«сканування» тіла, нанесення тілесних ушкоджень тощо. Економічний булінг – крадіжки, пошкодження чи знищення одягу та інших особистих речей жертви, вимагання грошей тощо. Психологічний булінг – принизливі погляди, жести, образливі рухи тіла, міміки обличчя, поширення образливих чуток, ізоляція, ігнорування, погрози, жарти,маніпуляції, шантаж тощо.

Номер слайду 6

Форми булінгу Сексуальний булінг – принизливі погляди, жести, образливі рухи тіла, прізвиська та образи сексуального характеру, зйомки у переодягальнях, поширення образливих чуток, сексуальні погрози, жарти тощо. Кібербулінг – приниження за допомогою мобільних телефонів, інтернету, інших електронних пристроїв (пересилка неоднозначних фото, обзивання по телефону, знімання на відео бійок чи інших принижень і викладання відео в мережу інтернет, цькування через соціальні мережі).

Номер слайду 7

“Як справитися з булінгом дитині ?» Зберігай спокій і обійди ситуацію Розкажи дорослому, якому ти довіряєш про те, що трапилося, або повідом про це анонімно Поговори про це із своїми братами чи сестрами, або з друзями, щоб тобі не здавалося, що ти одинокий Зателефонуй на «гарячу лінію»

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Батьки зверніть увагу!

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Дякую за увагу!

Середня оцінка розробки
Структурованість
4.0
Оригінальність викладу
4.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
4.3
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Кристофович Тетяна Борисівна
    Загальна:
    4.3
    Структурованість
    4.0
    Оригінальність викладу
    4.0
    Відповідність темі
    5.0
ppt
Додано
8 квітня 2019
Переглядів
1498
Оцінка розробки
4.3 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку