Презентація-звіт до конкурсу "Моральний вчинок"

Про матеріал
Важливо робити все для того,щоб учнгы не були сторонніми спостерігачами в суспільстві.На всіх своїх заходах використовую власні вірші.Учні виказують свої думки.Плетіння сіток,участь у акціях,відвідування дітей з притулку-це і є високими людськими чеснотами.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

До всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок»

Номер слайду 2

Днз «Мелітопольський професійний аграрний ліцей» «ЖИТТЯ ЯК ОКЕАН ВЧИНКІВ» Я починаю Всесвіт. Ти також. Разом ми – сила вчинків (Хто що може)Я здатен на багато; разом на усе…Що вибрати, куди той океан тебе несе?

Номер слайду 3

Слова української сучасної поетки любові бурак Побудь, мій Боже, отут, зі мною,У цьому полі, у розпал бою. Серед руїни і серед краху. Не дай пізнати глибини страху. Не дай упасти в зневіру й розпачІ побратимам розбігтись врозтіч. Побудь, мій Боже, отут, між нами,Душею батька, сльозою мами,Сестри любов'ю, брата плечима,Чеканням милої, її очима. Побудь мій Боже, отут, зі мною,Посеред світу, посеред болю. Храни від смерті, від кулі вражої. Будь мені, Боже вартою, стражею. Я тіло й душу тобі офірую. Побудь, мій Боже, зі мною

Номер слайду 4

Коли слова вирішують долю…. До війська хочу – сам це зрозумів;Цей твір натхненням став мені до того. Багато думав, коли чув про волонтерів, сітку плів…Як важко на війні! Яка не легка воїнів дорога!

Номер слайду 5

Коли разом йдемо до перемоги, розумію: У маленькій краплиночці нашої допомоги народжується ОКЕАН…

Номер слайду 6

Всією групою готували кораблики: маленький символ воліКоли ти розумієш, як то у неволі,І мало можеш сам зробити – визнаю,Щоби людину визволити; втім, поволіДуші тепло своєї їй передаю…

Номер слайду 7

Учнями нашого закладу було виготовлено сотню корабликів на підтримку військовополонених моряків Та це ж не важко зрозуміти, Боже!Виправити плечі, захотіти. Подумати, писати, - хто чим може. Допомогти з неволі полетіти…Фото з корабликами, на яких написані їхні імена та прізвища були встановлені перед посольством Росіі

Номер слайду 8

Я вірю!Душевні передзвони розпинають!Навколо все мереживно крихке…Колись тебе, мене, його спитаютьчи жив ти у своїм житті чи мав чуже?Обожнюю я свою незалежність!Соборність духу і думок єднання!Безцінні подарунки із зони АТО

Номер слайду 9

Справжні майстри по плетінню маскувальної сітки

Номер слайду 10

 Велика робота, зроблена учнями, їхня завзятість при виконанні її, бажання учнів бути єдиним цілим із всіма подіями, які відбуваються у нашій державі, говорять про те, що майбутнє нашої країни у надійних руках! Щиро дякуємо всім учасникам акції!

Номер слайду 11

Я Вражений до болю в серці,До щему у середині душіСолдатські руки…Без коментарів – відвертіСолдатські душІ, серед степу хвилі тиші…

Номер слайду 12

!Гордість мого ліцею, мій взірець – радіотелефоніст, солдат ЗСУ Вікторія В'юник

Номер слайду 13

Летіла птахом єдиним. махом ти збив смаки. Мій світе милий, мій відчай дивний, Тепер і ти бери й лети... Ланцюг єднання, моє бажання здійсни... Мої птахи вертати будуть до нас і знов. Веснонько, люба, нехай не ллється Ні-чи-я кров. Себе, мій любий, я розпинаю, звідки та туга, на смак, як кров?Сьогодні, всі ми добре знаємо, Христос ся освящає!Ввесь шлях Господній ми пам'ятаємо, чому ж нічого нас не поєднає?До війська хочу Твого приєднатися, зробити так, щоб мир на всій Землі... У Всесвіт люд навчити закохатися, навік закрити пельку тій війні!Ми повні безладу, брехні і гріхоблудства, по колу ходимо і виходу немає…Не хочу тут - коханий світе ,серед страху й словоблудства!Та що таке?! Є Всесвіт, що мене до Тебе не пускає

Номер слайду 14

Хотілося б... Закрила очі: знову, як і вчора,Тихенько вітер в полі завиває!Що з нами знову? Десь хмари кольорові, а десь чорні!Усіх-усіх сьогодні хтось та привітає!Я хочу тихо-тихо на коліна стати,Подякувяти, що в змозі чути тишу!Хай кожного захисника діждеться Мати!Хотілося, щоби Господь нас не залишив!Що робимо ми всі, пробач нам, Боже!Тримай нас, Господи, усіх у мирі і любові!Ми молимося за усіх, хто Миру на сторожі!З оновленням, Вкраїно! Будь нам всі захисники здорові!

Номер слайду 15

Зробити просто так, щоб усміхнулись янголята!Оті, від котрих тимчасово радість відвернулась,оті у котрих щось не те у мами з татом!Солодка мить, а сенсу в ній багато,Щоб кожен так навчився до добра. Агов, святий наш, любий, милосердний Миколаю, завтра від тебе йдем їх привітати!На вушко що від тебе передати, пам'ятаєм. Хто як поводив тут себе? Всім усмішок, смаколиків гора!18 грудня 2018 року учні завітали до Мелітопольського центру реабілітації дітей з привітаннями до Дня Святого Миколая.

Номер слайду 16

Святий, любий Миколай, від нас дарунки захисникам передавай!

Номер слайду 17

Ми пам'ятаємо про тих, кого спіткала та біда!І на душі від того щемно, важко дихать,Ніхто із них не знав, що прийде таке лихо. Червона стрічка -знак благодійства, бо планета в нас одна!А завтра від всієї нашої родини. Краплиночка тепла піде до Центру СНІД. Як хочеться, щоби сльозинки кожної дитини. Були лише від радості, і всі жили без бід! Ми пам'ятаєм всіх, кого від СНІДу безодня заховала у нікуди!Байдужість не живе тут, добрі люди!Коли ми разом-оттоді ми Люди!

Номер слайду 18

Протягом тижня з 26.11.18 по 02.12.18 в ДНЗ “Мелітопольський професійний аграрний ліцей” проводилась акція “Червона стрічка”. Метою акції було інформування учнів про ВІЛ – інфекцію, та збір коштів на покупку підгузків для ВІЛ – інфікованих дітей. Придбані підгузки були передані лікарю-педіатру центру СНІД для ВІЛ-інфікованих дітей. Ця акція в нас щорічна.

Номер слайду 19

Номер слайду 20

Валентинка на передову

Номер слайду 21

А ось – краплинки в нашім океані…

Номер слайду 22

Номер слайду 23

Номер слайду 24

Номер слайду 25

Номер слайду 26

Звіт підготував: АНДРУСЕНИК Денис. У ЗВІТІ ВИКОРИСТОВУВАЛИСЬ АВТОРСЬКІ ВІРШІ ВИКЛАДАЧА ГАННИ БУТКОЛИ МИ РАЗОМ – МИ НЕПЕРЕМОЖНІ!

pptx
Додано
28 березня 2019
Переглядів
913
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку