Проект на тему: « Добра справа для природи»

Про матеріал
Проект з природознавства на тему " Добра справа для природи " виконала учениця 3го класу. Кожен школяр може посадити дерево і нагодувати птахів. Ми повинні обережно поводити себе на лісових галявинах та берегах річок, не залишаючи після себе сміття. Якщо так робитиме хоча б кожен школяр, то й це буде вагомий внесок у дорослу справу збереження природи. Інформація супроводжується яскравими фото.
Перегляд файлу

 

 

Сіверський ЗЗСО І-ІІ ступенів №3

 

 

 

 

 

 

 

Проект на тему:

« Добра справа для природи»

 

 

 

 

Підготувала

учениця 3го класу

Дубатова Єва

 

2019 р.

 

 

 

 

     Що ми можемо зробити для природи?

Щодня ми озираємось і бачимо навколо себе дерева, траву, квіти, птахів, комах, тварин. Це все природа. Людина — частина її. Але у людини є можливість змінювати природу. Кожна зміна позначається на навколишньому середовищі. Змінювати природу людина повинна обережно, бо окремі дії можуть завдавати шкоди і навіть призвести до загибелі. Від людини залежить, чи збереже вона природу, чи зруйнує. Нам подобається чисте повітря, прозора вода в річках, зелена трава на лугах, могутні дерева в лісах. Це життя. І наш обов'язок — зберегти його. Без природи людина загине. Збереження природи — це збереження людини.

Сьогодні люди об'єднуються у товариства, метою яких є охорона природи. Навколишнє середовище потребує нашого захисту. Забруднення річок і озер, загибель лісів, знищення цілих видів рослин і тварин — справа рук людини. Проте тільки людина може врятувати природу. І дорослі, і діти повинні об'єднати свої зусилля у справі захисту довкілля.

Кожен школяр може посадити дерево і нагодувати птахів. Ми повинні обережно поводити себе на лісових галявинах та берегах річок, не залишаючи після себе сміття. Якщо так робитиме хоча б кожен школяр, то й це буде вагомий внесок у дорослу справу збереження природи.

 

 

 

Що я можу зробити для природи?

 

 

 

 

Ми повинні зберігати чистоту води у водоймах і не забруднювати їх, адже тоді можуть загинути риби, водяні тварини, почнуть помирати комахи і зруйнується баланс в природі!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Годувати різних тварин та птахів – це теж турбота про природу.

 

 

 

 

 

 

 

 

Висновок:

 

ОБЕРІГАЙ ПРИРОДУ З ДИТИНСТВА – ЦЕ ДОБРА СПРАВА!!!

 

 

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Тоня Тоня
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
docx
Додано
24 жовтня 2019
Переглядів
12678
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку