Проєкт національно-патріотичного напрямку "Тут росте українців нове покоління, тут талант виростає на ниві добра"

Про матеріал

Проєкт національно-патріотичного напрямку (відео за посиланням:

https://drive.google.com/file/d/1h2VG_q8EUrv1DV1-msl0FqXdDs-qrXZr/view) направлений на розвиток національної свідомості і самосвідомості здобувачів освіти, залучення їх до національних культурних цінностей, поглиблення інтересу до історії рідного краю, традицій українського напрямку.

Перегляд файлу

                    

image

 

«ПАТРІОТИЧНЕ ВИХОВАННЯ - ЦЕ СФЕРА

ДУХОВНОГО ЖИТТЯ, ЯКА ПРОНИКАЄ В УСЕ

imageЩО ПІЗНАЄ, РОБИТЬ, ДО ЧОГО ПРАГНЕ, ЩО ЛЮБИТЬ І НЕНАВИДИТЬ ЛЮДИНА

ЯКА ФОРМУЄТЬСЯ».

                             В. О. СУХОМЛИНСЬКИЙ

image

v  розвиток національної свідомості і самосвідомості учнів, залучення до національних культурних цінностей, поглиблення інтересу до історії рідного краю, традицій українського народу;

v  формування особистості учня-патріота України;

v  забезпечення духовної єдності поколінь, виховання поваги до батьків, людей похилого віку;

v  виховання почуття гордості, глибокої поваги до символів держави – Герба, Прапора, Гімну України; історичних пам’яток, святинь, національної символіки, оберегів.

 

image

image

 

 

 

imageДо

була виховна класів

ДО ДНЯ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ 

imageЗ метою поглиблення знань учнів з історії      формування української держави, виховання патріотичних почуттів та національної свідомості було проведено виховну годину «Свято Єднання».

Учні 9-А класу підготували повідомлення, змонтували фотографії, в ході розповіді цитували документи та зробили висновки про значення факту злуки українського народу.

image Саме такі здобутки попередніх поколінь допомагають зберегти найсвятіше – справу боротьби за Українську державу.

ДО ДНЯ ПАМ’ЯТІ ГЕРОЇВ КРУТ 

imageimageЗ метою поглиблення знань учнів про історичний факт злуки українського народу, його значення; пробудження інтересу до вивчення історії та культурних надбань народу та виховання любові і поваги до Батьківщини, для    вихованців школи інтернату було проведено годину інформації «День Соборності та свободи України».

imageУчні ознайомилися з героїчними подіями, які сталися в січні 1918 року біля станції Крути.  патріотизму   та національної гордості. 

державної незалежної України.

imageЦі дати нагадують всім нам про героїв, які понад сто років тому віддали та віддають сьогодні своє життя за свободу, єдність та цілісність нашої країни.

image

image

Хлопчики і дівчатка у національному вбрані щиро читали патріотичні вірші та співали пісні про вільну та єдину Україну, наповнюючи присутніх на заході високим почуттям патріотизму та любові до своєї Батьківщини.

«ЗНАЄМО ІСТОРІЮ,  ПЛЕКАЄМО МАЙБУТНЄ!»

Саме цим подіям були присвячені виховні заходи в 6-х класах: історична година «Соборна мати Україна - одна на всіх, як оберіг!», усний журнал «Символи свободи: День народження Державного Прапору України». 

imageВихованці інтернату переглянули документальні фільми з циклу «Перемоги України»: «Злука. День Соборності України», «Пишемо історію: Крути»; перевірили свої знання в грі-вікторині «Як я знаю історію

України». 

класів важливість

imageісторію вшановувати героїв.

image

image


image

image

pdf
Додано
29 червня 2020
Переглядів
591
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку