Проєкт "Жіноча сумочка в етнічному стилі."

Про матеріал
Звичайно для дівчат, які вважають просто необхідним щодня носити в сумці запасні джинси, фен і пару книжок на всякий випадок, буде важкувато вкоротити список того, що потрібно покласти в маленьку сумочку. Але від цього не втечеш - хочеш, щоб твій образ був чудовим і закінченим, придбай маленьку сумочку. Сьогоднішня мода пропонує нам сумочки на будь-який смак: самої різноманітної форми, кольору і фактури.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Жіноча сумочка в етнічному стилі. Підготувала проєкт вчитель трудового навчання та технології Приходько Віра Володимирівнаppt_x

Номер слайду 2

Етнічний стильІсторія моди не знає більш самобутнього, яскравого і дивного стилю. З'явився цей стиль завдяки субкультурі хіпі. Всі їх існування, світогляд, спосіб життя ставало врозріз загальноприйнятим правилам і нормам поведінки. У шістдесяті роки минулого століття хіпі відвернулися від європейських цінностей, а звернулися до давньої історії Африки, Сходу та Центральної Америки. У життя втілилися не тільки світогляд, поведінка, а й традиційні етнічні мотиви в одязі, взутті, аксесуарах. Історія моди отримала нові яскраві віяння, невластиві традиційної європейської цивілізації.

Номер слайду 3

ЗРАЗКИ АНАЛОГИ

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Творчий пошук. Працюючи з літературою та інтернет матеріалами , я переглянула багато зразків це були жіночі сумки, клатчі, гаманці і вирішила зробити свою . Розробляючи ескізи , я поставила собі мету: сумочка має бути оригінальною, зручною не громіздкою мати привабливий зовнішній вигляд, радувати око .

Номер слайду 6

Інструменти та матеріали. ІНСТРУМЕНТ ТА ПРИСТРОЇ: голка для ручного зшивання,ножиці,наперсток , лінійка ,олівець ,картон. Обладнання:електро праска,швейна машина. МАТЕРІАЛИ: лляна тканина, клейова тканина, підкладочна тканина.

Номер слайду 7

ПРИЗНАЧЕННЯ ВИРОБУЗвичайно для дівчат, які вважають просто необхідним щодня носити в сумці запасні джинси, фен і пару книжок на всякий випадок, буде важкувато вкоротити список того, що потрібно покласти в маленьку сумочку. Але від цього не втечеш - хочеш, щоб твій образ був чудовим і закінченим, придбай маленьку сумочку. Сьогоднішня мода пропонує нам сумочки на будь-який смак: самої різноманітної форми, кольору і фактури. Сумочку використовують для повсякденної експлуатації, виріб має відповідати санітарно – гігієнічним, ергономічним нормам, обєкт проектування повинен мати естеричний вигляд.

Номер слайду 8

ВИМОГИ ДО КОНСТРУКЦІЇ Сумочка має бути оригінальною, мати естетичний вигляд, бути зручною у використанні.

Номер слайду 9

Підбір матеріалів та інструментів

Номер слайду 10

Виготовлення викрійки на картоні

Номер слайду 11

Розкрій основної деталі виробу та її проклеювання.

Номер слайду 12

виготовлення оздоблення та його пришивання на основу.

Номер слайду 13

Обробка деталей сумочки та з′єднання з підкладкою . Окантовка країв сумочки

Номер слайду 14

Готовий вирібppt_x

Номер слайду 15

Дякую за увагу Готова відповісти на ваші запитанняppt_x

pptx
Додано
17 січня 2023
Переглядів
263
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку