Розробка на тему: «Свято Стрітення»

Про матеріал

За давніми українськими традиціямита звичаями 15 лютого відзначається свято Стрітення. В цей день у церквах освячують свічки, які люди несуть до своїх домівок, як символ світла і очищення.Учні 6 класу запросили в актовий зал школи 5, 7 класи. Почесними гостями на святі присутніми були заступник директора з виховної роботи батьки учнів, учнівське врядування та його президент школи

Перегляд файлу

            Розробка на тему:  «  Свято Стрітення»

 

 За давніми українськими традиціями  та звичаями 15 лютого відзначається свято Стрітення. В цей день у церквах освячують свічки, які люди несуть до своїх домівок, як символ світла і очищення.  Учні 6 класу запросили в актовий зал школи 5, 7 класи. Почесними гостями на святі присутніми були заступник директора з виховної роботи батьки учнів, учнівське врядування та його президент школи .

        На святі учні ознайомлювали і розширювали знання усіх присутніх про святкування свята Стрітення  в Україні про звичаї свого народу. Акторські та виконавські здібності учнів розвивали класовод  6 класу, музичний керівник –та педагог-організатор школи. Діти у своєму виступі не тільки показували акторські здібності, але й любов і бережливе ставлення до природи, повагу до звичаїв свого народу.

       Цікавим для глядачів була сценка «у Царстві звірів і квітів що заснули на зиму».

      Про символічну зустріч зими і весни діти багато цікавого розповідали у вигляді народної дотепності і гумору. Атмосфера свята була доповнена атрибутикою, зал – ніби замово-весняний казковий.

      Всі присутні в залі з нетерпінням хвилювалися і чекали: « Хто ж переможе? Зима чи Весна?». Зима не хотіла залишати свої володіння, але весна переконала усіх, що вона найкраща бо у неї люди веселі ,співають, танцюють, пригріває і всіх зігріває сонечко, яке дає людям тепло. І тоді зима пішла на спочинок щоб наступного року прийти з новими силами.

      Після водіння весняних хороводів із заключними словами подяки і побажань виступили: класний керівник 5,6 та 7 класів та заступник  директора з виховної роботи , які подякували за такий гарний, цікавий виступ учнями 6 класу. І побажали всім: «в щасті – долі щоб жили і здоровя берегли»! Хай Господь береже усіх нас!

      Отже, такими гарними, теплими словами побажання свято було завершеним.

 

 

 

docx
Додано
19 листопада 2018
Переглядів
654
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку