«Моя Піцерія» Уявіть, що ви плануєте відкрити піцерію.
У вашій піцерії працюватиме один офіціант, один повар (піцейола).
1. Провести розрахувати собівартості та прибутку від однієї піци.
2. Обчислити,скільки потрібно продавати піц щодня, щоб забезпечити мінімальну заробітну плату повару (6500 грн/міс), офіціанту (6500 грн/міс), сплатити за оренду приміщення в сумі 25 000 грн. за місяць, інші витрати (електрика, вода, миючі засоби тощо) – 2000 грн.
3. Побудуйте таблицю кошторису піци «Мисливська».
4. Побудуйте таблицю витрат.
5. Побудуйте діаграму, яка відображатиме витрати піцерії.
ü Вартість продуктів можна знайти на сайті https://shop.silpo.ua/ у розділі «Всі товари».
ü Складники піци можна подивитися на будь-якому сайті з рецептами приготування піц.
ü Ціну піци на ринку (з націнкою) можна глянути на будь-якому сайті доставки піц м.Рівного.
Приклад оформлення роботи (модельна відповідь)
Критерії оцінювання:
Заповнені таблиці даними з Інтернет-ресурсів, умови задачі – 3 бали
Дані і таблиці відформатовано – 2 бали
Використано формули – 2 бали
Використано функції – 2 бали
Побудовано діаграму – 2 бали
Зроблено правильні висновки – 1 бал.