Розвязування компетентнісних задач

Про матеріал
Тема " Розвязування компетентнісних задач " у 8 класі за підручником Морзе Н.В., О.В. Барна, В.П. Вембер. опрацювання задач із сторінки 235 -236 Завдання 3 "Фермер"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Підготувала вчитель математики та інформатики Куцин Світлана Іванівна

Номер слайду 2

Розв'язування компетентнісних задач. Прийом «Кошик»Навички. Можливість. Знання. Вміння. Обізнаність

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

«Дім і сад»

Номер слайду 9

=С3*70%=D3*E3=$B$3*A7/5=D7+B7/A7=B8-D8

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

3. Завдання . Заповніть таблицю. Таблиця виконання завдання «Фермер»Учнем _______________________ (введіть своє прізвище та ім’я){5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A}1 Вкажіть URL-адреси пошукових служб, які ви використовували для пошуку необхідних відомостей2 Вкажіть URL-адреси пошукових служб, які ви використовували для пошуку необхідних відомостей3 Вкажіть URL-адресу сайту Інтернет-магазину «Дім і сад»4 Який сорт полуниці ви обрали для висаджування фермером5 Запишіть вартість 1 куща полуниці в Інтернет-магазині «Дім і сад»6 Запишіть кількість кущів, які необхідно закупити фермеру7 Запишіть загальну вартість розсади

Номер слайду 13

Домашня робота

Номер слайду 14

Працюємо за комп'ютером

Номер слайду 15

Робота з комп'ютером. Завдання 1. «Переїзд до Києва»Завдання 2. «Дитяче свято»Завдання 3. «Фермер»Завдання 4. «Поїздка автомобілем»Завдання 5. «Стартап»

Номер слайду 16

Завдання «Поїздка автомобілем»Родина з Дніпра планує протягом року подорожувати до різних міст України автомобілем. Знайдіть відстані від Дніпра до Києва, Львова, Харкова, Одеси, Херсона, Вінниці та орієнтовну вартість пального А-95. Визначте необхідні технічні характеристики автомобіля — обсяг бака для палива та витрати палива на 100 км, якщо родина подорожує автомобілем Nissan Note з двигуном 1,6 л та автоматичною коробкою передач. Створіть електронну таблицю, у якій укажіть відстані від Дніпра до вказаних міст, розрахуйте кількість необхідного пального та вартість палива до кожного міста, а також за формулою з використанням логічної функції визначте, до яких міст необхідно додатково заправляти автомобіль по дорозі. Побудуйте діаграму, на якій відобразіть відстані й вартість поїздки до кожного з міст. Виберіть місто, до якого, на вашу думку, слід поїхати в першу чергу, та аргументуйте ваш вибір. 3. Заповніть таблицю виконання завдання – файл Таблиця-поїздка, який збережений у папці Компетентнії ні завдання.4 . На електронну адресу вчителя надішліть розв'язок завдання: файл електронної таблиці; архів проекту електронного путівника; таблицю підготовки до виконання завдання.

Номер слайду 17

=B3/100*H3=C3*I 2=B13*H3https://della.ua/distance/ https://bilet.privatbank.ua/train https://youtu.be/h. GH3umw. URO8

Номер слайду 18

=B3/100*H3=C3*I 2=B13*H3https://della.ua/distance/ https://bilet.privatbank.ua/trainhttps://youtu.be/Kmf9 CZd. Ue. B0 svitlanakuzyn@gmail.com

pptx
До підручника
Інформатика 8 клас (Ривкінд Й.Я., Лисенко Т.І., Чернікова Л.А., Шакотько В.В.)
Додано
14 червня 2022
Переглядів
1987
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку