Самостійна робота № 9.
Раціональне харчування.
Хімічні елементи
ВАРІАНТ 1
І рівень. Завдання з ОДНИМ варіантом правильної відповіді.
(За кожне правильно виконане завдання – 1 бал.)
А) сон; Б) емоції;
В) харчування; Г) загартування.
А) паскаль; Б) джоуль;
В) ампер; Г) вольметр.
А) 38,9 кДж; Б) 17,2 кДж;
В) 17,6 кДж; Г) 15,8 кДж.
А) 1:1:4; Б) 1:1:3;
В) 1:2:4; Г) 1:1:6.
А) натрію; Б) магнію;
В) кальцію; Г) феруму.
А) видільну; Б) резервну;
В) терморегуляційну; Г) запасну.
ІІ рівень. Завдання на встановлення відповідності
(За правильно виконане завдання – 3 бали.)
Біологічний показник |
Компонент |
|
А) сапрофітні бактерії. Б) інфекційні хвороби людини; В) патогенні бактерії; Г) кишкова паличка. |
ІІІ рівень. Дати розгорнуту відповідь
Біологічними (За правильно виконане завдання – 3 бали.)
Самостійна робота № 9.
Раціональне харчування.
Хімічні елементи
ВАРІАНТ 2
І рівень. Завдання з ОДНИМ варіантом правильної відповіді.
(За кожне правильно виконане завдання – 1 бал.)
А) забезпечення енергетичного балансу;
Б) задоволення потреби організму в певних харчових речовинах;
В) дотримання режиму харчування;
Г) всі відповіді вірні.
А) 38,9 кДж; Б) 17,2 кДж;
В) 17,6 кДж; Г) 15,8 кДж.
А) 100%; Б) 50%;
В) 30%; Г) 25%.
А) 15%; Б) 25%;
В) 35%; Г) 45%.
А) курага; Б) морська капуста;
В) креветки; Г) йодована сіль.
А) температура і запах; Б) прозорість і колір;
В) каламутність і смак; Г) всі відповіді вірні.
ІІ рівень. Завдання на встановлення відповідності
(За правильно виконане завдання – 3 бали.)
Хімічний показник |
Компонент |
|
А) показник вмісту неорганічних речовин; Б) рН; В) показник вмісту органічних сполук; Г) специфічні забруднювальні речовини. |
ІІІ рівень. Дати розгорнуту відповідь
(За правильно виконане завдання – 3 бали.)