самостійна робота по темі кількість теплоти, питома теплоємність речовини, тепловий баланс

Про матеріал
Дана робота є як невелика самостійна робота до уроку або завдання для домашнього виконання дітьми.
Перегляд файлу

Домашня робота № 11

  1. Чому досвідчені кухарі використовують чавунні сковорідки і каструлі, а не алюмінієві або сталеві?
  2. Розрахуйте кількість теплоти, необхідну для збільшення температури сталевої заготовки від 25 до 215 °С. Її маса 45 кг.
  3. Скільки окропу потрібно долити в посудину, що містить 5 кг води при температурі 35 °С, щоб температура в посудині збільшилася до 75 °С?

 

Домашня робота № 11

  1. Чому досвідчені кухарі використовують чавунні сковорідки і каструлі, а не алюмінієві або сталеві?
  2. Розрахуйте кількість теплоти, необхідну для збільшення температури сталевої заготовки від 25 до 215 °С. Її маса 45 кг.
  3. Скільки окропу потрібно долити в посудину, що містить 5 кг води при температурі 35 °С, щоб температура в посудині збільшилася до 75 °С?

 

Домашня робота № 11

  1. Чому досвідчені кухарі використовують чавунні сковорідки і каструлі, а не алюмінієві або сталеві?
  2. Розрахуйте кількість теплоти, необхідну для збільшення температури сталевої заготовки від 25 до 215 °С. Її маса 45 кг.
  3. Скільки окропу потрібно долити в посудину, що містить 5 кг води при температурі 35 °С, щоб температура в посудині збільшилася до 75 °С?

 

Домашня робота № 11

  1. Чому досвідчені кухарі використовують чавунні сковорідки і каструлі, а не алюмінієві або сталеві?
  2. Розрахуйте кількість теплоти, необхідну для збільшення температури сталевої заготовки від 25 до 215 °С. Її маса 45 кг.
  3. Скільки окропу потрібно долити в посудину, що містить 5 кг води при температурі 35 °С, щоб температура в посудині збільшилася до 75 °С?

 

Домашня робота № 11

  1. Чому досвідчені кухарі використовують чавунні сковорідки і каструлі, а не алюмінієві або сталеві?
  2. Розрахуйте кількість теплоти, необхідну для збільшення температури сталевої заготовки від 25 до 215 °С. Її маса 45 кг.
  3. Скільки окропу потрібно долити в посудину, що містить 5 кг води при температурі 35 °С, щоб температура в посудині збільшилася до 75 °С?

 

docx
Додано
25 вересня 2019
Переглядів
4422
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку