Сценарій до дня місцевого самоврядування

Про матеріал

Ведуча І: Доброго дня, шановні гості, вчителі, учні!

Ведуча ІІ:Вас вітаємо в світлому залі

Щоб Щасливі роки і надалі –

Поспішали у двері світлиці

Залишаючи радість на лицях!

Ведуча І: Радість, вдячність та гарні побажання – ось ключові слова сьогоднішньої зустрічі.

ВедучаІІ: Увага! Свято присвячене Дню місцевого самоврядування оголошується відкритим!

ГІМН

Ведуча ІІ: Вітаємо всіх представників органів місцевого самоврядування, депутатів і виборців всієї громади, які вболівають за проблеми рідного міста, сіл, дбають про їх розквіт і процвітання.
Ведуча І: Вам випала доля працювати у нелегкий період державотворення та утвердження правової демократичної держави, пріоритетом для якої є, насамперед, інтереси громадян.
Ведуча ІІ: Незважаючи на військові події на Сході, ви успішно реалізуєте заходи з децентралізації влади, берете на себе нові повноваження, розпоряджаєтеся додатковими грошовими ресурсами, які передаються на місцевий рівень.

Перегляд файлу

Сценарій  до Дня місцевого самоврядування 2017

 

Ведуча І: Доброго дня, шановні гості, вчителі, учні!

Ведуча ІІ:Вас вітаємо в світлому залі

Щоб Щасливі роки і надалі –

Поспішали у двері світлиці

Залишаючи радість на лицях!

Ведуча І: Радість, вдячність та гарні побажання – ось ключові слова сьогоднішньої зустрічі.

 

ВедучаІІ: Увага! Свято присвячене Дню місцевого самоврядування оголошується відкритим!

 

ГІМН

 

Ведуча ІІ: Вітаємо всіх представників органів місцевого самоврядування, депутатів і виборців всієї громади, які вболівають за проблеми рідного міста, сіл, дбають про їх розквіт і процвітання.
 Ведуча І: Вам випала доля працювати у нелегкий період державотворення та утвердження правової демократичної держави, пріоритетом для якої є, насамперед, інтереси громадян.
Ведуча ІІ: Незважаючи на військові події на Сході, ви успішно реалізуєте заходи з децентралізації влади, берете на себе нові повноваження, розпоряджаєтеся додатковими грошовими ресурсами, які передаються на місцевий рівень.

 

ВІДЕО

Ведуча І: День місцевого самоврядування відзначається 7 грудня згідно з Указом Президента України від 25 листопада 2000 року. Свято по праву пов’язується з державними святами доби незалежності і сприймається як дата, що є знаковою віхою у становленні Української держави. День місцевого самоврядування – державне свято, що підкреслює значимість цього інституту демократичного суспільства.

Ведуча ІІ: Місцеве самоврядування в нашій країні має глибоке і розгалужене коріння. В його основі віче – в епоху Київської Русі, козацька демократія, Магдебурзьке право, за яким жили українські міста, діяльність земських установ під час перебування наших земель у складі російської імперії.

Ведуча І: Сьогодні в цій залі зібрались ті, хто представляє інтереси жителів регіону у вирішенні найскладніших життєвих питань, забезпечує позитивні зміни в суспільстві, гарантує стабільний розвиток рідного краю. Мова йде про представників органів місцевого самоврядування, усіх тих, хто так чи інакше причетний до цієї роботи.

Ведуча ІІ: Вони такі різні – люди, які сьогодні будуть перед нами виступати. І першим ми запрошуємо до мікрофону…….

 

 

СЛОВО ГОСТЯМ

 

 

 

 

 

 

Ведуча І: Ми всі у нашому місті, як одна велика родина –

 

 

НОМЕР (11 кл)

 

 

 

Ведуча І: Шановні представники органів місцевого самоврядування, за вами стоїть величезна громада Василівщини зі своїми надіями і сподіваннями на те, що життя стане кращим, більш забезпеченим, позбавленим проблем і тривог, які накопичилися за багато років.

Ведуча ІІ: Ті, хто довірив вам, ходять поряд з вами вулицями, можуть щоденно оцінювати вашу роботу, ваші вчинки, вашу порядність, перед вами величезна кількість завдань – від наявності криниці в маленькому селі, опалення осель до забезпечення гідних зарплат і пенсій, соціальної захищеності  кожної родини, зміцнення економіки регіону.

Ведуча І: Наші депутати обласної, міської, районної рад і відповідних служб не шкодують сил, професійної майстерності для того, аби успішно виконати нелегкі завдання, які ставить перед ними сьогодення. Ми, молодь,  вдячні їм за це.

 

НОМЕР (8-Б)

 

Ведуча ІІ: Шановні гості, саме вам жителі нашого міста довірили представляти їхню волю, захищати інтереси, відстоювати право жити в демократичній, правовій державі. Органи самоврядування і виконавчої влади в тісній співпраці повинні сконцентрувати свої зусилля на розв’язанні соціальних та економічних проблем, вирішення яких дасть змогу поліпшити добробут людей. А це можливе за однієї умови – дотримання принципів реального народовладдя, тобто – при спільній, ефективній роботі влади і громадян. У взаємодії – сила депутатського корпусу.

 

Ведуча І: Кожна окрема людина - окреме питання. Усіх треба вислухати, порадити, допомогти. І більшість працівників органів місцевого самоврядування добре виконують це завдання. Адже не даремно говорять, що найщасливіша людина та, яка робить щасливими інших людей. Щира подяка вам за проведену роботу.

 

Ведуча ІІ: Народна мудрість стверджує: громада – велика сила. Недаремно говорять – «гуртом і батька легко бити». Гуртом, громадою легко вирішувати будь-яку справу. В цьому ми можемо брати приклад із старших поколінь, які пережили немало труднощів і якби не згуртованість, невідомо, як би їм вдалося вижити. В цьому ми можемо переконатися на прикладі…

 

 

ВИСТУП

 

 

Ведуча І: Немає такої сфери діяльності у нашому суспільстві, до якої б не була причетна  жінка. Вчителі, лікарі, продавці, працівники сфери обслуговування, чиновники нижчої та середньої ланки  – в основному жінки.

Ведуча ІІ: Жінки є і в органах місцевого самоврядування. Насамперед це голова нашої міської ради Цибульняк Людмила Михайлівна, а також чарівні представниці міського депутатського корпусу.

Ведуча І: Саме від цих жінок, значною мірою залежить щастя нашого сьогодення і здобутки майбутнього, доля сім’ї і розквіт держави. Ваша енергія, відповідальність, активна життєва позиція несуть у світ злагоду, добро і любов. Ви в змозі своєю жіночою любов’ю, вірністю, материнством надихнути на конструктивну діяльність. Ми дуже вдячні вам за це.

 

 

 

СЛОВО ГОСТЯМ

 

 

 

Ведуча І: Шановні друзі! У день свята щиро вітаємо всіх вас, зичимо міцного здоров’я, успіхів у вашій непростій, але такій необхідній праці на благо людей, заради процвітання нашої молодої незалежної держави.

Ведуча ІІ: Нехай і надалі ваш високий професіоналізм, відповідальність сприяють зміцненню української державності та зростанню добробуту громадян. Хай втілюються ваші добрі наміри в реальність, вагомішим стає внесок в утвердження демократії, засад місцевого самоврядування задля розквіту рідної України.

 

Ведуча І: Від усього серця бажаємо тим, хто працює на благо територіальної громади, відстоює її потреби та інтереси, міцного здоров’я, щастя і непохитної віри у щасливе майбутнє рідної Василівщини та всієї України.

 

НОМЕР ВИХІД ОБЛАСТЕЙ

 

Ведуча ІІ: Нехай цей урочистий день додасть усім сил і наснаги на добрі справи, впевненості у майбутньому нашої держави, порозуміння і єдності задля добра і благополуччя української держави, а щоденна праця буде спрямована на подальше зміцнення демократичних засад розвитку суспільства і процвітання України. Нехай день 7 грудня об’єднає нас у спільному прагненні зробити наші  міста, села і всю Україну щасливими і багатими.

Ведуча І:  Ми, молодь, віримо, що цілеспрямована робота органів нашого місцевого самоврядування з кожним роком буде більш плідною, а добробут людей зростатиме. Це сприятиме стабілізації розвитку не тільки окремих регіонів, а й України в цілому.

 

Ведуча ІІ: Увага! Свято присвячене дню місцевого самоврядування оголошується закритим!

 

ГІМН

 

Ведуча І: Вам бажаємо здоров'я,

Сил, натхнення і добра.

Щоб ми вами пишалися

І на вас усі рівнялися.

Щоб щасливою доля василівців була.

 

 

Ведуча ІІ: Хай під сонцем моя Василівка

Величавим розмаєм цвіте

А міська василівська громада

У добрі і у щасті живе. 

 

 

Ведуча. Шановні друзі!. Хай вам щастить. На все вам добре. До побачення. Ведуча. Дякуємо за увагу, До нових зустрічей!!!

 

 

 

 

 

1

 

docx
Додано
28 лютого 2018
Переглядів
13920
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку