Сценарій до дня святого Валентина

Про матеріал

Кохання – це вічна тема музики, поезії, сенс життя. 14 лютого – згідно католицького віросповідання – День Святого Валентина. Мета даного заходу: згрупування учнів в одну велику сім'ю.

Перегляд файлу

СЦЕНАРІЙ ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА

ВЕДУЧИЙ 1. Добрий вечір шановні друзі! Ми з вами маємо чудову нагоду помандрувати країною любові, поблукати вулицями великого щастя.
ВЕДУЧА 2. Адже сьогодні – свято любові, свято найкращого почуття, яке окрилює, дає сили і натхнення, радість і захоплення. І завдячуючи якому продовжується життя на землі.
ВЕДУЧИЙ 1. Кохання – це не тільки почуття людяності й шляхетності. Воно має в собі дуже велику силу.
ВЕДУЧА 2. Кохання – це святе почуття, яке заслуговує на свій день, на своє свято. І ось таке свято є, є такий день. Він відзначається з особливою серйозністю майже в усьому світі 14 лютого.

                                                                   Сценка 7 класу
ВЕДУЧИЙ 1: Важко встановити, коли на землі з’явилося кохання. Воно існує стільки ж часу, скільки існують люди.
ВЕДУЧА 2: Так що ж таке кохання? Яке воно, як відрізнити його від усіляких «копій» і «підробок»?
ВЕДУЧИЙ 1: Кохання — це, мабуть, самий високий плід на дереві людських почуттів.

Пісня «Зачекай» Горбенко В.

ВЕДУЧА 2: Любов — це відчуття почуттів іншої людини, відчуття його відчуттів. Це те саме злиття душ, якому тисячі років дивуються люди.
ВЕДУЧИЙ 1: Кохання — завжди потрясіння, відкриття вулканічних почуттів, які криються в нас.

ВЕДУЧА 2. Любов придумана не нами,

Вона від Бога нам дана,

І хоч любов буває різна,

Та кожна справжня —

Завжди лиш одна.

 ВЕДУЧИЙ 1. Любов безмежний, чудовий дар,

Що дав творець своєму створінню.

Любов — це жертва, серця жар,

І райський спокій у терпінні.

Пісня «Журавлі» Астаф’єва О.

ВЕДУЧА 2. Ось так ми часто шукаємо принца на білому коні, або якийсь не існуючий ідеал, а наше кохання поряд за партою, чи в сусідньому класі

ВЕДУЧИЙ 1. А хлопці хочуть зустрічатися тільки з супермоделями і наче сліпі не помічають поруч чарівних дівчат. Хто ще не знайшов свого кохання роззирніться навколо, можливо воно поряд !

 ВЕДУЧА 2. «Я тебе кохаю…». Різні віки, різні мови… все різне. Єдине — кохання. Кохання — вогонь і лід, поезія і проза, о, як пісня, без кінця та краю, що лине над безкрайніми степами: як біг струмка, як грім і блискавиця, як зірка, що вражає сміливця красою й простотою водночас. Кохання — все, що було, буде. Воно зігріває вас у свята й будні.

ВЕДУЧИЙ 1. Найкращими словами, що причаїлись у найпотаємніших глибинах сердець, передають закохані одне одному свої почуття, розповідають про радість і щастя, про тугу та біль. Саме кохання, любов — джерело творчого натхнення багатьох поколінь. До цієї одвічної теми завжди зверталися художники, скульптори, філософи, композитори.

Пісня «Небо знає» Саранча А.

 ВЕДУЧА 2. До кожного з нас рано чи пізно в душу заглядає кохання. Кохання — одне з піднесених, шляхетних і прекрасних почуттів! Кохання панує над світом. Воно поза віком і часом.

ВЕДУЧИЙ 1. Саме сьогодні, 14 лютого, ми звертаємось до теми кохання, бо сьогодні надзвичайний день — День Святого Валентина — Всесвітній день закоханих.

Пісня «Подаруй любов» Безверха К.

 Учні  

1.Чи переллю колись у слово

Оце щемливе почуття?

Що так зненацька і раптово

Ввірвалося в моє життя?

До крику — душу обпалило!

До крові — серце обпекло!

 

2. Подарувало мені крила,

До неба — вкотре! — підняло!

Не скажу, бо не знаю, як вийшло.

Все так сталося, ніби у сні,

Очі, схожі на стиглії вишні,

Зазирнули у душу мені.

 

3. Я завмерла від погляду того,

Зупинилося серце на мить:

В нім і радість була, і тривога,

Що одною струною бринить.

І відтоді я втратила спокій,

Мов зорю з почорнілих ночей.

 

4.Хоч минуло не мало вже часу,—

Не забула вишневих очей.

Тож не знаю, як воно вийшло:

Чи то справді було, чи у сні…

Очі, схожі на стиглі вишні,

Розтривожили душу мені.

Пісня «Про чарівника» Гусак Д.

Танець Горбенко+Усик+Рагуліна

ВЕДУЧА 2. А чи знаєте ви які традиції святкування Дня закоханих у інших країнах, наприклад у Англії у цей день ворожать. Дівчата пишуть на папірцях чоловічі імена, заліплюють їх в глину і кидають у воду. Кулька, що спливає першою, і приносить дівчині ім’я судженого.

ВЕДУЧИЙ 1. Француженки у ніч перед 14 лютого пришивають листки лавра до подушки, тоді можна побачити уві сні нареченого.

ВЕДУЧА 2. В Америці, Англії у день святого Валентина не зустрінете жодної жінки без букета квітів.

 ВЕДУЧИЙ 1. Один з британських звичаїв такий: 4-5 хлопців на папірцях пишуть імена дівчат, кидають їх у кепку і витягують. Дівчина, чиє ім’я витягне хлопець, стає його «Валентинкою». А хлопець, стоячи на одному коліні, читає їй сонет Шекспіра.

 ВЕДУЧА 2. День святого Валентина в Італії називають «Солодким днем», бо тоді прийнято дарувати своїм коханим переважно солодощі.

 ВЕДУЧИЙ 1. А поляки цього дня ходять до костьолів, моляться до ікони святого Валентина в надії на щасливе кохання.

 ВЕДУЧА 2. Як на мене, найбільш не ординарно День усіх закоханих святкують в Японії. 14 лютого на головній площі Токіо відбувається щось незвичайне: кілька дівчат та хлопців, стоячи на сцені, голосно вигукують свої побажання та освідчуються в коханні. Хто зробить це голосніше, той отримує приз.

Пісня «Я тоже его люблю» Безверха К.+ Юрченко Л.

Танець Крисинський СБК

ВЕДУЧИЙ 1. Багато років тому в Англії у цей день дітей наряджали в одяг дорослих. Вони ходили від хата до хати і співали пісні про Святого Валентина.

 ВЕДУЧА 2. В Уельсі з дерева вирізали дерев’яні ложки й дарували їх своїм коханим 14 лютого. Ці ложки оздоблювали сердечками, ключиками, що означало: «Ти знайшов шлях до мого серця».

Пісня «Як у нас на Україні» Кучеренко А.

ВЕДУЧИЙ 1. На Сицилії існує таке повір’я: якщо молода дівчина стоятиме біля вікна півгодини перед сходом сонця напередодні Дня Валентина і перший промінь впаде на неї, то того ж року вона вийде заміж.

ВЕДУЧА 2. У Німеччині дівчата писали на цибулинах тюльпанів чоловічі імена. Який тюльпан зацвіте першим — за того дівчина і вийде заміж.

Сценка 9 класу

 ВЕДУЧИЙ 1. У Римі хлопці витягували невеличкі аркуші з написаними на них жіночими іменами. А японці вважають 14 лютого своєрідним днем вітання, коли подарунки отримує в основному сильна половина людства.

 ВЕДУЧА 2. Усіх святкових витівок, що їх на День Святого Валентина роблять досить-таки серйозні люди, перелічити просто неможливо. Що там тобі листівки у вигляді сердечок, цукерки, парфуми і квіти! Як ви гадаєте, чи здатна була «залізна леді», колишній держсекретар Америки Мадлен Олбрайт обійти всіх учасників засідання Ради Безпеки ООН і вручити кожному з них по гарному подарункові із солодощами? Здатна — у День Валентина! Чи можуть жорстокі перуанські терористи дозволити побачення своїм заручникам із коханими? Так, лише у день Святого Валентина.

 ВЕДУЧИЙ 1. А в Норвегії 14 лютого можуть одружуватися без згоди батьків. В Японії в цей день освідчуватись в коханні може першою жінка.

Пісня «Вишня» Юрченко Л.

ВЕДУЧА 2. Коли, в якому віці приходить кохання? Звідки його чекати? Скільки разів можна кохати?

 ВЕДУЧИЙ 1. Відповіді на ці питання вам ніхто не дасть. Не існує рецептів кохання.

 ВЕДУЧА 2. Коли кохання є, то воно є, а коли його немає, то воно неодмінно прийде.

ВЕДУЧИЙ 1. Перша валентинка. Перше побачення. Перші квіти від коханого. Перший поцілунок. Перша любов… Найчистіше почуття. Багато людей згадують, що перше кохання запам’ятовується назавжди, і хоч бувають почуття сильніші, проте перше — найсвятіше.

Пісня «Очі волошкові» Семко О.

Гумореска Усик В.

ВЕДУЧА 2. Про людські душі Платон писав, що Бог розкидав їх половинки по всьому світу і ці половинки шукають одна одну під чарівну мелодію, а тоді коли роз’єднанні половинки зустрічаються навіть мелодія замовкає.

Пісня «Як я тебе люблю» Юхта Л.

Сценка 8 класу  «Валентинка»

Пісня Аліна Мищенко

ВЕДУЧА 2. Кохати — це чарівним вогнем палати,

І ним людину найдорожчу гріти.

 ВЕДУЧИЙ 1.  Кохати — то не треба поруч бути,

Гуляти разом в срібно зорі ночі.

ВЕДУЧА 2.  Кохати — це ніде і ніколи не забути

В цілому світі наймиліші очі.

ВЕДУЧИЙ 1.  Кохати — то не квіти приносити,

Кохати невірному не вдасться.

ВЕДУЧА 2. Кохати — не для себе тільки жити,

Кохати — то народжувати щастя.

Пісня «Тримай мене міцно» Астаф’єва С.

ВЕДУЧА 2: Сьогодні ви почули прекрасні слова і чудесну музику. Якщо ви слухали з відкритим і чекаючим серцем, то я впевнена, що ви зрозуміли ті істини, які не тільки вчать, а й перевертають все життя.

ВЕДУЧИЙ 1 . У відомого естрадного співака Віктора Цоя є хороші слова: “Кохання варте того, щоб чекати,  життя варте, щоб жити”. І я хочу, щоб ваше життя було великим, прекрасним, радісним.
Живіть! Живіть довго і щасливо!
І нехай у вашому житті завжди поряд буде кохання і любов до матері і батька, до землі любов одне до одного.

Танець Крисинський СБК (Флешмоб)

ВЕДУЧА 2. От і підійшла до кінця наша святкова програма.  Сподіваємось, всім було цікаво й весело. Чекайте світлого кохання. І воно обов’язково прийде до ваших сердець.

 

docx
Додано
2 січня 2019
Переглядів
1675
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку