Сценарій "Рухливий світ малят"

Про матеріал
У рамках тижня англійської мови "У здоровому тілі -здоровий дух" раджу провести для учнів 1-4 класів позакласний захід "Рухливий світ малят".Опрацювати прислів’я і приказки про спорт, відгадати загадки, вивчити спортивні команди, девіз, розіграти діалог,а найцікавіше -взяти участь у руханках, використовуючи кумедні відеоматеріали. Нехай наші діти будуть здоровими і щасливими!!!!
Перегляд файлу

Тиждень англійської мови «У здоровому тілі – здоровий дух»

Сценарій заходу для учнів 1-4 класів

Тема:Рухливий світ малят.

Мета:ознайомити учнів із прислівями та приказками, загадками про спорт; переглянути відео про користь овочів та фруктів; вивчити нову лексику (овочі, фрукти, команди); практикувати у діалогічному мовленні;

розвивати пам’ять, увагу, монологічне й діалогічне мовлення, швидку реакцію щодо виконанн певних дій;

виховувати здорову, рухливу особистість.

                                                              Хід заходу

Ведучий 1.

1.Hi,kids!..(привітання …)

2.Опрацювання прислівїв і приказок про спорт.

Здоров’я в порядку – дякуй зарядці.                                                                                                                                     Як дитина бігає і грається, так і їй здоров`я усміхається.                                                                                                                                                  Хто спортом займається, той сили набирається..                                                                                                       Загартовуй своє тіло з користю для справи.                                                                                                                         Холоду не бійся, сам по пояс мийся.                                                                                                                               Хто любить спорт, той здоровий і бадьорий.                                                                                                                 І кмітливість потрібна, і загартування важливе.                                                                                                                                    У здоровому тілі здоровий дух.                                                                                                                                                                            Вітрила так снасті в спортсмена у владі.                                                                                                           Змолоду загартуєшся, на все століття згодишся.                                                                                              Починай нове життя не з понеділка, а з ранкової зарядки.                                                                                                    Міцний тілом – багатий і справою.                                                                                                                 Зі спортом не дружиш – не раз про тім потужиш.                                                                                                Пішки ходити – довго жити. Віддай спорту час, а замість одержи здоров’я.

3.Руханка (за бажанням Baby Shark Dance )

Lets move.

Ведучий 2.

4.Загадки про спорт.

Бокс, хокей, бобслей, футбол, Сноуборд і волейбол… Стадіон, басейни, корт – Об’єднало слово… спорт. Дві команди, як в футболі, Та на крижаному полі, І дорослих, і дітей Позбирав на лід… хокей.

Кулю шкіряну ганяють, Лиш одну на полі мають! По ногах не б’ють — це фол! Називають гру… футбол.

Сіла купа дітвори І поїхала з гори… Люблять їх усі малята. Звуть візочок цей… санчата.

З нетерпінням зиму ждуть, Лід малюють — іскри йдуть! Гострі та стрімкі вони. Мають назву… ковзани.                                                                                                                                                                         Покатають нас вони, Але це не ковзани! Білі, чорні, сині, рижі… Дощечки ці звуться.. лижі.

Він лежати зовсім не хоче. Якщо кинути, він підскочить. Ледве вдариш, відразу навскач, Ну, звичайно – це(Мяч)

Запамятовуємо наш девіз.

5.Motto”Ole, ole, ole, ole, champions let’s go!”

Let’s look at the screen (fruits and vegetables)

6.Руханка (за бажанням Hands up. Hands down)

Let’s move.

Ведучий 1.

7.Commands.

For our head: turn left, turn right (one, two, three, four) For our hands: hands up, hands down (one, two, three, four) For our body: bend(зігнути) left, bend right (one, two, three, four) touch your toes (one, two, three, four) Four our legs: one, two, three, hop, one, two, three, stop.

Ведучий 2.

Hands up!

Hands down! Smile!

Hop, hop, hop.

Clap, clap, clap.

Clap, clap, clap.

Jump, jump, jump.

Stand in line!

Center, attention!

Carry on.

At ease! 

 Parade rest!

8.Руханка (за бажанням The Penguin Dance )

Let’s move.

Ведучий 1.

9. Use the dialogue and play it.

-Do you like sports?

-Yes, I do.

-What sports do you go in for?

-I go in for hockey in winter and football in summer. And what about you?

-I like skating in winter and volleyball and tennis in summer.

-Can you play tennis well?

-Yes, I can. And what sport game can you play well?

-I think I can play hockey well. I want to be a sportsman.

-Oh, that’s fine.

 Ведучий 2.

Руханка (за бажанням Jungle Boogie Dance)

Lets move.

Ведучі.

 Let's play sports
Let's have fun!
We can jump,
We can run.

The best move!

Руханка (за бажанням I like To Move It )

Ведучі.

Good bye! Be healthy and strong. Be happy.

docx
Додано
6 лютого 2019
Переглядів
748
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку