Сценарій свята "МІС ШКОЛИ"

Про матеріал
Ведучий 1: Красиві, граціозні і звабливі, Розумні, славні диво-претендентки. Сьогодні зовсім юні учениці А завтра випускниці та студентки. Ведучий 2 : Краса завжди перемагала славно І світ робила добрим та прекрасним Хай їм щастить у їхніх починаннях, А конкурс буде вдалим і прекрасним
Перегляд файлу

МІС ШКОЛИ -2019

Ведучий 1:         Красиві, граціозні і звабливі,

Розумні, славні диво-претендентки.

Сьогодні зовсім юні учениці

А завтра випускниці та студентки.

 

Ведучий 2 :        Краса завжди перемагала славно

І світ робила добрим та прекрасним

Хай їм щастить у їхніх починаннях,

А конкурс буде вдалим і прекрасним

Ведучий 1:  Сьогодні наша школа перетворюється на феєричний конкурс краси!

Можна по праву заявити, що наша школа  нагадує храм мистецтв, бо на достатньо високому рівні діти проявляють свої різноманітні таланти на невеличкій шкільній сцені. Конкурси краси, де учениці мають  змогу показати та проявити себе не тільки, як актор, модель, а заявити на всю шкільну нашу країну про свій особистий талант.

Ведучий 2 :        От і сьогодні знову ми маємо змогу потрапити на конкурс краси «Міс-Школи 2019».  Жваво наші конкурсанти почали підготовку до змагань. Тяжка боротьба чекає їх, бо треба мати не тільки зовнішні дані, але й мати талант показати свій неповторний внутрішній світ.

ВЕДУЧА1. Одне можемо сказати з упевненістю – всі учасниці конкурсу, без винятку, гідні цього звання!

ВЕДУЧИЙ.2А до речі, кажуть, що наші дівчата – найкрасивіші дівчата в світі  (до глядачів). Це правда?

ВЕДУЧА1. Ну звичайно! Хіба ти сумніваєшся? Вони найкрасивіші, найрозумніші, найпривабливіші, найталановитіші, найчарівніші…ну справжні принцеси.

ВЕДУЧИЙ2.І дійсно, яка маленька дівчинка не мріє стати принцесою? Напевно, так само мріяли стати принцесами і наші конкурсантки, які вже стали майже дорослими!

ВЕДУЧА.1 Сьогодні на наших учасниць чекають нелегкі випробування, тому, коли вони з’являться на цій сцені – давайте підбадьоримо їх оплесками!

(на фоні музики виходять по одній учасниці)

 

ВЕДУЧИЙ.2 Зустрічайте – учасниць конкурсу «Міс  школи 2019».

1

2

3

4

5

 

 

ВЕДУЧИЙ1.  Настав час представити журі нашого конкурсу – справжніх експертів і цінителів прекрасного! (представляють по черзі членів журі)

1. _________________________________________

2. __________________________________________

3. __________________________________________

ВЕДУЧА2 Отже, журі представлено, конкурсантки на сцені, а це означає, що попереду на нас чекає справжній феєрверк краси в низці конкурсів нашої програми.

Ведучий 1: І розпочнемо сьогорічний конкурс краси , традиційного конкурсу: «Візитна картка» ((представлення учасниць конкурсу).

Оцінювання: сценічна майстерність, оригінальність, винахідливість.

Час – не більше 4-х хв. Максимальна оцінка 5 балів.

Ведучий 2 : Наші учасниці готові вийти на сцену і я запрошую учасницю під номером 1 

 

(музична пауза)

 

Ведучий 1: Увага! Просимо оцінити наших конкурсанток шановне журі.

 

 

ВЕДУЧА.1 Що ж, ви переконалися, що наші конкурсантки – чарівні, привабливі, загадкові, скромні. Тому всі вони будуть нагороджені за номінаціями: міс Чарівність, , міс Фантазія,  І Віце міс , ІІ Віце міс,  Міс Глядацьких симпатій  і найголовніша міс – міс Школи 2019.

ВЕДУЧИЙ.2  А зараз поки дівчата-учасниці готуються до наступного конкурсу, музична пауза

Пісня _______________________________________________________

ВЕДУЧА1. Наші учасниці приготували для вас ще один конкурс-дефіле «Мій улюблений одяг». Зустрічайте учасниць.(Виходять під музику з певним інтервалом одна між одною).

ВЕДУЧИЙ.2 Це було...вражаюче!!! І як можна встояти перед такою красою?

Ведучий 2 : Авраам Лінкольн не раз любив повторювати, що зовнішня краса не віддільна від внутрішньої, тому наступний конкурс називається «Інтелектуальний» «Інтерв’ю»

Конкурс «Інтерв’ю»

Хто з учасниць дасть найбільш цікавий відповідь?

• Як ти вважаєш, яку людину можна назвати красивою? А ти красива?

• Які вчинки роблять людину красивою, а які зовсім не прикрашають навіть самого красивого зовні людини?

• Кажуть: «По одежі зустрічають — по розуму проводжають». Як ви вважаєте, що важливіше: бути красивою, або розумною, і чому?

• Краще бути гарною або багатою?

• «Не родись красивою, а родись щасливою» — говорить , народне прислів’я, а як думаєте ви?

• Цікаво дізнатися, які бажання і почуття привели тебе на конкурс?

• Може змінитися до тебе ставлення однокласників (якщо так, то як), якщо ти переможеш в конкурсі?

• Як, по-твоєму, повинен вести себе людина,як програв у конкурсі?

Питання для всіх дівчат:

• Що ви можете побажати своїм суперницям?

Ведучий 1: А зараз слово надається нашому вельмишановному журі.

 

 

Ведучий 1 :  Тепер черга настає  наступного конкурсу під назвою «Таланти та захоплення».

Ведучий 2:В цьому конкурсі всі учасниці повинні продемонструвати свої творчі таланти.

Учасницям пропонується у довільній формі розкрити свої таланти на сцені (вокал, хореографія, гра на музичних інструментах, розмовний та оригінальний жанри, циркове мистецтво).

Ведучий 1:Оцінювання: артистичність, майстерність виконання, енергійність, наявність елементів шоу, вміння гідно триматись на сцені, яскравість. Час - до 3- х хв.

Максимальна оцінка 5 балів.

ВЕДУЧИЙ.2Так, мені дійсно цей подобається найбільше. Так як саме в конкурсі талантів учасниці можуть якнайповніше розкритися, показати себе, завоювати прихильність суддів та глядачів. Адже кожна дівчина по своєму талановита. Одна захоплює своїм голосом, інша причаровує погляди неймовірним танцем. Ще одна продемонструє  власні малюнки чи здатність декламувати вірші.

ВЕДУЧА.1За умовами цього конкурсу, кожна конкурсантка повинна продемонструвати свій талант, тобто своє хоббі.

ВЕДУЧИЙ.2Наше журі оцінить у цьому конкурсі оригінальність номера, артистичність кожної учасниці та майстерність його виконання!

ВЕДУЧА.1Ну що, я бачу тобі вже не терпиться  побачити виступи наших учасниць? Отож, для виконання  шоу номеру запрошується учасниця №1...(потім по черзі всі дівчата виступають).

ВЕДУЧА2. Шановні наші глядачі! Як ми переконалися на практиці, шлях до зірок не такий вже і простий, за кожною маленькою зірочкою стоїть колосальна робота.

ВЕДУЧИЙ.1І навіть коли одного разу наші чарівні конкурсантки долетять у вихорі своєї професії до небес, то сподіваємося, що їм ніколи не доведеться падати в "зоряному дощі ”!

ВЕДУЧА2. Послухай,   а ти знаєш, як з’явилася жінка на світ?

ВЕДУЧИЙ1. Звичайно. Бог наслав на чоловіка сон, і коли той міцно спав, з ребра Адама зробив Єву.

ВЕДУЧА2. А мені відома цілком інша версія. Ось прослухай. Після того як до Бога звернувся чоловік і поскаржився на свою нудьгу, Бог замислився, з чого ж зробити жінку, якщо весь людський матеріал пішов на чоловіка. І тому став створювати жінку з кількох яскравих променів сонця, всіх чарівних фарб зорі, задумливого смутку, краси лебедя, грайливості кошеняти, граційності газелі, притягальної сили магніту.

ВЕДУЧИЙ1. Все змішав і додав: в’їдливості мухи, впертості осла, зажерливості акули, ревнощів тигриці, мстивості пантери, кровожерливості п’явки, дурману опіуму та невблаганності стихії.

ВЕДУЧА2. Цю жінку Бог вручив чоловікові зі словами: "Бери її такою, якою вона вийшла, і не намагайся її переробити. Зазнавай щастя з нею впродовж життя та терпи муки від неї до самої смерті ”.

ВЕДУЧИЙ.1 Ця легенда - жарт, але у ній є й доля істини, адже жінка – це одвічний біль і одвічна втіха. Вона може перетворити життя і на рай, і на пекло. Ні з чого може зробити скандал, приготувати їжу, та зробити собі наряд

ВЕДУЧА.2  Шановні глядачі, дозвольте оголосити цікавий і захоплюючий конкурс із умовною назвою  «Мода ХХІ сторіччя»  або «Мода в умовах кризи»

 

ВЕДУЧИЙ.1За умовами цього конкурсу, кожна конкурсантка повинна продемонструвати свій костюм, який вона зробила власноручно.

ВЕДУЧИЙ.2 Поки наші конкурсантки готуються, послухаємо пісню , _________________________________.

ВЕДУЧА.1  Скажи будь ласка, а що таке людська краса?

ВЕДУЧИЙ.2 Ну, краса... в загальному, це гарна зовнішність людини, досконалі і витончені форми її тіла, гарний одяг, який підкреслює гармонію дивовижного витвору природи і витвору рук людських, вміння себе подати, талант, розум...

ВЕДУЧА.1 Краса – це слово ніжне, яке звучить із милих уст…

ВЕДУЧА.2 От, ти колись був у Голівуді?

ВЕДУЧИЙ.1Ні, а ти що була?

ВЕДУЧА.2Ні, я лише мріяла...про Голівуд, червону доріжку, яскраві сукні, про зірок...

ВЕДУЧИЙ1.Зараз ти маєш змогу там побувати, на тебе чекає справжня „зоряна злива” наших красунь. Вони як істинні голлівудські акторки продемонструють свої яскраві вбрання. Адже для цього саме настав час. На вас чекає заключне дефіле у  вечірніх сукнях «Зірки Голівуду»

ВЕДУЧА.2 Ми пропонуємо вам останній конкурс, де дійсно ви побачите красу і грацію наших учасників. Отже, зустрічайте дефіле учасниць у вечірніх сукнях.

ВЕДУЧА1. Оплески нашим Леді! Вони прекрасні!

ВЕДУЧИЙ.2 Без сумніву, кожна з цих учасниць достойна стати першою. Але першою є тільки одна, яка сьогодні отримає титул "Міс  Школи 2019”.

ВЕДУЧА.1Подивися на цих дівчат (показує на учасниць) сьогодні ми переконались, що всі вони дійсно красиві. Вони вміють майстерно продемонструвати власний образ, вони розумні, талановиті, стильні...Вони прекрасні! І кожну вже можна назвати переможницею. Адже сьогодні вони досягли достатньо багато. Вони пішли вверх...і впевнена, уже не будуть зупинятися!

ВЕДУЧИЙ.2Цілком погоджуюсь з тобою. На превеликий жаль, наше дійство підходить до свого логічного завершення. І як у будь-якому конкурсі краси потрібно обрати лише одну переможницю. Але це не означає, що інші не отримають нагороди. Кожна учасниця отримає власний титул.

ВЕДУЧА.1А поки наші судді сперечаються щодо переможниці конкурсу, послухаємо пісню у виконанні.(Звучить пісня ____________________)

ВЕДУЧИЙ2. Отже, дорогі друзі, ми починаємо нагородження чарівних конкурсанток. Слово надається журі.

Виступ журі

ВЕДУЧА1.Що ж, на жаль, навіть найчудовіший вечір добігає кінця і від його закінчення нас відділяють тільки декілька хвилин. То ж давайте  іще раз привітаємо наших учасниць бурхливими оплесками!

ВЕДУЧИЙ.2 Шановні наші красуні! Ми вітаємо вас всіх. Нехай щастить вам у житті, чистих рос вам, мудрої думки, краси і нев’янучої вроди. Будьте завжди впевнені у собі і знайте, що кожна з вас – найкраща.

 

 

 

 

docx
Додано
12 березня 2020
Переглядів
2568
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку