Сценарій "Свята зустрічі з майбутніми першокласниками"

Про матеріал

Сценарій містить розробку зустрічі вчителя з майбутніми першокласниками. в заході приймають участь учнів 4 класу, які запрошують малюків до країни Знань. Сценарій можна використати після завершення "Школи майбутніх першокласників"

Перегляд файлу

Свято зустрічі майбутніх першокласників, запрошення малюків у країну «Сонячні промінці СЗШ № 29»

1 учень: Гей, дорослі і малята,                                                                                                             Всіх ми раді привітати!                                                                                                           Всіх запрошуєм до нас,                                                                                                                   Бо наша школа – супер-клас!!!

2 учень: Отож, часу дарма не гаймо,                                                                                     Нашу зустріч починаймо!                                                                                                     Дужче музика заграє,                                                                                                            Гостей у залі привітає!!!

(Танок з парасольками у виконанні учнів 4 – Б класу)

3 учень: Люблю я рідну нашу школу,                                                                                 Люблю її я двір.                                                                                                                   Дерева, квіти, класи                                                                                                                           Та посмішки учителів!

4 учень: Ми любимо нашу школу та знаємо: її двері відчинені щодня.

5 учень: Щодня, щохвилини школа чекає на нас!

6 учень: Чекають затишні класи, просторі коридори, шкільні друзі та вчителі.

Всі разом: Приєднуйтесь і ви до нас!

7 учень: Приходьте навчатися, спілкуватися, радіти і жити разом із нами!

(Лунає пісня «Африка» у виконанні учнів 4 – А класу)

Ведуча: Щоб у школі вам прижитись,                                                                                  Правил добрих треба вчитись.                                                                                                 Ось послухайте ви їх                                                                                                        Та дотримуйтесь усіх.

8 учень: Перше правило: учись,                                                                                                    Працюй щоденно, не лінись,                                                                                                                     Щоб розумним підростати,                                                                                                      Щоб «12» завжди мати!

9 учень: Друге правило: трудись,                                                                                                            На ледачих не дивись,                                                                                                                     Мамі вдома помагай,                                                                                                                         Про порядок завжди дбай!

10 учень: Бути чесним і правдивим –                                                                                      Третє правило у нас.                                                                                                                   Бути другом незрадливим:                                                                                                         Клас – за тебе, ти – за клас!

11 учень: Мудре правило четверте                                                                                                  Знай і друзям розкажи:                                                                                                        Наполегливо й уперто                                                                                                             Економ і бережи                                                                                                                              Парту, книгу, кожну річ!

12 учень: П’яте правило: читати,                                                                                         Малювати і співати,                                                                                                                Гратися з товаришами                                                                                                                           І дружити разом з нами!

(Танок «ляльок» у виконанні 4 – Б класі)

Ведуча: Шановні батьки! Цього року вам надзвичайно щастить. Адже ви матимете змогу вивчати іноземну мову разом з вашими дітьми вже з першого класу. В нашій школі вивчаються три мови: англійська, німецька і французька. Порадійте за наших юних учнів – «іноземців».

(Звучить пісня французькою мовою у виконанні учениці 4 – А класу                Штанько Софії)

13 учень: Початкова школа наша -                                                                                          Рідний дім для нас!                                                                                                                 Добре малюків навчають                                                                                                           Мудрі вчителі та вихователі.                                                                                                             Серце віддають вони,                                                                                                                   Як справжня матері!

14 учень: Перший вчитель, як дбайливий садівник,                                                              Що прихиляється до гілки,                                                                                          Перекладає мудрість книг                                                                                                          В дитячі маленькі голівки!

Ведуча: То ж настав час поближче познайомитись з учителями, які поведуть дорогою шкільного життя майбутніх першокласників.

(Представлення вчителів 1-х класів заступником директора з НВР                 Глущенко Л. Є.)

(Виконання акробатичного номера у виконанні учениці 4 – Б класу                Недошопи Ангеліни)

Ведуча: Країну дитинства відкриємо ми для вас!                                                               «Сонячні промінці» - наша країна,                                                                                                Рідний дім для наших діточок.                                                                                                     Малюки – промінчики малі,                                                                                                    Всім дарують усмішки ясні!

  • То ж давайте вивчимо промовку:

Промовка:

- Раз, два.                                                                                                                                         - Сонце сяє.                                                                                                                                    –Три, чотири.                                                                                                                                                               – Зігріває дітлахів наших усіх і дарує дітям сміх.                                                                          – Сонце наше променисте.                                                                                                               – Кличе нас до справ цікавих, різних.                                                                                                           – З нами весело рушай.                                                                                                                 – Поспішай – не зволікай!

15 учень: То ж приєднуйтесь і ви до нас.                                                                      Завітайте в наші класи, в нашу школу!

16 учень: Здолає все могутній наш народ,                                                              Талановитий, мудрий і завзятий.                                                                                             Ми вірим в справедливість і добро                                                                                                   І в душу його, щиру і завзяту!

17 учень: Я вірю в дружній наш народ,                                                                                   Який собі збудує кращу долю,                                                                                                Досягне ще незвіданих висот,                                                                                         Зберігши честь свою, культуру й волю!

(Пісня «Усміхайся» у виконанні учнів 4-х класів)

Ведуча: Ласкаво просимо вас, люба малеча, наші майбутні першокласники, до нашої дружньої шкільної родини. Запрошуємо вас до нашої школи, яка стане дороговказом кожному, хто ступить на її поріг!!!

(Вручення медальок майбутніх першокласників)

(Виконання пісні «Ми діти твої, Україно!» у виконанні учнів 4 – А класу)

 

docx
Додав(-ла)
Мешко Олена
Додано
29 жовтня 2018
Переглядів
860
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку