Сценарій "Свято Останнього дзвінка-2019"

Про матеріал
Пропоную вашій увазі сценарій на свято "Останнього дзвоника-2019", який розрахований для учнів 1-11 класів. Завчасно дякую, якщо комусь сподобається та стане в нагоді.
Перегляд файлу

1

 

СВЯТО ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА-2019

                                                Лунають фанфари-№1

1. Увага! Увага! Увага! В цей весняний, незвичайний день                                                Всім жителям країни Знань ми щирих надсилаємо вітань.

2.В душі одразу сонечко засяє і забринить квітками доброти.                                          Дитинства світ теплом нас зігріває, адже найкращої пори в житті немає.

1. Цей світ, як казка, як безмежне диво, захоплює, чарує, кличе ввись.                              Життя чудове, коли всі щасливі. Ти не сумуй і літу посміхнись.

2.Останній дзвоник - незабутнє свято,                                                                    Мов спомин про шкільний веселий час...                                                                 І, як завжди, гостей у нас багато,                                                                            Здається, весь Молочанськ в гостях у нас!

1. То ж свято яскраве починається, і так радо нам сонечко всміхається,                                Хмаринки у небі пливуть. Квіти чудові цвітуть.                                                                  2.Школа наша - життя дивограй.                                                                                   Свято Останнього дзвоника стрічай!

    В. Доброго дня вам, дорогі друзі – всі-всі, хто присутній на нашому святі. Сьогоднішній день дійсно сповнений сонячного тепла, веселих посмішок друзів. І це не дивно, адже вам всім, дорогі учні школи є чому радіти.  Уроки закінчилися і попереду тепле літечко, пора канікул. Але це все ще попереду. А сьогодні уся шкільна родина разом. Родина, яку об'єднує єдине,- любов і повага до школи. Дружба і злагода об'єднує усіх присутніх учнів, батьків, вчителів, і тих, хто завітав на свято порадіти разом з нами…                                                                                                                    Але для наших одинадцятикласників це свято сумне, адже для них сьогодні продзвенить останній в їх житті шкільний дзвінок.

В. Злинь же, музико, в небо сильніше,                                                                          В добру пору лунай, в добрий час.                                                                            Хай же ллються оплески гучніше!                                                                                     Випускники дорогії, на свято Останнього дзвоника                                               Ласкаво запрошуєм вас!..

Зустрічаємо гарячими оплесками наших випускників -2019 року разом з класним керівником – Зачосенко Оленою Іванівною.

(Під підібрану музику для кожного випускника виходять                      випускники, які роблять індивідуальні,  танцювальні па, на кожного випускника зачитується характеристика)

В. Нехай на всіх чекають добрі зміни!                                                                           У наших свят традиція одна:

Рівняємось на прапор України!                                                                                 Хай  Гімн держави зараз пролуна!

 

                                 Звучить Гімн України №3

В. Очікуванням кожне серце б'ється,

Надії вогник у очах не згас...

А зараз слово надається  директору школи…                                                                                 Шановні друзі, зустрічайте! Романова Марина Іванівна… вітає вас!                                                                 

(Виступ директора. Вручення грамот та вимпелів.)

В.   В нашій дружній родині, що  школою зветься,

Присутні гості, бо так здавна ведеться.

Ми їх бачити раді на нашому святі,

 Бо на теплі слова наші гості багаті.

То ж слово для привітання надається:

 

 

 

 

 

В. Сьогодні найбільш урочистий і радісний день не тільки для наших випускників, а й для їхніх батьків. Адже всі ці 17 років, вони були поряд.                                             Це до них ви, дорогі наші одинадцятикласники, прихиляли голови у хвилини відчаю і невдач, у хвилини радості і щастя. Пам’ятайте, що рідніших і ближчих людей на світі не буває.

Від імені батьків наших випускників до слова запрошується ____________________________________________________________

Без оголошення говорять у відповідь своїм батькам випускники

1.Нас всіх приводять у цей світ, батьки. За руку потім в школу,                                                                                                                                       

Щоб ми продовжували рід й життя, не розірвалось коло. 

2.Нас пестять ніжно, мов зерня,  опікують і доглядають, 

Щоб чемним виросло дитя, зрання й до ночі дбають. 

3.І ми, в обіймах теплих тих, ростемо непомітно й швидко, 

Бува засмучуємо їх, та ненароком… й дуже рідко. 

4.Але сумна приходить мить - між зорями розвіється дитинство, 

Завтра в життя доросле летимо й розірветься єдинство. 

5.Стаєм сьогодні на крило. Полетимо ми журавлями. 

Та ласка Ваша і тепло, залишаться назавжди з нами. 

6.Спасибі рідні Вам за все, сто раз це скажемо уклінно, 

Дорослий вітер нас несе… та обіцяєм – неодмінно 

7.В гніздо рідненьке, як в теплих снах на мить завернуть Ваші діти,                                                                                         

Щоб вас провідати й подякувать за все, подарувати гарні квіти.                            

8. Спасибі вам наші рідні, від нас, уже дорослих дітей                                                За вашу материнську й батьківську доброту                                                                   За вашу відданість до нас святу.                                                                                            І сьогодні у цей час, ми  запрошуємо вас на вальс.

 Випускники запрошують батьків і танцюють вальс- №4

В. Шкільне подвір’я, мабуть, кожен знає                                                               До школи в нас прямують всі стежки.                                                         Випускники! Вас зараз привітає                                                                                Надія школи – наші малюки!                                                                                           Цю мить вони чекали довгий час.                                                                                  Увага! Слово має перший клас!

Першокласники виходять під музику №5

1. Сьогодні в нас велике свято  шкільних весняних іменин 
Прийшли ми з квітами вітати випускників новий загін. 
2. Випускники! Які ви всі красиві, усміхнені, веселі, чепурні 
Дивлюсь на вас – обличчя всі щасливі, дорослим стати хочеться й мені! 
3. Ми вітаємо вас щиро Вам обіцянку даєм, 
Що у школі ми ніколи  друзі, вас не підведем. 
4. Сьогодні ваше свято –  це незабутня мить, 
Я хочу побажати: нехай вам всім щастить! 

5. Як ми заздримо вам зараз: ви такі великі!                                                          Навіть мами за чуби вже не можуть смикать.

6. Бо хіба смикнеш  такого вже за чуба, як колись?                                                Треба ставити драбину, щоб до чуба дотягтись.

7.(д.) Який строгий в хлопців вид! Українці нові!                                                            І коли вже наші стануть такі суперові?!

8.(хл.) Поряд з ними випускниці. Ви, напевно, знаєте:                                            Кращих, ніж у нашій школі, ви ніде не знайдете!

9.(д.)Ми вам зараз заздримо, Ви  всі такі модельні, кльові,                                                       Мобілки у всіх круті та  зачіски хіпові.

10. Ми теж колись  станемо дорослі та кльові!                                                                     Ось тоді позаздрять й нам  малюки у школі!                                                              11. Щоб закінчили, як замислили, ви цей важкий останній рік,                                       Ми вже до випускного іспиту шпаргалки маємо для всіх.

12. А ми обіцяємо гарно учитись, щоб зміною вашою стати.                                                   І честь нашої рідної школи завжди і в всьому будем захищати!

13.Ну, а зараз у цей час, вам бажає перший клас:                                                     Будьте завжди на висоті, всім щасливого путі!

В. Дорогі випускники нашої школи, а зараз за старою шкільною традицією  вас вітають ваші молодші друзі – дев’яти та десятикласники. Зустрічайте!                                                                                                                 Вихід 9-10 кл. під музику№6

1.Доброго дня всім присутнім на цьому чарівному, святковому подвір′ї нашої рідної школи! Дорогі випускники, колись давно, а точніше 11  років тому, ви прийшли до школи. Багато випробувань і цікавих наук чекало  на вас. І сьогодні ми тут, щоб нагадати вам ваші шкільні роки: сходинка за сходинкою, від першокласника до випускника.                                      2. У 1 класі ви навчилися читати і писати, а деякі навіть списувати.
3.У 2 класі навчилися відрізняти вчителів від старшокласниць і часом вітатися до них.                                                                                                                4. У 3 класі ви вже вміли знаходити їдальню, спортивну та актову зали і навіть із закритими очима.
5. У 4 класі ви навчилися вимовляти повну назву своєї школи, а деякі  навіть з першого разу.
6. У 5 класі ви зрозуміли, що вчителів у школі більше, ніж учнів у класі, і тому довго плутали їх ім’я та по-батькові.
7. У 6 класі навчилися ховати крейду, щоденники, а деякі навіть своїх  батьків.                                                                                                                            8. У 7 класі ви вже знали, що похід до шкільної медсестри можна зробити значно цікавішим, включивши до маршруту зупинки у магазині «Дар» чи «Весна», прогулянку по шкільному подвірї, столовій та  ненароком затриматись біля кабінету інформатики, де гарно ловить вай-фай.                                                             

9. У 8 класі навчилися швидко готувати позакласні заходи, деякі навіть  за один день.
10.У 9 класі вже вміли користуватися одним зошитом на всіх уроках і  вчити домашнє завдання, не відкриваючи ні підручника, ні зошита.
11. Ну, а в 10-11 класах    підказувати, підглядати, робити шпаргалки і прогулювати  уроки це все ви вміли робити з легкістю одразу.                           12.І сьогодні ми бажаємо вам, щоб  шкільний дзвінок, який пролунає для вас востаннє, нехай стане пам’ятним відлунням у ваших серцях, дзвінком  шкільних чудових років  дитинства.                                                                          13. Нехай щастить вам у дорозі, продовжуйте навчання всі!                                         Не забувайте що у ВУЗі, ви  нам потрібні МОЛОДЦІ!                                        14.Хай вам вітри студентські віють, яскраво молодість цвіте                               Не забувайте рідну школу, і все найкраще й дороге.                                                  15. Щоб ваша доля щасливою й солодкою була                                                              Прийміть український коровай та два торта…                                                               Та за шкільною традицією ми – десятикласники, даруємо вам напамять  святкові стрічки – «Випускник-2019 року»

Під музику № 7   дарують коровай, торти, стрічки

16. А зараз ми хочемо вас привітати та сюрприз подарувати                                      І це буде не хіп-хоп! Зустрічайте- танцювальний флешмоб!

                                    Музика № 8    Флешмоб 9-10 клас

В. Дорогі наші випускники, сьогодні в вашу честь пролунало багато теплих слів та побажань. А зараз наступила ваша черга, і вам надається слово для привітання. Зустрічаємо випускників 2019 року гарячими оплесками!

     Вихід 11 класу під музику №9

 1.Весна багата безліччю дивин,                                                                                                                      Але яких – не знаємо зарання…

Навчальний рік скінчився ще один:                                                                                                         для вас – звичайний, а для нас – останній.

2. Ось час проб’є і школу ми покинем,

Уже назавжди – тут не буде нас.

Розійдемось, у світ ясний полинем,

І засумує школа й рідний клас.

3.Ми були багаті у добрій шкільній хаті,                                                               Ми були цікаві, веселі й завзяті                                                                              Ми тішили серце, ми тішили душу                                                                                 А зараз прощатись не вмієм, та мусим.

4.Студентської долі, студентського щастя,                                                    Професій цікавих бажаю знайти                                                                                      Не зазнавайтесь, не одцурайтесь                                                                                                   Тримаймося разом на довгі роки!                                                                               5.За всі побажання, за всі сподівання                                                                          Спасибі вам, рідні батьки,                                                                               Покинули клопіт, свою ви роботу                                                                               Сьогодні ви з нами на свято прийшли.

6. Спасибі  вам друзі і вам першачки                                                                                  За добрі і гарні слова,                                                                                               Не будемо нині у долі гадати                                                                                                  Дай Бог, щоби добра була!

7.А вам, педагоги, здоров'я і сили                                                                         Творіть диво Мудрості, сійте зерно!                                                                                Спасибі! Спасибі! І ще раз спасибі!                                                                                              За те, що зернятко в душі проросло!

     Співають пісню на мелодію О.Вінника  №10 «Вовчиця»

 

8.Хвилини прощання... Неминучі, невблаганні... і як не тяжко вимовити це слово – вони останні... Ті, що так міцно зв'язували нас з дитинством, з рідними, близькими, незабутніми шкільними роками. Слова губляться і, навіть, бояться набрати того змісту, якого збагнемо вже завтра, післязавтра, через роки...

9. (Хл.)Востаннє... Востаннє пройдемось шумними шкільними коридорами, востаннє ці парти, ці стіни, галасливі класи, красиві однокласниці, востаннє так солодко пахне бентежність дитинства,  востаннє... прощання з вами, шановні вчителі.

10.Ми знайшли у Вас друзів, порадників, знайшли батьківську науку, мудрість, материнську доброту, чуйність. По-дитячому наївні, буйні, смішні ми завдавали вам не раз прикрощів та болю. Простіть нас... Простіть і за цей останній невивчений урок – урок прощання.

11.Простіть нас... Прийміть дяку нашу, любов нашу , повагу нашу, дорогі вчителі. Ви зуміли обєднати нас в своїх стінах, ви ніколи не робили різниці між нами, ми всі були одинакові, рівні, ми були  вашими дітьми.

12. Шановна наша, Олена Іванівна. Ви – наш мудрий класний керівник, який вміло всі ці роки направляв нас недосвідчених  на правильний життєвий шлях. Зараз, завдяки вам, наші очі відкрилися, і ми готові здійснити свій перший політ у доросле життя. 

13.Вибачте нас, Олено Іванівно, за те, що ми не завжди прислухалися до ваших порад, і, роблячи помилки, робили по-своєму. Адже тим самим ми змушували переживати і хвилюватися ваше серце.

14.Ми назавжди запам'ятаємо ті уроки життя, які Ви нам подарували. І ваші поради допоможуть нам у важкі моменти нашого життєвого шляху. Спасибі Вам, Олено Іванівно! Ми  завжди будемо памятати про вас.

15.Прощай, рідна школо, і всі педагоги,                                                          Прощай весь шкільний колектив!                                                                                    Спасибі за мудрість, за хліб і турботу                                                                                                              За прикрощі наші – простіть.

16.Спасибі всім, хто творив це свято, за добрі і гарні слова                                                 Це все нам в дорогу, в шкільну нашу скриню, яку понесем у життя.

Музика №11      11 клас дарує квіти вчителям

 

 Перехід на музику (фон) №12

( 11- класники на фоні  цієї музики по черзі говорять слова та стають у коло перед сходами, держаться за руки і роблять під музику плавні рухи) 

17.     Прощавай, дитинства золота країна!                                                               18.     Прощавай, красива лялька назавжди!                                                                 19.     Прощавай, прекрасний світ казкових див!                                                          20.     Прощавай, солодкий сон дитячих днів!                                                            21.     Прощавай, чарівний океан уроків!                                                                   22.    Прощавай, дзвінків шкільних пора!                                                                       23.     Прощавайте  контрольних невпевнені кроки!                                                 24.     Ми відлітаєм, прийшла вже пора!

                           Музика затихає

В. Дитинство ваше відлітає вже тихенько,                                                              Самі ви цього ще не зрозуміли.                                                                                         І кульки в небо відпускайте ви легенько,                                                                Щоб ваші мрії теж у вись злетіли.

Всі: Раз, два, три, Дитинство, лети!                                                                                     Лети, відлітай, нас юність, стрічай!!!

               (11 кл. відпускають кульки, хлопають в долоні, ідуть і клином стають на пісню на сходах))

11 кл. співають пісню на мелодію Дзідзьо  «Я че кохав»   №13

В. Лінійка. Привітання. Сміх!                                                                                         Лунає дзвоник тут для всіх!
Випускники! Прийшов ваш час!                                                                                           Для вас дзвенить  останній в школі раз!…

Для подачі Останнього дзвоника запрошується 11-класниця-                         Биченко Юлія та першокласник -

  (першокласник вибігає, бере дзвінок і дзвонить по колу  перед 11 кл. підходить в кінці до Юлі , вона береться за дзвінок і разом з першокласником дзвонять, а за ними ідуть 11 клас)                                  

                             Під   музику №14

В. Школа, увага, струнко! Свято Останнього дзвоника оголошується закритим!

                                Гімн України    №15

 

docx
Додано
21 травня 2019
Переглядів
932
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку