Сценарій урочистого відкриття арт простору "Маленька історія про велику мрію"."

Про матеріал
Сценарій для урочистого відкриття актового залу чи арт простору, як завершення та підсумок шкільного проєкту "Долучись до здійснення мрії!"
Перегляд файлу

1

 

Сценарій урочистого відкриття арт простору

«Маленька історія про велику мрію»

 

Фанфари

В.1 Доброго дня, шановні гості! Ми раді вітати вас у  стінах нашої Хмельницької середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №14 – другій домівці кожного учня та вчителя.

В. 2. Сьогодні ми з радістю запрошуємо вас стати свідками урочистого відкриття нашого арт простору та щирої  подяки усім людям, які долучилися до його створення.

В.1. Свято наше називається «Маленька історія про велику мрію». Таку назву ми обрали не даремно.

В. 2. Бо все починалося саме з мрії. Мрії багатьох поколінь учнів нашої школи, її вчителів та адміністрації.

В. 1. Так склалося історично, що Хмельницька ЗОШ №14, яка відкрилася у 1951р. працює у приміщенні, де не було заплановано актового залу. Різні плани та задуми про його будівництво не були реалізовані в силу різних обставин.

В. 2. І лише у 2018 році завдяки  наполегливості директора   та підтримки депутата Хмельницької Міської Ради, а також завзятості учнівського і педагогічного колективу розпочалася реалізація шкільного проекту «Долучись до здійснення мрії», метою якого було зібрати кошти та  облаштувати артпростір. Місце - для розвитку, реалізації та демонстрації учнівських талантів.

В. 1. Проєкт тривав 2 роки. Не всі вірили у його результативність та успішність. Але ще більше людей докладали масу зусиль, щоб дитяча мрія таки здійснилася.

 В.2.  І ось нарешті настала урочиста година. Ми з нетерпінням чекаємо, коли цю червону стрічку переріжуть, і учні нашої школи з гордістю та ентузіазмом покажуть свої творчі  можливості та таланти.

В. 1. Але спочатку давайте привітаємо поважних гостей, які прийшли до нас на свято, щоб розділити нашу радість.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

В.2. Запрошуємо до слова Директора школи Наталію Василівну Широку.

Виступ директора

В.1.   Запрошуємо директора школи Наталію Василівну та представника учнівського самоврядування школи - Богач Єву для  почесного відкриття артпростору Хмельницької середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №14. Оплески друзі!

Фанфари

В.2. Чудово!  Артпростір відкрито. Нам дуже пощастило і ми щиро вдячні всім тим, хто долучився,  за таку красу. Багато свят та заходів тепер проходитимуть в новій актовій залі.

В.1. Зустрічайте оплесками наших перших артистів, учасниць вокальної групи «Перлинки Поділля», учениць 9-А класу з піснею «Друзі єднаймося!».

Пісня

В.1. Настав час подякувати усім людям, які не були байдужі та взяли участь у  шкільному проєкті «Долучись до здійснення мрії!»

В. 2. Для реалізації проєкту було заплановано кілька етапів. Перший з них і досить важливий  – це збір коштів. Над цим етапом працювали учні батьки та вчителі  нашого навчального закладу.

В.1.  Протягом 2018-2019 навчального року у школі були проведені різноманітні заходи: благодійні солодкі ярмарки, цікаві майстер класи, різдвяні колядування, завдяки яким  ми  зібрали досить вагому суму.

   Давайте подивимося як це було.

 відео.

В. 2. Запрошуємо на сцену директора школи Наталію Василівну та заступника директора з навчально-виховної роботи Ольгу Вікторівну Кшановську для вручення подяк за активну участь у першому етапі проєкту «Долучись до здійснення мрії!»

Вручення   подяк

В.1. Спільна справа завжди об’єднує, здружує, приносить позитивний результат і велике задоволення.

В.2. Ми бажаємо, щоб наступний виступ наших учнів теж приніс вам велике естетичне задоволення.

В.1. Зустрічайте танцювальний колектив «Феномен» під керівництвом Брандебури Катерини Володимирівни.

Танець

В.1.  Наступний етап нашого проєкту потребував фізичної чоловічої сили. Починалися демонтажні та монтажні роботи у приміщенні їдальні.

В.2. На допомогу прийшли справжні чоловіки, майстри своєї справи, чудові педагоги,  активні старшокласники та умілі батьки нашої школи.

В.1. Будівельні та монтажні роботи були досить важкими, об’ємними і тривалими. Але результат нас порадував. Це видно на фото. Давайте подивимось! Перегляд фото

В.2.  Приміщення арт простору вийшло хоч і невелике, але світле та комфортне. Дякуємо усім учасникам ІІ етапу шкільного проєкту   і запрошуємо їх на сцену.

Вручення подяк.

В. 2.  Прийміть хореографічний подарунок від учасників танцювального колективу «Акцент» під керівництвом Венгер Аліни Олександрівни 

В.1. Зустрічайте їх оплесками!   Виступ

В.2.  Лук'яне , тобі подобається наш новий зал?

В.1. Так, дуже! Він такий світлий, сучасно оздоблений   написами, фотографіями  та малюнками на стінах.

В.2.   Хто ж таку красу зробив?

В.1. Все це заслуга учасників наступного етапу нашого проєкту,   художньо-естетичного оформлення арт простору.

В. 2. Тут вже працювали жінки, талановиті, креативні, красиві, емоційні. Ось фото їхньої роботи.  

В.1. А ще тут є сучасна техніка, що допомагає проводити різноманітні заходи і навіть уроки інформатики, за що ми дякуємо Міській раді та Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради.

 Перегляд фото.

В.2. Краса врятує світ. А ми дякуємо нашим красивим і обдарованим майстриням.

Вручення подяк

В.1. Шкільний проєкт «Долучись до здійснення мрії» підійшов до свого завершення. Артпростір урочисто відкритий. Ми подякували усім, хто взяв участь у цій важливій та добрій справі.

В.2. Дитяча мрія здійснилася. Учні, педагоги та батьки Хмельницької ЗОШ №14 радіють появі приміщення, де можна розвивати дитячі вміння, таланти та демонструвати їх на публіку.

В.1. Артпростір  наш з’явився наче з казки.

Як тут не вірити у чудеса?

Вам від душі ми скажемо спасибі.

Бажаєм миру, щастя і добра.

В.2. Вдячні ми всім за щиру турботу,

За вашу важку й всім потрібну роботу,

 За те, що мрії дитячі збуваються.

Події такі ніколи не забуваються.

В.1. Ми любим сердечно наш затишний дім,

       Надійно і тепло, спокійно у нім.

            Його полюбити і вас закликаємо.

       Приходьте у гості,  будем раді, чекаємо!

       В.2.  Зустрічайте на сцені красунь одиннадцятикласниць з піснею про школу. 

Виступ

В.1. Дякуємо Всіх за увагу та участь! До нових зустрічей!

docx
Додано
29 серпня 2022
Переглядів
1050
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку