Сценарій виховного заходу "Міс ліцею"

Про матеріал

В І – Доброго дня шановні пані та панове.

В ІІ – Вітаю вас!

В І – Ти - вся любов. Ти - чистота,

Довірливість благословенна.

Твоя краса мені свята,

Твоя любов мені священна.

В ІІ – Трояндо неба і землі,

В тобі всі їхні барви грають,

У мене сльози розцвітають,

Цвітуть думками на чолі.

В І – Не випадково, сьогоднішню зустріч ми розпочали лірикою, яка оспівує чарівність прекрасної половини людства.

Перегляд файлу

 

Голос за сценою – Пані та панове ! Ведучі нашого свята ! Зустрічаймо їх оплесками.

(Звучить музика. На сцену виходять Ведучий І та Ведучий ІІ).

 

В І – Доброго дня  шановні пані та панове.

В  ІІ – Вітаю вас!

В І – Ти - вся любов. Ти - чистота,

Довірливість благословенна.

Твоя краса мені свята,

Твоя любов мені священна.

В  ІІ – Трояндо неба і землі,

В тобі всі їхні барви грають,

У мене сльози розцвітають,

Цвітуть думками на чолі.

В І – Не випадково, сьогоднішню зустріч ми розпочали лірикою, яка оспівує чарівність прекрасної половини людства.

В  ІІ – Хто з нас, хлопців, не оглянеться, побачивши на вулиці струнких, довгоногих, з красивими фігурами, симпатичними обличчями й чарівними усмішками дівчат?

В І – Що не кажіть, Україна славиться красунями. Здавна в усьому світі славились українські дівчата. Їм в усі віки були притаманні неповторна врода, світлий розум, працьовитість, ввічливість, багата фантазія і, звичайно ж,  велика шана, любов і повага до рідного краю.

В ІІ.  З давніх-давен   вроду  українських дівчат порівнювали з трояндами, які розпускаються сонячним ранком, ваблять до себе зрошеною росою ніжних пелюсток, їхня бадьорість нагадує перші промінчики сонця.

В  І.  А пригадаймо Роксолану. Це дівчина своєю вродою, чарівністю підкорила півсвіту. Ясним розумом дочка Ярослава Мудрого Анна заполонила серце французького короля Генріха. Я думаю, ви згодитесь, що врода це не основне. Для того, щоб бути гарною жінкою  не достатньо лише вроди, потрібно бути  моторною, розумною, веселою, хазяйновитою. 

В  ІІ – Тільки такі дівчата і навчаються в нашому ліцеї.

В  І. Сьогодні чудовий день. Я сподіваюсь у вас гарний настрій ?

В ІІ. Сьогодні  до нас завітало свято! Ми раді бачити вас на нашій  шоу-програмі “Міс ліцею 2015”.

В І.Саме сьогодні ми повинні визначити, хто з чарівних учасниць завоює  цей почесний титул і кому одягнемо корону Королеви краси.

В І. Мушу визнати, що в нас всі дівчата просто чарівні, але з них ми маємо вибрати одну, а як це складно, бо в кожна  з них  смілива, відважна, завзята, неординарна особистість.

В ІІ.   Щоб це змагання було чесним,

Ми оберемо журі почесне.

Поглянемо разом з вами, друзі,

Хто буде в цім почеснім крузі .

В І. Що ж, це явний симптом того, що настав час представити журі нашого конкурсу - справжніх експертів і цінителів жіночої краси!

В ІІ.  Головним поціновувачем жіночої вроди сьогодні буде голова журі, а це _________________________________________.

В І. Серйозний, але справедливий _____________.

В ІІ.  Ваші трудові якості оцінить _____________________.

В ІІ.  Обдарованість, чарівність та інтелектуальні здібності оцінить  ____________________________________

В І. Також ми раді вітати на нашому святі непідкупних, чесних, незалежних експертів жіночої краси.

В ІІ.  Це _____________________________

В І.  Будьте мудрі, сумлінні, завзяті

Бо вам влада велика дана,

В ІІ. Розсудити красу важкувато,

Але спробуйте, бо краса – то є зірка ясна!

В І. А до речі, кажуть, що наші дівчата – найкрасивіші дівчата в світі (До глядачів) Це правда? А саме до кінця нашого шоу ви повинні вибрати ту єдину, яка і стане «Міс глядацьких симпатій». Для цього потрібно всього лишень вписати номер учасниці, яка вам до вподоби, у бюлетень.

В ІІ.  Вони найкрасивіші, найрозумніші, найпривабливіші, найталановитіші, найчарівніші…ну справжні принцеси.

В І. І дійсно, яка маленька дівчинка не мріє стати справжньою леді? Напевно, так само мріяли стати ними і наші конкурсантки, які вже стали майже дорослими!

В ІІ.  Красиві, граціозні і звабливі,

Розумні, славні диво-претендентки.

Сьогодні зовсім юні, ліцеїстки,

А завтра випускниці та студентки.

В І.  Зустрічайте – учасниць конкурсу " Міс ліцею - 2015”!

В ІІ Друзі, давайте нашими оплесками запросимо їх на сцену.  Отож, красуні Боринського професійного ліцею (звучить музика, з’являються учасниці)

 (Учасниці конкурсу з’являються на сцені під звуки музики. У кожної на правій руці порядковий номер).

В-й. Вітайте учасницю під першим номером − ученицю  ІІ курсу 

«      любить ходити під дощем без парасольки. Мріє читати думки чоловіків і зустріти хлопця, який би розумів не тільки її слова, але й мовчання». До її планів на майбутнє входить робота у Німеччині, відпочинок в Італії, вілла в  Греції.

В. Вітайте учасницю під другим номером ученицю І

            обожнює читати класичні твори. Цінує в людях відвертість, щирість, чесність. Любить екстрим та швидкість. Мріє побачити сім чудес світу. Натура романтична. Любить дивитися на зіркове небо в теплу літню ніч, на захід сонця, на сплески морських хвиль.

В-й. Вітайте учасницю під третім номером ученицю І курсу

                    – людина комунікабельна. Любить проводити час із друзями на вечірках. Їй подобається враження від першого снігу, аромат ранньої весни та літній дощ. Головний її мінус – не пунктуальність та забудькуватість. Мріє поїхати на відпочинок до Венеції.

В. Вітайте учасницю під четвертим номером – ученицю ІІ курсу

Ця красуня, мов вітер, швидка, стрімка, рвучка, як гірська ріка. «              – людина настрою, дуже гарно готує, але тільки тоді, коли захоче. За гороскопом – Риба. Вважає, що взаєморозуміння з її коханим – головне в сімейному житті».

В-й. Вітайте учасницю під п’ятим номером – ученицю  І курсу 

Ця дівчина має надзвичайно романтичну натуру, але крім того вона дуже цілеспрямована та амбіціозна. Вона не тільки любить мріяти, а й втілює свої мрії у життя. Її головною метою є віднайдення себе. Вона не шукає сенсу життя, а просто живе сьогоднішнім днем. Планує в майбутньому здійснити подорож на Гаваї, але так як для неї пріоритетом є сім’я, хоче відпочити разом з нею.

В. Вітайте учасницю під шостим номером – ученицю І курсу

         відкрита для спілкування з друзями, вважає, що для того, щоб чогось досягти, потрібно вперто йти вперед, не зупиняючись на півдорозі. Не хоче прожити життя у спробах бути кимось, ким вона не є. Вередлива, і здаватися милою не хоче»

 

В-й. Ну що ж, тепер ми знаємо, хто ж із дівчат буде змагатися за корону «Міс Ліцею-2015».

В. Любі дівчата! Ми бажаємо вам удачі!

В І.  Що ж, давайте знайомитись. Мене звати Степан, я  дуже радий з того, що саме мені випала участь  бути ведучим цього шоу. Я навчаюсь на кухаря,офіціанта, люблю смачні торти які приготовані вашими руками, займаюсь спортом, і ….

В ІІ. Степане , постривай,  ми зібрались послухати учасниць,  а не тебе.

В І.   От уже і поговорити не дасиш)))).

В ІІ. Нічого страшного. Наговоришся ввечері. Зараз кожна з дівчат повинна представитися. Вони повинні розказати нам, хто вони за знаком зодіаку, чим люблять займатися, що цінують в друзях.

В І.   Свої думки про ідеального хлопця, можливо я з легкістю підхожу на його роль.

 

В ІІ. Перш, ніж розпочнемо перший конкурс, для вас – художній номер

В І. Отже, перейдемо до першого конкурсу «Привіт, це я!» 

Нагадуємо, що при оцінюванні журі буде звертати увагу на регламент часу, цікавість та змістовність виступів, творчі здібності конкурсанток, а також зовнішній вигляд учасниці. Максимальна оцінка 5 балів за кожен конкурс, підбиття підсумків – шляхом додавання балів.

Отож, запрошуємо учасницю під номером 1

(учасниці по черзі розповідають про себе).

В І.    Просимо журі оцінити перший конкурс «Привіт, це я»

В І.  Дівчата непогано впорались з першим завданням нашої програми. Але це, лишень, початок. Хочу тобі поставити питання, Степане. Що ж таке краса?

В ІІ. Ну, краса... в загальному, це гарна зовнішність людини, досконалі і витончені форми її тіла, гарний одяг, який підкреслює гармонію дивовижного витвору природи і витвору рук людських, вміння себе подати, талант, розум... особливо розум

2.  Конкурс „Україночка”.

      В І  Мамина пісня, батькова хата, дідусева казка, бабусина вишиванка, прозора криниця, з якої пив воду мандрівник, -  це все наша історія. В ній – корінь українського народу. І де б ми не були, скрізь відчуваємо поклик рідної України, чуємо рідну мову, пісню, бачимо вишиту сорочку, стрічку, вплетену в дівочу косу.

   В ІІ  Тому наступний конкурс ми назвали „Україночка”. Його оригінальність полягає в тому, що кожна учасниця зобразила своє бачення українського національного вбрання з елементами сучасності.

(Конкурсантки виходять на сцену в українських костюмах під фонограму пісні „Україночка” Оксани Білозір).

3.  Конкурс „Господарочка”. 

В ІІ.   Послухай, а ти знаєш, як з’явилася жінка на світ?

В І.   Звичайно. Бог наслав на чоловіка сон, і коли той міцно спав, з ребра Адама зробив Єву.

В ІІ.   А мені відома цілком інша версія. Ось прослухай. Після того як до Бога звернувся чоловік і поскаржився на свою нудьгу, Бог замислився, з чого ж зробити жінку, якщо весь людський матеріал пішов на чоловіка. І тому став створювати жінку з кількох яскравих променів сонця, всіх чарівних фарб зорі, задумливого смутку, краси лебедя, грайливості кошеняти, граційності газелі, притягальної сили магніту.

В І.   Все змішав і додав: в’їдливості мухи, впертості осла, зажерливості акули, ревнощів тигриці, мстивості пантери, кровожерливості п’явки, дурману опіуму та невблаганності стихії.

В ІІ.   Цю жінку Бог вручив чоловікові зі словами: "Бери її такою, якою вона вийшла, і не намагайся її переробити. Зазнавай щастя з нею впродовж життя та терпи муки від неї до самої смерті ”.

В І.   Ця легенда - жарт, але у ній є й доля істини, адже жінка – це одвічний біль і одвічна втіха. Вона може перетворити життя і на рай, і на пекло. А ще вона може з нічого зробити скандал і зварити обід.

В ІІ. Бо кожна жінка по своїй суті – справжня господиня. Тому ми і пропонуємо до вашої уваги наступний конкурс «Господарочка».

В І.   Суть цього конкурсу полягає у тому, що конкурсантки отримали завдання приготувати вдома салат та довести журі, що її страва є найкращою. Просимо дівчат продемонструвати свої кулінарні вміння та навички

В ІІ. Отож, запрошуємо учасницю під номером 1

(виступи учасниць)

 

В І.  Отже, наступний конкурс нашого шоу – «Розумниця».

В ІІ. Дівчатам буде поставлено ряд питань, на які вони повинні дати повну, вичерпну, змістовну та оригінальну відповідь або пояснити значення прислів’їв та приказок. Ну, що ж,  дівчата щасти вам.

В І.  (виходить до дівчат з кошиком і питаннями)

РОЗУМНИЦЯ.

  1.   Якби ти спіймала золоту рибку і вона б запропонувала тобі виконати твої бажання, щоб ти попросила в неї ?
  2.   Якби ти мала чарівну паличку, як у доброї феї з казки про Попелюшку, то до чого б ти доторкнулася, щоб змінити світ у першу чергу ?
  3.   Чи змогли б жінки взяти владу у свої руки і керувати світом ? Чому ти так вважаєш ?
  4.   Якби ти зірвала джек-пот  Супер лото і одержала б  силу-силенну грошей, на що б ти їх витратила ?
  5.   Якби ти зустрілась з інопланетянами і вони попросили тебе  одним словом охарактеризувати землян, на яку б рису землян ти вказал б в першу чергу ?
  6.   Яка риса жінки, на твій погляд, є головною для неї ? Чи  інакше : яка риса робить “просто жінку” “справжньою” жінкою ?
  7.   У сучасному житті перш за все для жінки найважливіше мати …
  8.   На твій погляд, сучасна жінка, хто вона ?
  9.   «Краса врятує світ»… Чи підтримує ти цю думку?
  10. Не шукай красоти, а шукай доброти.
  11. На красуню дивитись любо, а з розумною жити добре.
  12. Три речі скоро минають: луна, веселка і дівоча краса.
  13. Не поможуть і чари, як хто кому не до пари
  14. Річ краще нова, а дружба – стара
  15. Дерево цінують за плодами, а людину - за справами.

 

В ІІ.   Просимо журі оцінити другий конкурс «Розумниця»

В І. Ми безмежно раді, що наші дівчата не тільки вродливі, але і розумні, і винахідливі, і дотепні, і оригінальні, тобто, справжні красуні, або як прийнято називати у цілому світі, – справжні леді.

В ІІ.   Тож саме для них звучить пісня.

В І. Людей, у яких немає взагалі ніяких талантів, не буває. Кожен може в чомусь досягти успіху.

В ІІ.  Головне - вчасно встати на свою стезю і не витрачати час і сили на те, до чого душа не лежить, оскільки так можна  розчаруватися в собі і розчарувати оточуючих, які покладають на тебе великі надії.

В І.  Четвертим конкурсом нашої програми буде – «Мій талант». За умовами цього конкурсу кожна конкурсантка повинна продемонструвати різні сторони свого таланту.

В ІІ. Отож, запрошуємо учасницю під номером 1

(учасниці по черзі демонструють свої таланти).

В ІІ.   Просимо журі оцінити третій конкурс «Мій талант»

В І.   Всі просто чудово справилися із поставленою задачею, і в нагороду за це для них лунає чудова музична композиція

5. Конкурс „Естрадна зірка”.

      В І.  Дякуємо. Саша, а чи відомо тобі, що в дитинстві я мріяла стати співачкою?

   В ІІ.  А хто ж про це не мріяв? Мені здається, що кожна людина хоч раз в своєму житті мріяла стати естрадною зіркою. І оскільки сьогодні у наших юних красунь таке чудове свято, ми запропонували їм перевтілитися у відомих артистів і відчути себе справжніми зірками. Наш наступний конкурс так і називається „Естрадна зірка”.

      В І.  Підтримайте першу учасницю!

   В ІІ.  А чим потішить нас учасниця під №...?

      В І.  Учасниця №.... Вітайте!

   В ІІ.  Зустрічайте нашу ... конкурсантку!

      В І.  Який сюрприз підготувала нам красуня №...?

   В ІІ.  Учасниця під щасливим №... Підтримайте!

      В І.  Запрошуємо на сцену конкурсантку під №...!

   В ІІ.  І нарешті, учасниця під №.... Зустрічайте!

      В І.  Дякуємо всім дівчатам. Дякуємо залу за підтримку. І звертаємось до нашого журі: „Шановні судді, приступайте до оцінювання”.

   6.  Конкурс зачісок.

   В ІІ.  А ми продовжуємо свято.

      В І.  Саша, є така відома фраза, що жінка може з нічого зробити три речі. Ти знаєш які?

   В ІІ.  Одну знаю точно. Це – сварка. А ще дві?

      В І.  А ще дві – це салат і зачіска.

   В ІІ.  Сварку відчував, салат куштував, а от на рахунок зачіски... треба подумати.

      В І.  Що тут думати? Зараз ти в цьому переконаєшся, бо я оголошую конкурс «Зачісок». Умови конкурсу такі: зараз на ваших очах наші учасниці робитимуть зачіски своїм подругам. Ми ж будемо за цим спостерігати. Я запрошую дівчат на сцену.

   В ІІ.  Поки дівчата роблять зачіски, ми просимо журі оголосити оцінки попереднього конкурсу. (Журі оголошують оцінки).

      В І.  Степане, ти подивись, яка майстерність.

   В ІІ. І як це їм вдається: так швидко і вдало? Я гадав, що потрібно набагато більше часу та ще й спеціальна освіта.

      В І.  Зовсім ні. Це ж так просто. Раз, раз  -  і готово.

   В ІІ.  І все ж таки, якби я був дівчиною, то, напевно щодня ходив би в перукарню.

      В І. Цікаво, де б ти на це брав гроші?

   В І.  Не знаю. Ну тоді я б краще зробив з нічого сварку. Мені здається - це простіше. 

   В ІІ. От так ви, чоловіки, завжди шукаєте там, де легше. Але не будемо сьогодні про сумне. Подивіться, які чудові зачіски зробили наші учасниці. Можливо, ви поділитесь з нами, як вам це вдалося.(Кожна учасниця виходить на середину сцени і захищає свою роботу).

   В І.  Оце так! Вразили ви мене, дівчата. Молодці!

      В ІІ.  Дякуємо нашим конкурсанткам, а суддів знову просимо приступити до виконання своїх обов`язків.

   7. Конкурс „Мода, мода...”

   В І.  Мода... Напевно, у світі не має вибагливішого за цю Леді. Вона завжди турбувала, турбує і ще довго буде турбувати не тільки жінок, а й чоловіків. Якою ж мода буде сьогодні?

В ІІ. Ми пропонуємо ваші увазі переглянути незвичайні костюми, які наші конкурсантки створили з підручного матеріалу.

   В І. Цей конкурс ми так і назвали: „Мода, мода...”. Тож зустрічайте наших моделей!

   (Учасниці по одній виходять на сцену під фонограму „Мобі”).

   В І.  Які чудові, незвичайні костюми! Дівчата, а розкажіть нам, як вони виникли? З якого матеріалу виготовлені? Як називаються? Де їх можна використовувати?

   (Конкурсантки по черзі підходять до мікрофону і здійснюють захист костюмів, потім разом йдуть зі сцени).

В ІІ.  Але ми можемо зберегти красу на фотографіях.

В І. Тому наш наступний конкурс «Фото напам’ять». Наші дівчата підготували портфоліо, куди помістили найкращі свої фото.

В ІІ. Отже, поки наші учасниці готуються до останнього конкурсного завдання, а журі оцінює портфоліо, зверніть увагу на ті бюлетені для голосування, які ви отримали біля входу до залу. У кожному бюлетені ви знайдете список імен учасниць конкурсу. Навпроти кожного імені – порожня клітинка. Отже зараз ми попросимо вас зробити свій вибір, поставити відповідну позначку в одній із клітинок.

В І.   У результаті підрахунку ваших голосів буде визначена дівчина, яка стане володаркою титулу “Міс глядацьких симпатій”. Зараз наші помічники пройдуть залом із скриньками для голосування, а ми попросимо вас всіх дружно проголосувати. Домовились?

В ІІ.   Для вас наступний художній номер

 В ІІ.А як ти гадаєш, чи можна наших юних дівчаток називати принцесами?

   В І.  Таке питаєш. Не те що можна. Наші конкурсантки – справжні принцеси. А от якби ще одягли вечірні сукні, тобі б зі мною погодилися всі присутні у цьому залі.

      В ІІ.  Степане, невже ти думаєш, що сьогодні конкурс краси буде без вечірніх суконь? Тоді як ми виберемо Перлину нашого ліцею? Я цього не допущу. І тому оголошую конкурс, який так і називається – „Перлина ліцею”! Увага! Наші ліцеїсти! Вітайте і зігрівайте їх своїми оплесками!

   (Всі учасники виходять на сцену і стають півколом).

 

В ІІ. Дякуємо нашим учасницям за прекрасний вихід. І чекаємо на вердикт журі.

В І. А поки вельмишановне журі в роздумах, кому ж дістанеться титул «Міс Ліцею – 2015», для вас звучить пісня.

 

В І. Шановні пані та панове! Конкурс "Міс ліцею – 2015” підходить до свого логічного завершення, а це означає, що вердикт журі готовий, і ось уже через декілька хвилин стане відоме ім’я переможниці! Ще раз бурхливими оплесками запрошуємо наших красунь на сцену!

В ІІ. Для оголошення результатів нашого конкурсу краси і грації "Міс ліцею – 2015 " та нагородження переможців запрошуємо голову журі – директора ліцею!

Звучать фанфари, виходить голова журі

В І. Вітаємо переможницю цього чарівного конкурсу і запрошуємо її до слова.

Виступ переможниці

В І. Що ж, на жаль, навіть найчудовіший вечір добігає кінця і від його закінчення нас відділяють тільки декілька хвилин. То ж давайте ж іще раз привітаємо наших учасниць бурхливими оплесками!

В ІІ. Шановні наші красуні! Ми вітаємо вас всіх. Нехай щастить вам у житті, чистих рос вам, мудрої думки, краси і нев’янучої вроди. Будьте завжди впевнені у собі і знайте, що кожна з вас – найкраща.

В І. А МИ, чоловіки, ДАВАЙТЕ СПРОБУЄМО ДИВИТИСЯ на світ очима наших дівчат, любити і поважати їх, створювати їм всі умови для розквіту їхньої краси і інтелекту. Адже від того як ставимося ми до жінки, матері, подруги, коханої і визначається культура цілої нації, а зрештою – культура нашої держави.

(на фоні музики)

В ІІ. До побачення!

В І. До нових зустрічей!

Титули для конкурсу

«Міс  Ліцею – 2015»

 

Дипломом із титулом “Міс інтелект” та подарунком нагороджується конкурсантка під номером_______, учениця______________________________________________________школи

Дипломом із титулом“Міс глядацьких симпатій”

“Міс Модель”

“Міс Фотомодель”

“Міс Граціозність”

“Міс Талант”

“Міс Чарівність”

“Міс Грація”

“Міс Ерудиція”

“Міс Фантазія”

“Міс Ніжність”

“Міс Вишуканість”

“Міс Винахідливість”

“Міс Юність”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1) Ротару Софія Михайлівна

 2) Пономарьов Олександр Валерійович

 

3) Ані Лорак

Тіна Кароль

 Білик Ірина Миколаївна

Ірина Федишин

 

Руслана

Друга ріка

Аліна Гросу

1

 

docx
Додано
20 лютого 2018
Переглядів
1982
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку